mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Tv-Radyo

Konu: Lost (TV dizisi)

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

23.05.2007 20:46:04
Lost Amerikan yapımı bir dizidir. Türkiye'de sadece DiziMax kanalında gösterilmekte olan dizi, 1'i Altın Küre ve 6'sı Emmy olmak üzere 28 ödül almıştır. Özellikle karışık senaryosu ve anlatım şekli hayli ilgi toplamıştır.
Uçak kazası ile bir adada mahsur kalan insanların öyküsü anlatılmaktadır. Özellikle her bölümde, bir karakterin geçmişine gidilerek ana senaryo beslenmektedir.
Bu adada mahsur kalan 48 kişi arasında değişik karakterler mevcuttur; bir cerrah, bir iletişim subayı, bir rock yıldızı, bir kanun kaçağı, bir inşaat işçisi, bir dolandırıcı, bir milyoner ve daha birçok enteresan özelliğe sahip insan... Bu insanlar, daha adadaki ilk günlerinde adanın mistik güçlere sahip olduğunu farkederler. Uçak kazasında hayatta kalmayı başarmışlardır, ancak asıl hayatta kalma savaşı şimdi başlamaktadır. Adadakiler, hayatta kalmak için birlik olmanın gerekliliğini henüz çözemeden, bazı kişiler arasında kavgalar çıkmaya başlar. Ama sonradan başlarına gelen trajik olaylar, onları birlik olmaya iten bir sebep olur. Çok geçmeden, adada yalnız olmadıklarını anlarlar. Adaya 16 yıl önce gelmiş birilerinin bıraktığı imdat çağrısını duyarlar. Bütün bu trajik olaylara bir de yeraltına açılan gizemli bir kapı da eklenince, adadakiler için hayat iyice zorlaşır.

Türkiye'de gösterimleri

Dizimax 5.sezon ile
TNT 2.sezon ile yayınlamaya devam edecektir...

23.05.2007 20:48:17
ben bu diziye de bayağ sarmıştım ama bazı sahneler çok ağır ağır akıyor ve gereksiz böyle kate sawyer jack muhabbeti bayıyor bazen  ayrıca 3. sezon bayağ saçmalamaya doğru yöneldi allahtan heroes çıktıda lost önemini kaybetti 1 haftada 1 sezon seyretmiştim gözlerimi açamıyordum tv a bakmaktan ....

23.05.2007 20:50:39
:Bunun formatında çok dizi yapılmıştı ama yoğun ilgiyle karşılaştı bu dizi mistik güçler insanları çekiyor ve Evangelina Lily diğer bir kişilik insanları bu diziye çeken Grin çok fazla ilgilenemedim aldı başını gitti dizimax'ta niye verirler ki anlamıyorum elit kesim mi anlar sadece bu dizilerden hı nedir ? mevzusu verin herkes izlesin işte sinir oluyorum.yoğun ilgi görmeside saçmalamalarını beraberinde getirmiştir.Heroes'ta saçma sapan bir reklam kampanyası yaptı dünyada değil sadece Türkiye'de lost'u sollayan dizi adamlardaki zihniyete bak nasılda seyirci çekiyorlar.  Grin

23.05.2007 20:55:02
evet heroes lostla çok karşılaştırılıyor forumlarda ama hiç gerek yok bence Grin Evangelina Lily faktörü diziyi izlenilir kılan şey ama lost çok soru işareti bıraktı onları nasıl toplayacak ben onu merak ediyorum... hayırlısı

fanatik 27.05.2007 19:01:29
ya ben diziyi hiç izlemedim ama yüzüklerin efendisinden de tanıdığımız dominic monaghan yani meriadoc branyback bu dizide oynuyormuş bunu bilmiyordum ben biraz alakasız bi mesaj oldu galiba Smiley

charmed 27.05.2007 19:09:53
ilk zamanlar kaçırmadan izlemeye çalışırdım. artık biraz sıktı ve olaylar çok fazla karıştı sürekli takip edemiyorum...

safranist78 14.06.2007 10:43:37
çok övdüler bu diziyi  ama altyazıdan nefret ettğim için nasip olmadı izlemek  Sad

01.07.2007 21:20:08
mükemmel bir dizi..şubat a kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum!

05.07.2007 13:37:33
şu heroes'la lost'u karşılaştırıyorlar ya içimdeki "çingene kadın" uyanıveriyor yemin ederim.

bir kere heroes lost'un tırnağı olamaz kanımca. çünkü heroes tamamiyle bilim-kurgudur. lost'ta ise herşeye mantıklı bir açıklama getirileceği senatirsler tarafından müjdelenmiştir. heroes hakkında lost için yazılanlar gibi kaç tane teori yazılabilir ki?

7 günde 69 bölüm izlemiş bir insan olarak söylüyorum ki: ulan allahsızlar! yapılır mı lan böyle dizi!

şubat ayına kadar bekleme fikri bunalıma girme sebebi. ayrıca; uykusuz kalmak, sırt,bel,göz ağrısı, aç kalmak, asosyal olmak, zmbi gibi dolaşmak, bütün arkadaşlara lost anlatmaya çalışıp hepsini kendinden nefret ettirmek, çevrendeki insaları lost kahramanlarına benzetmek, rüya da hiç izlenmemiş lost bölümleri izlemek, güünlük hayatta yaşanan olaylara "jack olsaydı böyle yapardı, john da böyle derdi" gibi abuk tepkiler vermek vs vs. gibi yan etkileri de mevcuttur.

günde 2 tabletten fazal alınmaması tavsiye olunur.

05.07.2007 13:40:03
reklam da yapmak istiyorum hemen:,

www.yuzsekiz.com. lostseverler için hoş bir yer.

05.07.2007 14:18:06
morkız dediklerine sonuna kadar katılıyorum..benim de bi aralar rüyalarıma giriyordu..heroes u da severiz ama lost a yaklaşamaz bence  Wink

reklam da yapmak istiyorum hemen:,

www.yuzsekiz.com. lostseverler için hoş bir yer.

ben de bi reklam yapıyım  Cheesy www.lostforum.gen.tr

burakpurple 09.07.2007 12:01:14
Bence Heroes Daha güzel...

danseden_ayu 09.07.2007 17:49:21
Lost ve Heroes u eş zamanlı izleyince benzerlikler o kadar çok göze çarpıyor ki. İki dizide de karakter yoğunluğu genel hatları aynı. Karşılaştırılmaları aslında pek doğru değil. İkisi de fantastik olsa da fantastik başlığının farklı kulvarlarındalar. Hangisi daha iyi? diye bir sorununda genel geçer bir cevabı olamaz diye düşünüyorum. Lost ağır ilerleyen beyni yoran ve kafayı yedirten bi şekilde ilerlerken Heroes çizgiroman düzeninde akıcı konuyu çok dağıtmayan çizgi roman tarzında ilerliyor. Lost her ne kadar çok tutulsa da bağımlıları olsa da aslın da çok yeni bir yapım bence. 3 sezon nedir ki? Bir dizi ilk üç sezonundan anlaşılamaz bence. Heroes da öyle; daha 1 sezon oldu. Şu anda gerçekten çok iyi yerlerde bu iki dizi de. umarız sonradan pişman olmayız bu dizileri takip ettiğimize.

deborah 27.07.2007 19:09:13
Ben bayılıyorum Lost'a.Ailecek hastasıyız.Çok sürükleyici bir dizi.Böyle bir dizi yok yaaa....En çok sevdiğim oyuncu Dominic yani dizideki adıyla Charlıe'yi çok beğeniyorum.İzleyenler bilir,hani şu hamile kadını seven,gitar çalan...CANIM YAAA

kaanyok 28.07.2007 12:06:56
afakanlar bastı bu dizi ve yorumlarından

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17