mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Tv-Radyo

Konu: Lost (TV dizisi)

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [ 14 ] 15 16 17 18

deborah 18.07.2008 14:01:44
hele şükür bitti be Burak tebrik ediyorum seni Grin..ben sana demiştim sonu manyak diye de ben halen daha Jin'in nasıl mezarı olduğunu anlayamadım ya Huh..yani gemi havaya uçtu bunlar normal hayatlarına döndü ama kurtulduklarında 6 kişilerdi Jin neredeydi o ara Huh..zaten kimseyede bir şey anlatmıyorlar ne ediyor bunlar ya Huh

burakpurple 18.07.2008 14:15:32
jinin mezarımı var?

öyq 18.07.2008 16:31:39
Ya bütün gün Lost izliyorum bitmiyor ama.  Grin gerçekten mükemmel ötesi bir dizi bırakamadım yaa en az 6 bölüm izlemişimdir.  Grin

deborah 18.07.2008 21:10:02
jinin mezarımı var?
hani gitmişti ya Hurley ile birlikte Jin'in mezarına..Sun'ın kucağında bebeği falan vardı..ağlıyordu kocasının mezarı başında..hatta çocuğunun adını senin istediğin gibi o ismi verdim dedi (şimdi ismi unuttum ama)..nasıl izledin sende diziyi yav.

Mısra__Lost 18.07.2008 21:14:13
ya bnde anlamadım galiba sun onun anısına yaptırmış olabilir yani jin yoktur mezarda

deborah 18.07.2008 21:21:58
ya bnde anlamadım galiba sun onun anısına yaptırmış olabilir yani jin yoktur mezarda
bence orasını bir dahaki sezon öğrencez..şimdilik kesin bir şey demeyelim..zaten dizi sürprizlerle dolu...
ama Jack'e sinir olmuştum ben nasıl bırakmıştı Jin'i orada eşi bağırıyor falan helikopterde ağlıyor hüngür hüngür..nasıl üzülmüştüm yaa kadına bir de hamile,duygusal yani yazık ya Cry Cry

ayrıca Locke'un çocukluğunu izlerken nasıl şok olmuştum ben yaa Shocked...o hiç yaşlanmayan abimiz halen daha o şekil yani Grin o da adanın kerametlerinden yararlanmış demek Grin

Mısra__Lost 18.07.2008 21:34:28
bence orasını bir dahaki sezon öğrencez..şimdilik kesin bir şey demeyelim..zaten dizi sürprizlerle dolu...
ama Jack'e sinir olmuştum ben nasıl bırakmıştı Jin'i orada eşi bağırıyor falan helikopterde ağlıyor hüngür hüngür..nasıl üzülmüştüm yaa kadına bir de hamile,duygusal yani yazık ya Cry Cry

ayrıca Locke'un çocukluğunu izlerken nasıl şok olmuştum ben yaa Shocked...o hiç yaşlanmayan abimiz halen daha o şekil yani Grin o da adanın kerametlerinden yararlanmış demek Grin
Grin Grin  bi de locke nsl tanımadı o adamı ya yoksa unuttu mu  Huh

öyq 18.07.2008 21:40:06

Grin Grin  bi de locke nsl tanımadı o adamı ya yoksa unuttu mu  Huh
bende o bölümleri göreceğim İnş..  Smiley ama gerçekten mükemmel ötesi bir dizi!  Cheesy

burki 18.07.2008 21:51:41
ya abi yazmışınız ilerki bölümleri de ben daha gelmedim oraya yani bölümler hakkında fazla bilgi vermeden yazsa herkes iyi olur. Dizinin heyecanı kaçıyo sonra. lütfen yani  Wink

rayray20 18.07.2008 23:45:36

Bi dakka Jack'e laf yok o orda herkesi düşünerek o hareketi yaptı eğer onuda alsaydı helikopetere belki hepsi ölmüştü ama şimdi hepsi yaşıyor (Jin de dahil)  Wink

burakpurple 19.07.2008 06:34:36

Bi dakka Jack'e laf yok o orda herkesi düşünerek o hareketi yaptı eğer onuda alsaydı helikopetere belki hepsi ölmüştü ama şimdi hepsi yaşıyor (Jin de dahil)  Wink
Jinin yaşadığını kuşlarmı söyledi? yoksa Jin bizzat kendimi söyledi?Şahsen dizide Jinin yaşadığını belirten hiç bir ipucu göremedim.Varsa bizede  ö.m atarsan seviniriz.

deborah 19.07.2008 08:25:03
Güzel bir Jin muhabbeti olmuş burada Grin..harbi ya Locke nasıl tanımadı Richard'ı yuh Shocked

Asistan Kız 19.07.2008 11:04:41
ben özellikle sawyer ı çok beğeniyorummm  Grin

Mısra__Lost 19.07.2008 11:23:32
Güzel bir Jin muhabbeti olmuş burada Grin..harbi ya Locke nasıl tanımadı Richard'ı yuh Shocked

tüm sorularımızın cevaplarını 5.sezonda öğreniriz umarım  sabırsızlıkla bekliyorum 5.sezonu

Edda. 19.07.2008 13:01:22

tüm sorularımızın cevaplarını 5.sezonda öğreniriz umarım  sabırsızlıkla bekliyorum 5.sezonu
Bugün Tnt de yeni bölümünü vericek yanılmıyorsam tabiki de.

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [ 14 ] 15 16 17 18