|
||
| Koray Candemir'i felan dinlerdim.Ayrıca türkü ve özgün müzik de dinlerdim; Edip Akbayram, Zülfü Livaneli vs.Ama sonra benim de ablacığım sağolsun, beni rock müziğe yönlendirdi.Ama hala önceden dinlediklerimi de dinlerim. | ||
|
||
Ogün Salnlısoy dinliyodum
|
||
|
||
| led zepplin:) | ||
|
||
ben küçükken ama çok küçükken atilla taş dinliyordum sonra zaten ağabim ablamlar falan mvö şebnem ferah vs.vs. dinledikleri için benim de kulağım alışmaya başladı ve bugünlere geldim evet ya atilla taş hayranıydım bir de tarkan vardı tarkan için ölürüm falan dediğimi hatırlıyorum ben ya sonra noldu bilmiyorum 8. sınıfta oks(önceden lgs ydi)stresinden böyle sert müzikler dinlemeye başladım şu an halimden çok memnunum lgs nin tek yararı bu oldu bana (küçüklüğümden utanıyorum)
|
||
|
||
| herzaman şeboooo | ||
|
||
| Valla ben Athenayla başladım hala da dinlerim |
||
|
||
| ondan önce duman ve ogün sanlısoy dinliyordum | ||
|
||
Hatırlamıyorum zaten hatırlamak da istemiyorum.Boşa geçmiş yıllar. ![]() |
||
|
||
| teoman şebnem ferah bulutsuzluk özlemi dinlerdim | ||
|
||
| Özlem Tekin ve Şebo dinliyordum; ama artık Özlem dinlemiyorum.Şebo'yu ve MVÖ dinliyorum. | ||
|
||
ben önceleri barış manço,cem karaca ve sezen aksu yu dinlerdim ağırlıklı olarak... ama daha daha önceleri yonca evcimik dinlemişliğim de vardır özlem tekin,şebnem ferah da dinledim mvö den önce... ama şimdi mvö den daha fazla dinlediğim herhangi bir sanatçı yok.... |
||
|
||
MVÖ bana rock müziği tanıtan ve sevdiren grup olduğu için öncesinde pop dinleyen bir bireydim!... Serdar Ortaç gibi gibi....
|
||
|
||
| beni rock dinlemeye alıştıran insan teoman ı,kargo yu ve tabikii biricik şebo mu.... | ||
|
||
| ayna,kim bunlar,şebo,teoman,haluk levent,barış manço,savage garden | ||
|
||
| küçüktüm popçuları dinliyordum o zamanlar.. dipnot: Atilla Taş dinlediğim zamanlar vardı (şuanda çok utanıyorum kendimden )
|
||