|
||
izlemeyince bi eksikliğiniz olmuyor ama. Bunun zevki apayrı bişey. Kaçıranlar ve direnenlere kolay gelsin diyelim
|
||
|
||
izlemeyince bi eksikliğiniz olmuyor ama. Bunun zevki apayrı bişey. Kaçıranlar ve direnenlere kolay gelsin diyelim ![]() abim izliyor o izliyor diye bende izliyorum ama bu filmin sonu nereye varcak bilmiyorum
|
||
|
||
valla onu kimse bilmiyor senaristler bile sonu tam olarak bilmiyomuş
|
||
|
||
Zaten bilsek emin olun bu keyfi alamayız.Bana göre bizi bu diziye bağlayan en önemli faktör her zaman en aklımıza gelemeyecek şeyin olması o yüzden sonuda öyle biter bence...
|
||
|
||
dizinin sonunu merak etmiyorum valla ..böyle tadını çıkara çıkara izliyorum daha çok sarıyor ..bir de izlemeyenlere hava atıyorum ben aylar öncesinden izledim anlatıyım mi diye? sinir oluyorlar bana yerim onları ![]() bence direnenler hemen hazır tatildeyken izlemeye başlasın..çünkü çok güzel bir dizi..ve iyi bir senaryo..yani izlemeye değer
|
||
|
||
Allahım laflar bana hep abim zaten ikidebir veriyim de izle moduna geçmiş belki bir ara bakarım
|
||
|
||
aynen yaa. direnenler hemen başlasın kii 5. sezona yetişsinler. bence sonunda Türkiye'ye gelsinler. ne güzel olur yaa. Benjamin Türkçe konuşuyor ya.. ama o en son çöldeydi sanırım. Gökçecim zaten artık abin veremez bak Lostu o Mısıra gitmeden al bence sen..
|
||
|
||
gökçe sizde cdleri varsa bana gönder bakmayacaksan tabii.
|
||
|
||
evet Birgülcüm var bizde cdleri.. ama fakat gel gör ki cdler abiceyzimin yani o salak bana hayatta vermez böyle hele bir de göndermek istesem abiler kıl oluyor biraz ama bir yolunu bulabilirsem hallederiz onuda ben bakmıyorum zaten ![]() lost u izlemeyen hayatın tadına varamamıştır bence direniyorum.......... cehenneme gidersin mazallah.
|
||
|
||
İnternetten indirmeyi düşünüyorum ama yetişemiycem kaç bölüm oldu Anca izlemeyi düşünüyorum ama daha kesin değil ............
|
||
|
||
Dünya'nın en güzel ve en yaratıcı dizisi. Bence Lost'un senaristlerinin iyi bir hayal dünyası var.
|
||
|
||
aynen yaa. direnenler hemen başlasın kii 5. sezona yetişsinler. bence sonunda Türkiye'ye gelsinler. ne güzel olur yaa. Benjamin Türkçe konuşuyor ya.. ama o en son çöldeydi sanırım. Gökçecim zaten artık abin veremez bak Lostu o Mısıra gitmeden al bence sen.. Lost'a bitek orda sinir oldum sen git Allah'ın teröristleriyle Türkçe anlaşmaya çalış.Benjamin o bölüm gözümden düşmüştü ama sezon finalinde gene gözüme girdi
|
||
|
||
aynen yaa. direnenler hemen başlasın kii 5. sezona yetişsinler. bence sonunda Türkiye'ye gelsinler. ne güzel olur yaa. Benjamin Türkçe konuşuyor ya.. ama o en son çöldeydi sanırım. Gökçecim zaten artık abin veremez bak Lostu o Mısıra gitmeden al bence sen.. Lost'a bitek orda sinir oldum sen git Allah'ın teröristleriyle Türkçe anlaşmaya çalış.Benjamin o bölüm gözümden düşmüştü ama sezon finalinde gene gözüme girdi ![]() |
||
|
||
abim bunu izleyince bende tam izlerken geliyorum başlıyorum yoruma bu adam ne iş yapıyo niye uçak düşmüş bunlar niye ölmemiş oda kıZIP İZLİCEKSEN İZLE YOKSA DEFOL GİT DİYO
|
||
|
||
abim bunu izleyince bende tam izlerken geliyorum başlıyorum yoruma bu adam ne iş yapıyo niye uçak düşmüş bunlar niye ölmemiş oda kıZIP İZLİCEKSEN İZLE YOKSA DEFOL GİT DİYO Bende anneme aynı şeyi yapıyorum.. ![]() Ama o da izliyor Lost'u bazen kaçırınca öyle soruları tam dizinin ortasında soruyor. Ama bu dizi gerçekten bende bağımlılık yaptı. Çünkü dün yine gece 3 e kadar onu izlemişim.
|
||