|
||
afakanlar bastı bu dizi ve yorumlarından ![]() valla ben ilk yalından duymuştum bu diziyi onun dışındada hiç izlemedim
|
||
|
||
şu heroes'la lost'u karşılaştırıyorlar ya içimdeki "çingene kadın" uyanıveriyor yemin ederim. bir filmden kopya bir dizi kırpıp kırpıp koyuyorlar !! bir kere heroes lost'un tırnağı olamaz kanımca. çünkü heroes tamamiyle bilim-kurgudur. lost'ta ise herşeye mantıklı bir açıklama getirileceği senatirsler tarafından müjdelenmiştir. heroes hakkında lost için yazılanlar gibi kaç tane teori yazılabilir ki? 7 günde 69 bölüm izlemiş bir insan olarak söylüyorum ki: ulan allahsızlar! yapılır mı lan böyle dizi! şubat ayına kadar bekleme fikri bunalıma girme sebebi. ayrıca; uykusuz kalmak, sırt,bel,göz ağrısı, aç kalmak, asosyal olmak, zmbi gibi dolaşmak, bütün arkadaşlara lost anlatmaya çalışıp hepsini kendinden nefret ettirmek, çevrendeki insaları lost kahramanlarına benzetmek, rüya da hiç izlenmemiş lost bölümleri izlemek, güünlük hayatta yaşanan olaylara "jack olsaydı böyle yapardı, john da böyle derdi" gibi abuk tepkiler vermek vs vs. gibi yan etkileri de mevcuttur. günde 2 tabletten fazal alınmaması tavsiye olunur.
|
||
|
||
bravo re.!!insanlar bu dizi için herbiri sayfalarca olan yüzlerce teori üretiyor; sen bi cümlede olayı çözmüşsün helal olsun
|
||
|
||
| biraz daha geniş açıklama yapsanız da biz de memnun olsak? ayrıca 1960larda böyle bir dizi olduunu fakat komedi dizisi olduğunu biliyorum. film kısmını hiç duymadım. |
||
|
||
| Lost" dizisinde sık sık rastlanan bu sayıların ilginç yönleri: *Marsel Russo'nun genetik ayna teorisini açıklamak için kullandığı sayı dizisi, lost'da geçen esrarengiz numaralar ile aynıymış; 4 8 15 16 23 42.. Teori, özetle herkesin bir ikizi vardır ancak olasılık değerleri nedeniyle kişi asla ikizi ile karşılaşamaz diyor. Numaraları da şu şekilde kullanıyor: 4: Russo'ya göre dünyadaki her insan 4 farklı insan ile birbiriyle bağlantılı. Yani, teoride, kendiniz ile 4 farklı insan üzerinden tanışma şansınız var. Örneğin; kardeşinizin patronunun komşusunun yeğeni sizin ikizinizi tanıyor. 8: Dünya'da günümüzde bulunan kıta sayısını temsil ediyor. İkiziniz ile 8 kıtadan birinde karşılaşma ihtimaliniz var. 15: İkiziniz ile karşılaşma ihtimaliniz 4,815,162,342'de 15'tir diyor russo. Yani %0,000000004'ten bile düşük bir ihtimal. 16: Aynı anda ikizi ile karşılaşabilecek maksimum kişi sayısı 16'dır. (Lost karakterleri de 16 adet.) 23: Doğa ana, sizle aynı genetik haritaya sahip bir yeni insan dünyaya getirmek için 23 yıl bekler, diyor. Yani ikizler aynı yaşta değil, aralarında 23 yaş fark olacaktır anlamına geliyor bu. 42: sizin ve ikizinizin aynı anda hayatta yaşayabileceği maksimum yıldır, diyor. Bu biraz şaşırtmacalı. Ben 23 yaşında iken ikizim doğmuş olabilir, ancak o 42 yaşına geldiğinde ben 65 yaşında öleceğim anlamına gelmiyor. Mümkün, ama böyle olacak diye öngörmüyor teori. Benim ikizim 15 yaşında ölebilir ve çember başa dönebilir. alıntıdır ilgilenenlere
|
||
|
||
sayılar falan her neyse de evet doğru yani insan asla karşılaşamıyor.! ;Dkarşılaşsam da karşılaşmam
|
||
|
||
| bende filmin hayranlarını bılıyorum,aşırı fanı var ya dünyada.bazıları 108 dakıkada bır bılgısayarı açıp kapatıyorlarmış...birde CHARLİE'nin grubunun adını da gerçek hayata taşıdılar....işte ben buna LOST AŞKI derim beeee .... | ||
|
||
bende filmin hayranlarını bılıyorum,aşırı fanı var ya dünyada.bazıları 108 dakıkada bır bılgısayarı açıp kapatıyorlarmış... ohaha süpermiş
|
||
|
||
| lost un 3. sezonu bir harika...o kadar ilginç olaylar oluyor ki anlatamam,(özelliklede Jack iyi takip edin)zaten anlatmayayım da siz izleyin,valla kaçırmayın derim ben bir de lost dizisi 2010 a kadar devam edecekmiş,harıl harıl senaryolar yazılıyor zaten.ve dizi havaii de çekiliyormuş. valla ben bunları biliyorum lost hakkında,sizde bildiklerinizi aktarın buraya da bir lost kritiği yapalım ![]() |
||
|
||
| ya bu başlık lost ile ilgili olamktan çıkmış,heroes ve saçmalıklar topigi olmuş,lütfen dizi hakkında konuşalım.. | ||
|
||
| işte hastayım buna bir hafta boyunca evden hiç çıkmadan sadece yemek arası vererek bunu izlediğimi hatırlıyorum ben ;Dbir cok bolumunu kacırdım ama devam etcem | ||
|
||
şimdide bu çıktı heroes severler ve lost severler aynısını kuzenim yapıyor...
|
||
|
||
işte hastayım buna bir hafta boyunca evden hiç çıkmadan sadece yemek arası vererek bunu izlediğimi hatırlıyorum ben ;Dbir cok bolumunu kacırdım ama devam etcem hele şükür çıktı bir arkadaş daha lost tiryakisi
|
||
|
||
heroes ve lost karşılaştırmalarına anlam veremiyorum.İkiside kendi kulvarlarında güzel diziler bence. ikisinide ailece severek izliyoruz ![]() bu arada lost yeni sezon 31 ocakta başlıyormuş. |
||
|
||
işte hastayım buna bir hafta boyunca evden hiç çıkmadan sadece yemek arası vererek bunu izlediğimi hatırlıyorum ben ben yemek bile yemeden izliyordum. o diziyi izlemek için kimbilir kaç kilo vermişimdir ![]() ama çok sürükleyici bir dizi bence.. " ay n'oldu nası bitti kim gitti" derken bir oturuşta en az 10 bölüm izliodum. o aralar herkes bana bi garip bakıyordu. okula uykusuz uykusuz gidiyordum. derslerde LOSTu düşünüyordum. eve gitsemde izlesem diye
|
||