|
||
valla bn mor ve ötesini tanıdıktan sonra yavaş yavaş rock dinllemeye başladım diyebilirm zaten 14 yaşındayım 3,5 hadi 4 yıldır falan rock dinliyorum.daha öncesi her küçük minik hanım hanımcık kızın dinlediği gibi pop
|
||
|
||
| eN Çok avril dinliyordum..Türkçe Rock şarkıları , Mvö ile dinlemeye başladım. | ||
|
||
mor ve ötesiyle çok geç tanıştım.keşke keşke daha erken tanışsaydım.galiba 2003-2004 seneleriydi.ama yaz yaz yaz şarkılarını evvelden beri biiyodum.
|
||
|
||
| sebnem ferah | ||
|
||
şebo-teo-barış manço...falan dinlerdim... ![]() ama dahada küçükken mustafa sandal dinlerdim...
|
||
|
||
teoman dinlerdim ama 7-8 yaşlarındayken atilla taş dinliyodum (napimm çocuk aklı o zaman işte ) |
||
|
||
| Çare diye bir grup var dı birde cocuklugumun sarkısı | ||
|
||
| Yabancı olarak önce KoRn ve Slipknot'tı. Türkler'den de Şebnem Ferah'la Mor ve Ötesi heralde. | ||
|
||
| hayko şebo dinliyordum halende dinlerim | ||
|
||
| sebnem farah teoman | ||
|
||
Ben müzik dinlemeye gerçekten Teomanla başladım ama pop da dinlerdim açıkçası...Sonradan anladım ben de ne varsa alternatif rock'ta
|
||
|
||
şebnem ferah dinliyordum
|
||
|
||
teoman dinlerdim ama 7-8 yaşlarındayken atilla taş dinliyodum (napimm çocuk aklı o zaman işte )Ben de önüme ne gelirse öyle ![]() Mor ve Ötesi'yle rocka başladığım için (: |
||
|
||
| Teoman dinliyordum. Oradan Mvö ye geçiş yaptım. |
||
|
||
ben pop sarkilari dinliyordum sonra sebnem ferahin bir sarkisini dinledim sonrada yavas yavas rock sakilarini dinliyordum sonra ablam mor ve ötesinin sakisini dinliyordu ve bende duydum ve cok beyenmistim sonra mor ve ötesini dinliyordum
|
||