|
||
ya bnde anlamadım galiba sun onun anısına yaptırmış olabilir yani jin yoktur mezarda bence orasını bir dahaki sezon öğrencez..şimdilik kesin bir şey demeyelim..zaten dizi sürprizlerle dolu...ama Jack'e sinir olmuştum ben nasıl bırakmıştı Jin'i orada eşi bağırıyor falan helikopterde ağlıyor hüngür hüngür..nasıl üzülmüştüm yaa kadına bir de hamile,duygusal yani yazık ya ![]() ayrıca Locke'un çocukluğunu izlerken nasıl şok olmuştum ben yaa ...o hiç yaşlanmayan abimiz halen daha o şekil yani o da adanın kerametlerinden yararlanmış demek ![]() Bi dakka Jack'e laf yok o orda herkesi düşünerek o hareketi yaptı eğer onuda alsaydı helikopetere belki hepsi ölmüştü ama şimdi hepsi yaşıyor (Jin de dahil) ![]() Jin geldi bizzat bana söyledi.Belliki Lost'un son bölümlerini izlememişsin,bence bi dahakine izle öyle yorum yap
|
||
|
||
ya bnde anlamadım galiba sun onun anısına yaptırmış olabilir yani jin yoktur mezarda bence orasını bir dahaki sezon öğrencez..şimdilik kesin bir şey demeyelim..zaten dizi sürprizlerle dolu...ama Jack'e sinir olmuştum ben nasıl bırakmıştı Jin'i orada eşi bağırıyor falan helikopterde ağlıyor hüngür hüngür..nasıl üzülmüştüm yaa kadına bir de hamile,duygusal yani yazık ya ![]() ayrıca Locke'un çocukluğunu izlerken nasıl şok olmuştum ben yaa ...o hiç yaşlanmayan abimiz halen daha o şekil yani o da adanın kerametlerinden yararlanmış demek ![]() Bi dakka Jack'e laf yok o orda herkesi düşünerek o hareketi yaptı eğer onuda alsaydı helikopetere belki hepsi ölmüştü ama şimdi hepsi yaşıyor (Jin de dahil) ![]() Jin geldi bizzat bana söyledi.Belliki Lost'un son bölümlerini izlememişsin,bence bi dahakine izle öyle yorum yap ![]() yapmak yerine
|
||
|
||
Hala izlememiş olduğum için çok üzgünüm ..........
|
||
|
||
biran önce izle bence
|
||
|
||
ya bnde anlamadım galiba sun onun anısına yaptırmış olabilir yani jin yoktur mezarda bence orasını bir dahaki sezon öğrencez..şimdilik kesin bir şey demeyelim..zaten dizi sürprizlerle dolu...ama Jack'e sinir olmuştum ben nasıl bırakmıştı Jin'i orada eşi bağırıyor falan helikopterde ağlıyor hüngür hüngür..nasıl üzülmüştüm yaa kadına bir de hamile,duygusal yani yazık ya ![]() ayrıca Locke'un çocukluğunu izlerken nasıl şok olmuştum ben yaa ...o hiç yaşlanmayan abimiz halen daha o şekil yani o da adanın kerametlerinden yararlanmış demek ![]() Bi dakka Jack'e laf yok o orda herkesi düşünerek o hareketi yaptı eğer onuda alsaydı helikopetere belki hepsi ölmüştü ama şimdi hepsi yaşıyor (Jin de dahil) ![]() Jin geldi bizzat bana söyledi.Belliki Lost'un son bölümlerini izlememişsin,bence bi dahakine izle öyle yorum yap ![]() yapmak yerineBir daha izle ozaman
|
||
|
||
| ikili konuşmayın arkadaşlar. ayrıca bir üstteki mesaj için alıntı yapmanıza gerek yok! konudan devam edelim.. |
||
|
||
çevremdeki herkes izliyor hemen hemen. kuzenlerim, annem, ben Lost gerçekten süper ötesi bir dizi. üreticilik, hayal gücü.
|
||
|
||
4.sezona bir türlü başlayamadım. yanlışlıkla 4x13 ü izledim yahu
|
||
|
||
televizyonda izleyenlere duyrulur! lost'un ikinci sezonu 8 eylül'de başlıyor. bizzat gözlerimle gördüm
|
||
|
||
| Tvden izleyen arkadaşlara tavsiyem lütfen türkçe izlemeyin yani orjinal dilde aldığınız tadın 10da 1ini alamıyosunuz.Ben normalde bütün bölümleri bitirdim ama geçen gün tnt'de rastladım türkçe losta izleyeyim dedim gerçekten çok berbat olmuş... | ||
|
||
tnt'de ben de rastladım ve iğrenç ötesiydi. Türkçe dublaj çok komik geliyor. Heyecanı yakalayamıyosunuz 5. sezon ne zaman başlıyor bilen var mı? şu an 4.sezonun tekrarları veriliyor.
|
||
|
||
| 5. sezon 2009da Ocak'ın son haftasında başlaması planlanıyor. | ||
|
||
Valla merakla bekliyorum 5.sezonu
|
||
|
||
5. sezon 2009da Ocak'ın son haftasında başlaması planlanıyor. ben yazcaktım ya ![]() ölcem meraktan off Claire'in ne işi var orada
|
||
|
||
5. sezon 2009da Ocak'ın son haftasında başlaması planlanıyor. 8 Ocak diye biliyordum ben emin misin inşallah son hafta değildir...
|
||