|
||
Dünya'nın en güzel ve en yaratıcı dizisi. Bence Lost'un senaristlerinin iyi bir hayal dünyası var. valla hic izlemedim ama herkesin ağzında maşallah...izliyim dicem ama bu saatten sonra izlesem ne olur ?kacırdık..
|
||
|
||
geçen sene sadece birici sezon dvdsi 100 ytl olan dizi.. ![]() haklısın "film" değil "dizi" dvd girince aklıma film demiş bulundum
|
||
|
||
geçen sene sadece birici sezon dvdsi 100 ytl olan film.. ![]() oyoyoyy o ne oyle ya..
|
||
|
||
şu an bu dizinin dördüncü sezonunun fiyatını düşünemiyorum..
|
||
|
||
şu an bu filmin dördüncü sezonunun fiyatını düşünemiyorum.. ![]() en iyisi ben hic sormıyım.. yoksa kalpten gideceğim valla..
|
||
|
||
4 yok heralde daha ama diğerleri de korktuğum gibi değilmiş...ya çok ucuzlamış. ya da izmir de palmiye adlı yerde kazık satıyorlar ![]() http://www.mordut.com/search.php?Keywords=lost+season&Category=All&gclid=CMv8qdPUxJQCFQyR1Qod2VJiFg
|
||
|
||
yaa kira aslında çok ucuz. ama benim kuzen internetten indiriyor.
|
||
|
||
Dünya'nın en güzel ve en yaratıcı dizisi. Bence Lost'un senaristlerinin iyi bir hayal dünyası var. valla hic izlemedim ama herkesin ağzında maşallah...izliyim dicem ama bu saatten sonra izlesem ne olur ?kacırdık.. ![]() Kaçırmadın yaw zaten yeni sezon ocakta başlıcak şimdi izlemeye başlasan 3 kere bitirirsin 4 sezonuda.Zaten o kadar kendine bağlayan birşeyki bi başladınmı en az 4-5 saat aralıksız izlemek istersin.Ayrıca dvdsini almak zorunda değilsin internetten online izleyebilirsin veya indirebilirsin.Zaten arkadaşlarında bile vardır.Ben başla derim
|
||
|
||
şu an bu filmin dördüncü sezonunun fiyatını düşünemiyorum.. ![]() en iyisi ben hic sormıyım.. yoksa kalpten gideceğim valla..
|
||
|
||
şu an bu filmin dördüncü sezonunun fiyatını düşünemiyorum.. ![]() en iyisi ben hic sormıyım.. yoksa kalpten gideceğim valla.. zaten ben de alıntı yapmışım yaa
|
||
|
||
Dünya'nın en güzel ve en yaratıcı dizisi. Bence Lost'un senaristlerinin iyi bir hayal dünyası var. valla hic izlemedim ama herkesin ağzında maşallah...izliyim dicem ama bu saatten sonra izlesem ne olur ?kacırdık.. ![]() Kaçırmadın yaw zaten yeni sezon ocakta başlıcak şimdi izlemeye başlasan 3 kere bitirirsin 4 sezonuda.Zaten o kadar kendine bağlayan birşeyki bi başladınmı en az 4-5 saat aralıksız izlemek istersin.Ayrıca dvdsini almak zorunda değilsin internetten online izleyebilirsin veya indirebilirsin.Zaten arkadaşlarında bile vardır.Ben başla derim ![]() Peki sağol. |
||
|
||
birazdan son bölümü izliyecem
|
||
|
||
birazdan son bölümü izliyecem son bölümün sonu şok edici gerçekten ![]()
|
||
|
||
birazdan son bölümü izliyecem son bölümün sonu şok edici gerçekten ![]() ![]() hepsi öyle değil mi zaten
|
||
|
||
birazdan son bölümü izliyecem son bölümün sonu şok edici gerçekten ![]() ![]() ![]() |
||