mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Yabancı Sanatçılar

Konu: THE STROKES

Sayfa: [ 1 ]

11.05.2007 16:45:04

Grup, Amerikan punk rock’ının en ümit vaat eden isimlerinden. Ama bunun sebebi yalnızca iyi müzikleri değil. Başarılarında bir zamanların New York new wave’ini andıran tutumlarının ve imajlarının payı büyük. Yaş ortalaması 21 olan grubun 37 dakikalık ilk albümü "Is This It" tam Velvet Underground ve The Ramones sound’unu taşıyor. Komik sözleri, iyi müzikleri ve Julian Casablancas adında son derece karizmatik bir solistleri var.  İnsan bir The Strokes’a bakıyor, bir de Limp Bizkit’e. Limp Bizkit’inki müzikse
     The Strokes ne yapıyor?
Sonuç itibariyle İskoç elemanlar Franz Ferdinand hesabı, bu 5 güzel adam da, rock’n roll’u kurtarmaya gelmişti. Velvet Underground’dan Punk efsanesi Ramones’e, Nirvana’dan Rolling Stones’a Iggy Pop’dan Morrisey’e, pek çok şahane müzik grubu ve insanıyla demlenip kendileri olmuş The Strokes, müzik âlemine hoş gelmişti. “Is This It”, dünya çapında 2 milyondan fazla satmış ve gruba çok sayıda hayran kazandırmayı başarmıştı.
Gruptaki tek karizma, solist Casablancas değil elbet. Gitarist Albert Hammond ve Nicolai Fraiture, Basçı Nick Valensi ve inanılmaz davulcu Fabrizio Moretti’de hiç fena sayılmazlar. Hele de son albümü, hele hele de ilk single “Juicebox” ve “Electricityscape” deki davul ve gitarları dinledikten sonra.

yuxexes 12.05.2007 20:37:11
The Strokes süperdir!
Ayıp bize ki konusu daha yeni açılıyor.
Neyse ''juicebox'' , ''last night''  ''heart in a cage'' şarkıları mükemmeldir. Wink

12.05.2007 21:42:30
The Strokes süperdir!
Ayıp bize ki konusu daha yeni açılıyor.
Neyse ''juicebox'' , ''last night''  ''heart in a cage'' şarkıları mükemmeldir. Wink
Aynen süperdir! şişirmeyin fazla diyorlar ama çok çok iyi gidiyorlar. juicebox enfes zaten
Yalnız kafayı takanlar varmış mesele Courtney Love grubu çok seviyormuş Kurt Cobain tarzında birisidir vokalisti o yüzden diyorlar ama onu çok ararızda hakkını vermek lazım bu Julian'ın vokali gerçekten iyi sadece bir kaç şarkısıda şu anda juicebox ı övüyorum çünkü sitede pek muhattabı yok bu grubun galiba merak ederseniz bu şarkıdan başlayın hoşunuza gideceğini umuyorum

darkdimensions 14.05.2007 18:43:42
çok çook severim. first impressions of earth baştan sona harikadır zaten. is this it albümü de enfestir. süperler ya bi dinleyin derim ben de Roll Eyes

styx 20.05.2007 19:28:52
the strokes benim de çok sevdiğim bir gruptur.ben de şaşırdım açıkçası bu kadar az mesaja.neyse,efendim bence is this it,heart in a cage ve you only live once mutlaka dinlenmesi gereken ve benim de ayrıca sevdiğim çok güzel şarkılardır.başarılarının devamını diliyor,hepsine ayrı ayrı sevgilerimi sunuyorum.  Wink  Roll Eyes

seboist_se 20.05.2007 19:33:19
süperler

rumeysa 23.05.2007 16:56:16
cok güzel bi grup. severek dinliyorum hele 'juicebox' ve 'you only live ones sarkilari' süper.

styx 13.06.2007 18:36:21
juicebox,12:51,razorblade ve someday gibi şarkılarını da çok seviyor ve dinlemenizi tavsiye ediyorum.diğer bir kaç şarkıyı da daha önceden söylemiştim zaten.

jackass 09.07.2007 12:12:03
dikkatimi celbeden gruplardan biri !:) dinlemek güzel geliyo !

Sayfa: [ 1 ]