|
||
| Şiddetle tavsiye ederim.Run ,chocolate,black and blue,chasing cars,eyes open... daha devam eder gerçekten çok iyi bir grup olduğunu düşünüyorum.Lightbody bu işi çok iyi biliyor mükemmel sürüklüyor grubu.Albümlerini merakla beklettirecek bir grup olma yolunda gidiyorlar. | ||
|
||
| Snow Patrol harikadır ya... birkaç şarkı daha eklemek gerekirse; spitting games, hands open, somewhere a clock is ticking, set the fire to the third bar, you're all i have... bir de spiderman 3'e soundtrack yapmışlar signal fire diye o da çok hoş olmuş. | ||
|
||
| ya seviyorum bu grubu gerçekten kaliteli müzik yapıyorlar kafa şişirmiyorlar müzikler vokaller çok güzel özellikle eyes open,chasing cars ve signal fire favorilerim | ||
|
||
| hands open, chocalete parçaları başta olmak üzere şarkılarını sevdiğim, vokalin sesine hayran olduğum, aklıma geldikçe dinlediğim yabancı gruplardan. hatta şu anda da içimden geldi dinleyeyim gene=) | ||
|
||
| run adlı şarkıyı albümdeki kayıt ve live perf. bende (şarkı aynı olmasına rağmen) farklı duygular bırakır. | ||
|
||
| hayatımın grubudur.. olmazsa olmazlarıma girmeyi başarmışlardır(= | ||
|
||
| Albüm Detayları: Snow Patrol Snow Patrol yeni albümünün adını açıkladı: A Hundred Million Suns. Kuzey İrlandalı grup beşinci stüdyo albümünü 27 Ekim'de, 13 Ekim'de çıkacak olan ilk single Take Back The City'nin hemen ardından, piyasaya sürecek. Solist Gary Lightbody "Herkes ruhunu ortaya koydu bu albümde. A Hundred Million Suns ile gurur duyuyorum. Şu ana kadar yaptığımız en iyi albüm oldu diyebilirim." diyor. Snow Patrol bundan önceki albümü Eyes Open'ı 2006 yılında çıkarmıştı. --------- Ne diyelim büyük bir merakla bekliyoruz.Kendilerine yaraşır harika bir albümle döneceklerine eminim.Signal Fire gibi damar bir parça bekliyorum bu albümde de
|
||
|
||
| 3Şarkılık Kapanış: Snow Patrol Snow Patrol yeni albümü One Hundred Million Suns'ın şarkı listesini ve albümün ilginç kapanışını açıkladı. 14 şarkıdan oluşacak olan One Hundred Million Suns'ın aslında son şarkısı 11. şarkı olan 16 dakikalık The Lightning Strike. Fakat şarkı kendi içerisinde üç ayrı şarkıya daha ayrılıyor: 'What If This Storm Ends?', 'Sunlight Through The Flags' ve 'Daybreak'. Albüm 27 Ekim'de çıkıyor. One Hundred Million Suns: 1. If There's a Rocket Tie Me to It 2. Crack the Shutters Open 3. Take Back the City 4. Lifeboats 5. The Golden Floor 6. Please Just Take These Photos From My Hands 7. Set Down Your Glass 8. The Planets Bend Between Us 9. Engines 10. Disaster Button 11. The Lightning Strike 12. What If This Storm Ends? 13. Sunlight Through the Flags 14. Daybreak 3 şarkılık kapanış haa?Hastayım bu heriflere
|
||
|
||
| Snow Patrol iPhone albümü çıkarıyor Snow Patrol yeni albümleriyle öncü bir rol oynuyorlar. Daha önce belirttikleri gibi grup bu bahar “A Hundred Million Suns" albümünü yayınlayacaklarını belirtmişlerdi. Yeni albüm sadece iPhone ve iTouch cihazlarında dinlenebilecek. Music Week’in haberine göre, albümün bu şekilde satılması müzik dünyası için bir ilk. Dinleyiciler albüm ile birlikte şarkı sözlerine de sahip olacaklar ve albümle ilgili bir takım görsel çalışmalara ulaşabilecekler. Snow Patrol’un yapımcısı Liz Goodwin bu yeni uygulama hakkında, video ve öteki öğelere ulaşmanızı sağlayan dijital bir CD kitapçığı gibi olduğunu belirtip grubun hayranları açısından güzel bir çalışma olduğunu söyledi -------- Lanet olsun,Bir an önce iTouch sahibi olmak gerek
|
||
|
||
| aa ben bu basligi daha önce görmedim hic. chasing cars'i sevmeyen yoktur herhalde.."all that i am, all that i ever was.." diye haykirasi gelir insanin hep. run'i da cok severim ben..make this go on forever'nin yeri baskadir ama her zaman icin.. | ||