|
||
barış akarsu
|
||
|
||
| athena,şebnem ferah... | ||
|
||
| Coldplay,Linkin Park,R.H.C.P.,Evanescence(Artık nefret ediyorum.),Green Day.Enanescence hariç hepsini hala dinliyorum | ||
|
||
o gruptan önce ben yoktunki daha doğmamıştım
|
||
|
||
kendime hala hayret ediyorum mvö'den önce grup hepsiyi dinliyodum inanamıyorum yaaa nasıl dinliyodum onları offff
|
||
|
||
küçük yaşta Mor Ve Ötesi dinlemeye başladığım için ondan öncesini pek hatırlamıyorum.
|
||
|
||
Teoman'ı ,Şebnem Ferah'ı dinliyordum. Gerçi hala dinliyorum ama şimdi mor ve ötesini onlardan çok daha fazla dinliyorum
|
||
|
||
bulutsuzluk özlemi
|
||
|
||
Önceden nil,gülben,hepsi fln dinlerdim.AMA en cok hala severek dinlediğim EMRE AYDINım vardı. şimdi ise emre ve harun dolaylı MVÖdinliyorum
|
||
|
||
şebnem ferah falandı ::)hoş hala dinlerim şebnem ferah'ı
|
||
|
||
| pek hatırlamıyorum aslında.. epey zaman oldu.. ama ciddi anlamda müzik dinlemeye başlama yaşım ve sebebim morveötesi'yle ilgili olsa gerek.. ![]() zaten mvö ve onlar gibi iyi müzisyenlerden önce pop da dinliyodum sanırsam.. ayy kendimden nefret ettim şimdi..
|
||
|
||
| Britney Spears | ||
|
||
mor ve ötesi'nden önce mi?? o yılları hatırlamak bile istemiyorum...zaten mor ve ötesi'nden önce severek müzik dinlemezdim ondan hatırlayacak fazla bir şey de yok
|
||
|
||
bulutsuzluk özlemi'ni diyordum hala da dinliyorum mor ve ötesi hayatıma girince sadece mor ve ötesi dinledim .tabi dinledim başkasını ama kimseyi mor ve ötesi gibi sevmedimmmm.
|
||
|
||
| sebnem ferahin ilk albumuyle basladi sonrasinda teoman,ozlem tekin, m.f.o,bulent ortacgil falan hatirladiklarim | ||