mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Tv-Radyo

Konu: Lost (TV dizisi)

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [ 15 ] 16 17 18

rayray20 19.07.2008 13:22:55
ya bnde anlamadım galiba sun onun anısına yaptırmış olabilir yani jin yoktur mezarda
bence orasını bir dahaki sezon öğrencez..şimdilik kesin bir şey demeyelim..zaten dizi sürprizlerle dolu...
ama Jack'e sinir olmuştum ben nasıl bırakmıştı Jin'i orada eşi bağırıyor falan helikopterde ağlıyor hüngür hüngür..nasıl üzülmüştüm yaa kadına bir de hamile,duygusal yani yazık ya Cry Cry

ayrıca Locke'un çocukluğunu izlerken nasıl şok olmuştum ben yaa Shocked...o hiç yaşlanmayan abimiz halen daha o şekil yani Grin o da adanın kerametlerinden yararlanmış demek Grin

Bi dakka Jack'e laf yok o orda herkesi düşünerek o hareketi yaptı eğer onuda alsaydı helikopetere belki hepsi ölmüştü ama şimdi hepsi yaşıyor (Jin de dahil)  Wink
Jinin yaşadığını kuşlarmı söyledi? yoksa Jin bizzat kendimi söyledi?Şahsen dizide Jinin yaşadığını belirten hiç bir ipucu göremedim.Varsa bizede  ö.m atarsan seviniriz.

Jin geldi bizzat bana söyledi.Belliki Lost'un son bölümlerini izlememişsin,bence bi dahakine izle öyle yorum yap  Cool

burakpurple 19.07.2008 17:29:28
ya bnde anlamadım galiba sun onun anısına yaptırmış olabilir yani jin yoktur mezarda
bence orasını bir dahaki sezon öğrencez..şimdilik kesin bir şey demeyelim..zaten dizi sürprizlerle dolu...
ama Jack'e sinir olmuştum ben nasıl bırakmıştı Jin'i orada eşi bağırıyor falan helikopterde ağlıyor hüngür hüngür..nasıl üzülmüştüm yaa kadına bir de hamile,duygusal yani yazık ya Cry Cry

ayrıca Locke'un çocukluğunu izlerken nasıl şok olmuştum ben yaa Shocked...o hiç yaşlanmayan abimiz halen daha o şekil yani Grin o da adanın kerametlerinden yararlanmış demek Grin

Bi dakka Jack'e laf yok o orda herkesi düşünerek o hareketi yaptı eğer onuda alsaydı helikopetere belki hepsi ölmüştü ama şimdi hepsi yaşıyor (Jin de dahil)  Wink
Jinin yaşadığını kuşlarmı söyledi? yoksa Jin bizzat kendimi söyledi?Şahsen dizide Jinin yaşadığını belirten hiç bir ipucu göremedim.Varsa bizede  ö.m atarsan seviniriz.

Jin geldi bizzat bana söyledi.Belliki Lost'un son bölümlerini izlememişsin,bence bi dahakine izle öyle yorum yap  Cool
izledim arkadaşım hepsini.göremedim jin in yaşadığını gösteren bişey.biliyosan söyle bari   Cool yapmak yerine

yazgülü gürer 19.07.2008 17:30:13
Hala izlememiş olduğum için çok üzgünüm Sad Grin ..........

Mısra__Lost 19.07.2008 17:32:52
biran önce izle bence Wink Grin

rayray20 20.07.2008 00:38:26

izledim arkadaşım hepsini.göremedim jin in yaşadığını gösteren bişey.biliyosan söyle bari   Cool yapmak yerine

Bir daha izle ozaman  Cool

rainbow 20.07.2008 00:40:07
ikili konuşmayın arkadaşlar. ayrıca bir üstteki mesaj için alıntı yapmanıza gerek yok!

konudan devam edelim..

öyq 12.08.2008 11:18:57
çevremdeki herkes izliyor hemen hemen. kuzenlerim, annem, ben  Grin Lost gerçekten süper ötesi bir dizi. üreticilik, hayal gücü.  Grin  Kiss

burki 18.08.2008 21:21:06
4.sezona bir türlü başlayamadım. yanlışlıkla 4x13 ü izledim yahu Roll Eyes

19.08.2008 01:25:05
televizyonda izleyenlere duyrulur! lost'un ikinci sezonu 8 eylül'de başlıyor. bizzat gözlerimle gördüm Grin

rayray20 19.08.2008 08:16:47
Tvden izleyen arkadaşlara tavsiyem lütfen türkçe izlemeyin yani orjinal dilde aldığınız tadın 10da 1ini alamıyosunuz.Ben normalde bütün bölümleri bitirdim ama geçen gün tnt'de rastladım türkçe losta izleyeyim dedim gerçekten çok berbat olmuş...

burki 19.08.2008 11:09:54
tnt'de ben de rastladım ve iğrenç ötesiydi. Türkçe dublaj çok komik geliyor. Heyecanı yakalayamıyosunuz Wink 5. sezon ne zaman başlıyor bilen var mı? şu an 4.sezonun tekrarları veriliyor.

burakpurple 19.08.2008 11:25:10
5. sezon 2009da Ocak'ın son haftasında başlaması planlanıyor.

Mısra__Lost 19.08.2008 11:48:56
Valla merakla bekliyorum 5.sezonu Smiley

deborah 19.08.2008 22:00:23
ben yazcaktım ya Angry Grin

ölcem meraktan off Claire'in ne işi var orada Grin

rayray20 19.08.2008 22:26:00

8 Ocak diye biliyordum ben emin misin inşallah son hafta değildir... Undecided

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [ 15 ] 16 17 18