|
||
hele şükür bitti be Burak tebrik ediyorum seni ..ben sana demiştim sonu manyak diye de ben halen daha Jin'in nasıl mezarı olduğunu anlayamadım ya ..yani gemi havaya uçtu bunlar normal hayatlarına döndü ama kurtulduklarında 6 kişilerdi Jin neredeydi o ara ..zaten kimseyede bir şey anlatmıyorlar ne ediyor bunlar ya
|
||
|
||
| jinin mezarımı var? | ||
|
||
Ya bütün gün Lost izliyorum bitmiyor ama. gerçekten mükemmel ötesi bir dizi bırakamadım yaa en az 6 bölüm izlemişimdir.
|
||
|
||
jinin mezarımı var? hani gitmişti ya Hurley ile birlikte Jin'in mezarına..Sun'ın kucağında bebeği falan vardı..ağlıyordu kocasının mezarı başında..hatta çocuğunun adını senin istediğin gibi o ismi verdim dedi (şimdi ismi unuttum ama)..nasıl izledin sende diziyi yav.
|
||
|
||
| ya bnde anlamadım galiba sun onun anısına yaptırmış olabilir yani jin yoktur mezarda | ||
|
||
ya bnde anlamadım galiba sun onun anısına yaptırmış olabilir yani jin yoktur mezarda bence orasını bir dahaki sezon öğrencez..şimdilik kesin bir şey demeyelim..zaten dizi sürprizlerle dolu...ama Jack'e sinir olmuştum ben nasıl bırakmıştı Jin'i orada eşi bağırıyor falan helikopterde ağlıyor hüngür hüngür..nasıl üzülmüştüm yaa kadına bir de hamile,duygusal yani yazık ya ![]() ayrıca Locke'un çocukluğunu izlerken nasıl şok olmuştum ben yaa ...o hiç yaşlanmayan abimiz halen daha o şekil yani o da adanın kerametlerinden yararlanmış demek
|
||
|
||
ya bnde anlamadım galiba sun onun anısına yaptırmış olabilir yani jin yoktur mezarda bence orasını bir dahaki sezon öğrencez..şimdilik kesin bir şey demeyelim..zaten dizi sürprizlerle dolu...ama Jack'e sinir olmuştum ben nasıl bırakmıştı Jin'i orada eşi bağırıyor falan helikopterde ağlıyor hüngür hüngür..nasıl üzülmüştüm yaa kadına bir de hamile,duygusal yani yazık ya ![]() ayrıca Locke'un çocukluğunu izlerken nasıl şok olmuştum ben yaa ...o hiç yaşlanmayan abimiz halen daha o şekil yani o da adanın kerametlerinden yararlanmış demek ![]() bi de locke nsl tanımadı o adamı ya yoksa unuttu mu
|
||
|
||
ya bnde anlamadım galiba sun onun anısına yaptırmış olabilir yani jin yoktur mezarda bence orasını bir dahaki sezon öğrencez..şimdilik kesin bir şey demeyelim..zaten dizi sürprizlerle dolu...ama Jack'e sinir olmuştum ben nasıl bırakmıştı Jin'i orada eşi bağırıyor falan helikopterde ağlıyor hüngür hüngür..nasıl üzülmüştüm yaa kadına bir de hamile,duygusal yani yazık ya ![]() ayrıca Locke'un çocukluğunu izlerken nasıl şok olmuştum ben yaa ...o hiç yaşlanmayan abimiz halen daha o şekil yani o da adanın kerametlerinden yararlanmış demek ![]() bi de locke nsl tanımadı o adamı ya yoksa unuttu mu ![]() ama gerçekten mükemmel ötesi bir dizi!
|
||
|
||
ya abi yazmışınız ilerki bölümleri de ben daha gelmedim oraya yani bölümler hakkında fazla bilgi vermeden yazsa herkes iyi olur. Dizinin heyecanı kaçıyo sonra. lütfen yani
|
||
|
||
ya bnde anlamadım galiba sun onun anısına yaptırmış olabilir yani jin yoktur mezarda bence orasını bir dahaki sezon öğrencez..şimdilik kesin bir şey demeyelim..zaten dizi sürprizlerle dolu...ama Jack'e sinir olmuştum ben nasıl bırakmıştı Jin'i orada eşi bağırıyor falan helikopterde ağlıyor hüngür hüngür..nasıl üzülmüştüm yaa kadına bir de hamile,duygusal yani yazık ya ![]() ayrıca Locke'un çocukluğunu izlerken nasıl şok olmuştum ben yaa ...o hiç yaşlanmayan abimiz halen daha o şekil yani o da adanın kerametlerinden yararlanmış demek ![]() Bi dakka Jack'e laf yok o orda herkesi düşünerek o hareketi yaptı eğer onuda alsaydı helikopetere belki hepsi ölmüştü ama şimdi hepsi yaşıyor (Jin de dahil)
|
||
|
||
ya bnde anlamadım galiba sun onun anısına yaptırmış olabilir yani jin yoktur mezarda bence orasını bir dahaki sezon öğrencez..şimdilik kesin bir şey demeyelim..zaten dizi sürprizlerle dolu...ama Jack'e sinir olmuştum ben nasıl bırakmıştı Jin'i orada eşi bağırıyor falan helikopterde ağlıyor hüngür hüngür..nasıl üzülmüştüm yaa kadına bir de hamile,duygusal yani yazık ya ![]() ayrıca Locke'un çocukluğunu izlerken nasıl şok olmuştum ben yaa ...o hiç yaşlanmayan abimiz halen daha o şekil yani o da adanın kerametlerinden yararlanmış demek ![]() Bi dakka Jack'e laf yok o orda herkesi düşünerek o hareketi yaptı eğer onuda alsaydı helikopetere belki hepsi ölmüştü ama şimdi hepsi yaşıyor (Jin de dahil) ![]() |
||
|
||
Güzel bir Jin muhabbeti olmuş burada ..harbi ya Locke nasıl tanımadı Richard'ı yuh |
||
|
||
ben özellikle sawyer ı çok beğeniyorummm
|
||
|
||
Güzel bir Jin muhabbeti olmuş burada tüm sorularımızın cevaplarını 5.sezonda öğreniriz umarım sabırsızlıkla bekliyorum 5.sezonu
..harbi ya Locke nasıl tanımadı Richard'ı yuh |
||
|
||
Güzel bir Jin muhabbeti olmuş burada tüm sorularımızın cevaplarını 5.sezonda öğreniriz umarım sabırsızlıkla bekliyorum 5.sezonu ..harbi ya Locke nasıl tanımadı Richard'ı yuh |
||