|
||
yaa şu Julliet mi ne o Jackle birlikte değil mi hala? bence Jack ile Kate süperler. Juliet'te biliyor Jack'in Kate'i sevdiğini ve artık beraber değiller Oceanic 6 eski hayatlarına döndü,Juliet hala adada...(yada biz öyle biliyoruz oda heryerden çıkabilir ) yaa şu adaya bir ben düşemedim herhalde lütfen düşmek istiyorum. beni de uçağınıza alın.. [kendimi Burhan gibi hissediyorum beni de yanınıza alın gibi..] ya benim 4. sezondan tek bildiğim şey ada taşınacak sanırım. bende yardıma gitmek istiyorum bende uçağımın o adaya düşmesini istiyorum.. ![]() valla artık Jack'te adaya dönmek istiyormuş hergün uçağa biniyormuş gene düşermiyim diye ama Ben abimiz açıkladı adaya düşmeniz için hepinizin tekrar geri dönmesi lazım diye bence sende bi şansını dene belki araya kaynarsın
|
||
|
||
| SAWYER SİZE LAKAB TAKSIN http://abc.go.com/primetime/lost/index?pn=nickname Benim .. GRIMACE (ızgara)
|
||
|
||
| Benimki Professor çıktı... | ||
|
||
mr. zippie çıktı..
|
||
|
||
| desmond kardeşime neler oluyor yahu.adam kafayı yidi.git bul eşini meşini.pişti ol bişey ol. | ||
|
||
stork(leylek)
|
||
|
||
Banada freebird çıktı xD
|
||
|
||
sand dab çıktı...
|
||
|
||
yaa dün akşam 11.30 da başladım hiç durmadan 2.30 a kadar Lost izlemişim. şaştım.. ama uzun bir aradan sonra (1 ay) Lost izlemek çok hoşuma gitti. izleyemeseydim zaten Lost krizi geçirecektim az daha..
|
||
|
||
abim de izliyor sürekli olaraktan bıktım be bir de diyor sana da veriyim izle aman dedim bir ben mi kaldım izlemeyen direniyorum izleyemeyeceğim
|
||
|
||
evet sanırım bir sen kaldın izlemeyen birde benim teyzem.. ama bir izledin mii asla bırakamıyorsun. ben 1 ay Losttan uzak kaldım az daha kriz geçiriyordum. neyseki kriz geçirmeden bulduk Lostu..
|
||
|
||
ya ben böyle bir dizi görmedim ya müthiş lost u izlemeyen hayatın tadına varamamıştır bence özellikle rahmetli boone a bayılırdım ama ilk sezon bitmeden öldürdüler çocuğu neyse artık 5.sezonu sabırsızlıkla bekliyorum
|
||
|
||
ya ben böyle bir dizi görmedim ya müthiş lost u izlemeyen hayatın tadına varamamıştır bence özellikle rahmetli boone a bayılırdım ama ilk sezon bitmeden öldürdüler çocuğu neyse artık 5.sezonu sabırsızlıkla bekliyorumaynen katılıyorum lost izlemeyen hayatın tadına tam olarak varamamıştır
|
||
|
||
lost u izlemeyen hayatın tadına varamamıştır bence direniyorum..........
|
||
|
||
lost u izlemeyen hayatın tadına varamamıştır bence direniyorum.......... cehenneme gidersin mazallah.
|
||