|
||
hayko cepkin,almora,kazım koyuncu,dolapdere bıg gang,lacuna coil Hayko yu nerede dinliyordun veya Mor ve Ötesi ni yeni mi keşfettin=)=)=) |
||
|
||
| öncesinde duman dinlediğimi çok iyi hatırlıyorum.annemde bu ne biçim müzik derdi ama sonra mvö yü dinlettim ona ,artık çok seviyor.... | ||
|
||
Küçüken tam bir Özlem Tekin hayranıydım .Ozamanlar kafamı salladığım için annem saçlarımı kestirmişti çok iyi hatırlıyorum .Ozamanlar rock hayranlığı başlamıştı.Sonra Kurban,ilkokulun sonlarına doğruda mor ve ötesi olmuştu
|
||
|
||
| şebooo ilk albümünden itibaren
|
||
|
||
| benim için kaliteli müzik dinlemenin başlangıcı mor ve ötesi.. | ||
|
||
mvö'den önce hep hip hop takiliridm, mvö'den sonra rocka döndüm, rock ve mor ve ötesi dinliyince hep kendimdem geciyorum, cok hosuma gidiyor , ( tab bizimkiler benim icin baya bi endisileniyorlar )
|
||
|
||
ben ne yazık ki mvö nün başını kaçıranlardanım ama küçüklüğümde teoman dinlerdim
|
||
|
||
| şebnem ferah ama mor ve ötesi hep vardı:D | ||
|
||
| küçükken özlem tekin ve nil hayranıydım:D | ||
|
||
| şebnem ferah ve pentagram..... | ||
|
||
| Beni en iyi yansıtan Mor Ve Ötesi demem yeterli olur diye düşünüyorum! |
||
|
||
| şebnem ferah,özlem tekin ve athena.ama artık athena dinlemiyorum. Şebnem hep benimleydi ben farkında olmasamda! farkında olmadan büyümüşüm onunla.sonra mvö tuttu elimden doğru yola götürdü beni.ama şebnem hiç bırakmadı beni................. |
||
|
||
| Mor ve ötesinden önce ben yoktum yani daha 4 yaşlarında şarkılardan anlayamayacağım için pek bilmiyorum daha doğrusu.. Ama fanatik Şebnem ve ÖZlem tekinciyimdir.. |
||
|
||
Ama fanatik Şebnem ve ÖZlem tekinciyimdir.. İkisi birbirini sen kadar sevmiyor sanırım
|
||
|
||
| Mor ve Ötesi hayatıma Gül Kendine Albümüyle girdi... Mor ve Ötesi'nden önce Yerli bir tek Özlem Tekin dinlerdim. Yabancı Metallica dinlerdim...( Ki 2000 li senelerde Metallica iyiydi) | ||