|
||
| lisedeki arkadaşlar gece 2-3 gibi çıkıp atıyorlardı. kendi kurdukları topluluk vardı ve mükemmellerdi. yapabilmek bencede büyük bir yetenek | ||
|
||
denedim ama bi türlü olmadı ![]() kolay gibi görünsede gerçekten çok zor yapanları da kıskanırım ![]() |
||
|
||
grafiti çok güzel ama malesef ben yapamıyorum çok güzel yapan arkadaşlarım var.
|
||
|
||
bende o grafiti yapanlardanim , ama hic duvara denemedim ( kendi odalarim haric) ama cok güzel oluyor benimkiler, duvara hic denemedim kanunen yasak zaten burda bi yakalansam ooo...
|
||
|
||
| bende kağıda yazabiliyorum ama duvara yazmak bayagı zormuş ama hayranım ya cok güzel oluyo inş bi gün duvara yazarım |
||
|
||
| yetenek işi bu doğru ama duvarları bu gereksiz yazılarla dolduranlara sinir oluyorum.. | ||
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() bunlar graffiti sayılır mıııııııı ![]() ben pek becerememiş olsam da, graffiti sanattır
|
||
|
||
| ben de okulda bi sıranın üstüne yazdım, çıkmayan aseton kalemler oluyo ya onlarla yazdım. bi de güzel süsledim falan. her o derse girişimde aynı sıraya oturup, biraz daha bişeyler ekliyorum üstüne, öğretmen de gıcık oluyo. ama onun dışında kağıda bişeyler yapıyorum, daha yeni başladığım için doğru düzgün değil ve duvara yapsam neler çıkar bilmiyorum. aslında denemek istiyorum ama hangi duvara yapıcaz ki dimi.?? | ||
|
||
bende kağıda yazabiliyorum ama duvara yazmak bayagı zormuş ama hayranım ya cok güzel oluyo inş bi gün duvara yazarım aynı şekilde bende kağıda sıraya felan yazıyorum ama duvara denemedim ama denemek isterim ;Dbu arada karakalemin çalışmaları çok güzel
|
||
|
||
biz üç arkadaş bir duvara ben nuri alçonun adını yazmıştım onlarda resim yapmıştı ama sora belediye sildi sanki zararı varda siliyolar kaygusuz o belediye Nuri Alço'nun türk sineması açısından degerini bilmiyorlar maalesef....
|
||
|
||
| grafiti bence çok güzel bir şey ama yerini bilmek önemli.çok alakasız duran yerlere de yapıyorlar. o zaman anlamsız oluyor. | ||
|
||
gerçekten çok güzel bişey ama baya bi emek istiyo tabi bu işin ustası olanlar için çok kolay bizim burda grafiti yapan arkadaşların sabit bi yeri var orası grafitilerle dolu ve gerçekten süper görünüyo
|
||
|
||
Grafiti bir sanat ya çok güzel birşey ama kolay değil..bir arkadaşım var çok güzel grafiti atıyor ustası olmuş işin mükemmel birşey grafiti!
|
||
|
||
| bu konuda bazı resimler ekledim mordaşlar örnekler vs...var umarım sizi idare eder.... | ||