|
||
yaralı olmadığını,uçamayacağını sanma da demek istiyor ![]() |
||
|
||
telli telli şarkısının bu kısmı paradoks gibi geliyor bANA yaralı ve bir daha uçmaz sanma demek istiyorsanma ki yaralı uçmaz bir daha ... yaralı olmadığını,uçamayacağını sanma da demek istiyor ![]() bu iki anlamada geliyor bence bu yüzden yazdım |
||
|
||
telli telli şarkısının bu kısmı paradoks gibi geliyor bANA yaralı ve bir daha uçmaz sanma demek istiyorsanma ki yaralı uçmaz bir daha ... yaralı olmadığını,uçamayacağını sanma da demek istiyor ![]() bu iki anlamada geliyor bence bu yüzden yazdım |
||
|
||
| Dogru yalan söyle ;DYalanin dogrusu varmidir!?!? | ||
|
||
| benim de aklıma geldi ''sana bir tavsiyede bulunayımmı? Kimsenin tavsiyesine uyma''
|
||
|
||
| Elinde bir kart var.Kartın bir yüzünde şu yazıyor:: “Bu kartın diğer tarafında yazan cümle doğrudur.” Kartın diğer yüzünde ise şu yazıyor:: “Bu kartın diğer tarafında yazan cümle yanlıştır.” |
||
|
||
| benim gibi ikiyüzlülere asla güvenme ehehe ama ben iki yüzlü deilim . Gerçekteen!!
|
||
|
||
Elinde bir kart var.Kartın bir yüzünde şu yazıyor:: “Bu kartın diğer tarafında yazan cümle doğrudur.” Kartın diğer yüzünde ise şu yazıyor:: “Bu kartın diğer tarafında yazan cümle yanlıştır.” cok iyiymiş ya...
|
||
|
||
| bu dahil bütün genellemeler yanlıştır (Nietzsche) | ||
|
||
| Keşke keşkem olsa... | ||
|
||
| timsah paradoksu | ||
|
||
| adamın biri bir gün ben peygamberim diye ortalıkta gezinmeye başlamış.. en sonunda diğer insanlar "peygamberlerin mucizeleri olur bize bir mucize göster de inanalım" demişler.. bunun üzerine peygamber olduğunu iddia eden adam "şu duvarları konuşturursam bana inanırmısınız" demiş. herkes "inanırız" diye cevap vermiş.. peygamber olduğunu iddia eden adam duvarlara "konuşun" dediğinde duvarlar "sakın bu adama inanmayın bu adam peygamber değil bir sahtekardır" demiş... |
||
|
||
| Herşeyden şüphe ediyorum fakat şüphe ettiğimden şüphe etmiyorum. | ||
|
||
| -"Yaptığım açıklama yanlıştır." - "Bu cümledeki harf sayısı otuzyedi değildir ". (37 Harf var) |
||
|
||
| *Zamanla değişmeyen tek şey değişimin kendisidir... En klasik ama en orjinal paradosktur benim için. |
||