|
||
sürükleyici bir dizidir..fan olarak tavsiye ederiz..
|
||
|
||
| -naber? -iyidir senden? iyi sağol -nan lostu biliyon dimi? ( )ooo bilmezmiyim.hastasıyım-ya 3. sezonun sonunda noluyordu? -ya abi sorma ben daha ilk sezondayım benzeri diyaloglarda bulundum, bir de; -lostu seyrediyormusun? -hayır? -vay geri. böyle bir durumda çıkıyor artık.lost izlemeyen kalmasın, insanımızın kültürü artsın.
|
||
|
||
son bölümü de izledim rahat ettim ![]() kafamda yine birçok soru işareti var ne yazık ki..hep böyle yapıyorlar ![]() şunu gördüm adanın en delikanlısı Sawyer ![]() en dediğim dedik,kimseyi dinlemeyeni de Jack (zaten hiç sevmezdim bu adamı millet bayılırdı buna)aslında ilk bölümlerdeki soru işaretleri son bölümde ortaya çıkıyor.. bence en güzel bölümler 4. sezonun son üç bölümü..harikaydı yaa.. |
||
|
||
son bölümü de izledim rahat ettim ![]() kafamda yine birçok soru işareti var ne yazık ki..hep böyle yapıyorlar ![]() şunu gördüm adanın en delikanlısı Sawyer ![]() en dediğim dedik,kimseyi dinlemeyeni de Jack (zaten hiç sevmezdim bu adamı millet bayılırdı buna)aslında ilk bölümlerdeki soru işaretleri son bölümde ortaya çıkıyor.. bence en güzel bölümler 4. sezonun son üç bölümü..harikaydı yaa.. Gerçektende Sawyer en delikanlı adam helikopterden nasıl atladı öyle aslında Hurley atlamalıydı o atlasa helikopterle adayı 4-5 kere turlarlardı ![]() Ayrıca bende tam bir Jack hastasıydım ama botanik bahçesindeki Locke'la konuşmalarından sonra biraz ona karşı güvenim azaldı.Locke ne dediyse hepsi oldu Jack hala kendi doğrularının peşinde şimdide adaya dönmek istiyor dengesiz Ama genede adadaki en karizmatik adam olmasını hiçbir şey değiştiremez
|
||
|
||
dün akşam 3 bölüm birden çok güzeldi ya.yerimden sıçradığımı falan hatırlıyorum. çok merakla bekleyeceğim yeni bölümleri.sezon finali olmasaydı keşke.
|
||
|
||
Vallahi bende gördüm başka bir sitede röportajı burada da gördüm mükemmel bir röportaj. bende ıssız John Locke gibi ıssız bir adaya düşsem yanımda: gitarımın, Josh Holloway'in(Sawyer), bilgisayarımın ve karadumanın yanımda olmasını isterdim. fecii ekşın olurdu. ha birde klimamın yanında olmasını isterdim. ![]() karaduman?? :D emin misin?? ![]() çok süper oluyor. şu anda onun yanında bulunmak isterdim ve ondan kaçmak... bomba olur yahu!
|
||
|
||
Vallahi bende gördüm başka bir sitede röportajı burada da gördüm mükemmel bir röportaj. bende ıssız John Locke gibi ıssız bir adaya düşsem yanımda: gitarımın, Josh Holloway'in(Sawyer), bilgisayarımın ve karadumanın yanımda olmasını isterdim. fecii ekşın olurdu. ha birde klimamın yanında olmasını isterdim. ![]() karaduman?? :D emin misin?? ![]() çok süper oluyor. şu anda onun yanında bulunmak isterdim ve ondan kaçmak... bomba olur yahu! ![]() evet o ama biliyorsun onun sicil kabarık hatırlarsan mr.eko'yuda o öldürmüştü neyse yakalanmadıkça bir sorunun yok
|
||
|
||
ya bu kate sawyer'la baya anlaşıyo ama ilerde bunların takılma durumu falan varm ı bana öle geliyo ilerki sezonda olanlar varsa cevap lütfen
|
||
|
||
ya bu kate sawyer'la baya anlaşıyo ama ilerde bunların takılma durumu falan varm ı bana öle geliyo var var öyle birşeyler ilerki sezonda olanlar varsa cevap lütfen ..hatta ötesi..ama kate'e güvenme derim ben..bence Sawyer'ın sevgisini haketmiyor
|
||
|
||
| ama kate jack'ten hoşlanıyor çünkü jack julietle öpüştükten sonra oda onu kıskandırmak için mi neyse artık sawyer'ın yanına koştu.Ama zaten flashforwardlarda Kate'le Jack evleniyor gibi bişey oluyor beraber yaşıyorlar. | ||
|
||
ama kate jack'ten hoşlanıyor çünkü jack julietle öpüştükten sonra oda onu kıskandırmak için mi neyse artık sawyer'ın yanına koştu.Ama zaten flashforwardlarda Kate'le Jack evleniyor gibi bişey oluyor beraber yaşıyorlar. ben oraya dikkat ettim onların öpüştüğünü bilmeden önce Kate Sawyer ile birlikte oluyor. dikkat et sende öyle orası ..Kate bu sağı solu belli olmuyor zaten ![]() Kate ile birlikte yaşıyorlar ama ne biliyim ya..ben en çok Locke var ya onun geçmişinde ''yok artık!!'' demiştim ![]() o helikopter olayında Sawyer Kate'i öpüyor ve kulağına birşeyler söylüyor.. işte o söylediği her neyse Kate Jack'ten habersiz onun dediğini yapıyor..acaba ne dedi Sawyer Kate off ..kim bekliycek şimdi 5.sezonu
|
||
|
||
ya bu kate sawyer'la baya anlaşıyo ama ilerde bunların takılma durumu falan varm ı bana öle geliyo var var öyle birşeyler ilerki sezonda olanlar varsa cevap lütfen ..hatta ötesi..ama kate'e güvenme derim ben..bence Sawyer'ın sevgisini haketmiyor ![]()
|
||
|
||
yaa şu Julliet mi ne o Jackle birlikte değil mi hala? bence Jack ile Kate süperler.
|
||
|
||
yaa şu Julliet mi ne o Jackle birlikte değil mi hala? bence Jack ile Kate süperler. Juliet'te biliyor Jack'in Kate'i sevdiğini ve artık beraber değiller Oceanic 6 eski hayatlarına döndü,Juliet hala adada...(yada biz öyle biliyoruz oda heryerden çıkabilir )
|
||
|
||
yaa şu Julliet mi ne o Jackle birlikte değil mi hala? bence Jack ile Kate süperler. Juliet'te biliyor Jack'in Kate'i sevdiğini ve artık beraber değiller Oceanic 6 eski hayatlarına döndü,Juliet hala adada...(yada biz öyle biliyoruz oda heryerden çıkabilir ) yaa şu adaya bir ben düşemedim herhalde lütfen düşmek istiyorum. beni de uçağınıza alın.. [kendimi Burhan gibi hissediyorum beni de yanınıza alın gibi..] ya benim 4. sezondan tek bildiğim şey ada taşınacak sanırım. bende yardıma gitmek istiyorum bende uçağımın o adaya düşmesini istiyorum..
|
||