|
||
| bu aralar pin-up'ın ben 1 sen 0'ına sarmış durumdayım | ||
|
||
| albümü çıkmamış olması gerekmiyo mu.herkes albümü çıkmış isimleri yazıyo | ||
|
||
| second- içinde patlar | ||
|
||
| Düz mantık-kevaşe Zıkkım-çektim durdum Zıkkım-cigara |
||
|
||
| polisher:gülün son dikeni gülün son dikeni bana karşı kararsız kalbin yanımda mutlusun ama yanlız anlarda sorun yok tutarsız davranışlar en kısa yoldan seni anlatır............ |
||
|
||
| 5.element-melike komik bi şarkı birasda saçma | ||
|
||
| 17 OHM abartısız dünya çok iyi söylüyolar ya | ||
|
||
| berker- bilmezdim parçası çok hoş,bence 1 kere dinleyin,ben dinlerken çok hüzünleniyorum yaaa | ||
|
||
MVÖ'nin Dişi Zamiri şarkısı da hiç bir albümde yok bu şarkı da muhteşem. ![]() keessiinlikle..ama bu sitede herkes biliyodur bu şarkıyı:) |
||
|
||
| RockA-Kaçarken.. | ||
|
||
| gİzli özne:özür dilerim Burcu :öc almalı ![]() ikiside süper |
||
|
||
| Sapık inek ve D.E.R.T | ||
|
||
| albümleri var ama nem in yarım kalan hayaller yaşındayız var.mat ın kolay değil i de dinledim ama bence haykırdığı bölüm kulak tırmalayıcı. | ||
|
||
MVÖ'nin Dişi Zamiri şarkısı da hiç bir albümde yok bu şarkı da muhteşem. ![]() keessiinlikle..ama bu sitede herkes biliyodur bu şarkıyı:)
|
||
|
||
MVÖ'nin Dişi Zamiri şarkısı da hiç bir albümde yok bu şarkı da muhteşem. ![]() keessiinlikle..ama bu sitede herkes biliyodur bu şarkıyı:) ![]() vardır bnce.........!!!! sonuçta bazıları küçük sevgilim şarkısı yüzünden de mvö fanıyız diyorlar...oysa fan değiller mvö öyle fanları olduğunu bilse bir daha müzik falan yapmak şöyle dursun ülkeyi terkederler |
||