|
||
| haluk levent cunku oda sarkılarına polıtık mesajlar koyuyor | ||
|
||
| teoman... | ||
|
||
teoman..... ayrıca daha çok pop dinlerdim.(ama öyle demet akalın,petek dinçöz vs.. değil) |
||
|
||
| mvo den once en cok dınledıgım bulutsuzluk ozlemı ve ogun sanlısoydu sımdı onlarımvo den sonra dınlıyorum | ||
|
||
dün gece makinayı izlerken fark ettim hakan pekerin söylediği bütün şarkıları biliyorum
|
||
|
||
| şebnem ferah ve ogün sanlısoy diye hatırlıyorum ama hala da dinliyorum:))) | ||
|
||
ya ben adamakıllı müzik dinlemeye mor ve ötesiyle başladım zaten kendimi bildim bileli onları dinliyom ,tek hatırladığım 5 yaşındayken mustafa sandalın resmini odama asmak olmuştu(hangi akılla yaptım bilmiyorum)
|
||
|
||
| Teoman ve Şebnem | ||
|
||
| Mor ve Ötesi'nden önce Şebnem FERAH Marilyn MANSON Evanescence Teoman Dinlerdim, Mor ve Ötesi'nden sonra Şebnem FERAH Marilyn MANSON Evanescence Teoman Dinlemeye başladım! |
||
|
||
ondan öncesi yok desem
|
||
|
||
| ne biçim bir soru bu yahu? sanki mor ve ötesi dinlemeye başlayınca başka herşeyi bırakıyormuşuz gibi. | ||
|
||
evet hakkaten ama heralde şöyle demek istedi; mor ve ötesi hastası insanlarsınız,bundan önceki favoriniz veya leriniz nelerdi??cevaplıyım,şebnem ferah evanescence,linkin park..şimdi de aynı sadece yanına bir de mvö geldi
|
||
|
||
| ya ben önceden teoman filan dinlerdim ama şimdi bile çoğu pop şarkısını bilebiliyorum yaff...kulak aşinalığı ola gerekk.. | ||
|
||
mvö den öncesini hatırlamıyorum ama işte teo falan candan erçetin emre altuğ
|
||
|
||
| mvö den önce yine mvö dinliyodm=)) | ||