mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Yerli Sanatçılar

Konu: çilekeş

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

uA_lutfu 08.06.2006 17:01:49
bu aralar deli gibi dinliyorum.
ne kadar 'çilekeş' mişim ya....

no_name 10.06.2006 09:58:59
çookkk yakışıklılarr ayrıca çok güzel şarkıları varrr Grin

7mvö_hazal 11.06.2006 12:42:17
albümleri cok güzel olmus mvö den sonra en cok sevdigim gruplardan biri

gül 11.06.2006 17:40:52
çilekeş mvö sinde sonra gelen en ii grup

12.06.2006 20:13:56
geçen akşam konserde de izledikten sonra da kesin kararımı verdim:gerçekten süper çalıyolaaar.
 yeni basçıları da çok iyi. hele bi de cumhurun bateri soloları var ki süper yaaa Shocked
 alinin sahnedeki salak ötesi hareketlerini saymazsak tek kelimeyle müthişler Smiley

darkqhost 12.06.2006 22:11:27
alahım bu grubu çok seviorum ve yarın onların konserine gidiyorum.Çok mutluyum şu anda!! Grin

BLACK_PURPLE 12.06.2006 22:28:08
alahım bu grubu çok seviyorum ve yarın onların konserine gidiyorum.Çok mutluyum şu anda!! Grin
EVT YAVV YARIN KONSER VAR...ÇİLEKEŞŞŞ müthişsiniz arkadaşım bayılıyorum size... Grin

darkqhost 14.06.2006 08:44:57
HARİKALARRR!!!çok beklettiler bizi.yarım saat ayakta dikildik!AMA DEĞDİ!!!!mükemmel bi sahne performansları var!!herşeyleriyle harikalardı.şarkıların yerısını bize söylettiler.herkes coştu.pogo yapanlar.görkemin konuşmaları alinin zıplamaları.gökhanın sempatisi cumhurun bakışları!!!!herşey çok güzeldi!!alinin performansınıda çok beğendim.ayrıca kızlara poz falan vermedi kendilerini pek beğenmiş değildiler bize söyletirken o kadar bağırdık ki önce görkem sonra ali sonra ikisi birden bize bakıp güldüler!harikaydı herşey.onnardan önce çıkan amatör grupllar da harikaydı.ama ÇİLEKEŞ!!bu kadar sevgimize değiyorlar.MÜKEMMELLER!!!!!!!

BLACK_PURPLE 14.06.2006 09:24:41
HARİKALARRR!!!çok beklettiler bizi.yarım saat ayakta dikildik!AMA DEĞDİ!!!!mükemmel bi sahne performansları var!!herşeyleriyle harikalardı.şarkıların yerısını bize söylettiler.herkes coştu.pogo yapanlar.görkemin konuşmaları alinin zıplamaları.gökhanın sempatisi cumhurun bakışları!!!!herşey çok güseldi!!alinin performansınıda çok beendim.aurıca kızlara poz fln vermedi kendilerini pek beğenmiş değildiler bize söletirken o kadr bağırdık ki önce görkem sonra ali sonra ikisi birden bize bakıp güldüler!harikaydı herşey.onnardanönce çıkan amatör grupllar da harikaydı.ama ÇİLEKEŞ!!bu kadar sevgimize değiyorlar.MÜKEMMELLER!!!!!!!
o ne mütüş bi konserdi öle....resmen coştuk çooooook müthişti...görkem bana bakıp güldü yav resmen eridim..o bana baktıkça ben daha piss coştum kısacası DEHŞETTİLER...amatör gruplardanda"faso" çok iyidi deme selin arkadaşım..? Grin Grin Grin

darkqhost 14.06.2006 09:33:01
HARİKALARRR!!!çok beklettiler bizi.yarım saat ayakta dikildik!AMA DEĞDİ!!!!mükemmel bi sahne performansları var!!herşeyleriyle harikalardı.şarkıların yerısını bize söylettiler.herkes coştu.pogo yapanlar.görkemin konuşmaları alinin zıplamaları.gökhanın sempatisi cumhurun bakışları!!!!herşey çok güseldi!!alinin performansınıda çok beendim.aurıca kızlara poz fln vermedi kendilerini pek beğenmiş değildiler bize söletirken o kadr bağırdık ki önce görkem sonra ali sonra ikisi birden bize bakıp güldüler!harikaydı herşey.onnardanönce çıkan amatör grupllar da harikaydı.ama ÇİLEKEŞ!!bu kadar sevgimize değiyorlar.MÜKEMMELLER!!!!!!!
o ne mütüş bi konserdi öle....resmen coştuk çooooook mütüştü...görkem bana bakıp güldü yaww resmen eridim..o bana baktıkça bn daha piss coştummkısacası DEHŞETTİLER...amatör gruplardanda"faso" çok iidi deme selin agadaşım..? Grin Grin Grin
lan begüüm o bebeye eridim bittim!!bebe nası baktı amaaağ!çok karizmaydı yahu!!zaten bi onun bi de çilekeşin fotosu var Cheesy
 o çilekeş...alaam ali,görkem,cumhur..hepsi baktı yaaa!çok güzeldi!!YAŞASIN ÇİLEKEŞ!!! Grin Grin
aryıcana görkem ne dedi:"geçenlerde bişi duydum;limon seyircileri yok oldular.saçmalamışlar,onlar burada!!!"
ali görkemin suyunu bize atınca görkem öle rahat "sıçtım!" dedi koptum yaa! Grin Cheesy

14.06.2006 09:59:45
yaaav ben de gitmek istiyorum onların konserlerine Cry Cry Cry :'(ama gelmiyorlar ki buraya Cry Cry Cry gelseler de babam izin vermezki Cry Cry

nesta 15.06.2006 00:15:49
ankaralı,sağlam bi grup..bi şarkı yarışmasına katılıp ii bi derece elde eden,fuatın da bulunduğu GÖZALTI parçasında yer alan ADİL VE CEM üyelerini maalesef kaybetmiş:(
sıkı bi rock grubu...

**MoRdO_KeReM** 15.06.2006 08:40:10
"görkem sana aşığıııııımm" ya da "görkem evlen benmleeee!!!!!" diye yırtınan kızlara sinir olup kopan bir görkem  Grin Grin
sahnede kendinden geçen hoplayan zıplayan bir ali Grin
davul çalarken coşan ve saçları ahenkle dans eden ayrıca davulun tepesine çıkan bir cumhur Grin Grin
vee.. gruba snradan gelmesine rağmen gelen gideni aratır felsefesini çürüten neşeli diğerlerine göre daa sakin(bass'tan olsa gerek Cheesy ) ama sahnede olduğu yerde duramayan bir gökhan Grin
İŞTE ÇİLEKEŞ!!! Wink Wink

mellhis 15.06.2006 21:11:59
"görkem sana aşığıııııımm" ya da "görkem evlen benmleeee!!!!!" diye yırtınan kızlara sinir olup kopan bir görkem  Grin Grin
sahnede kendinden geçen hoplayan zıplayan bir ali Grin
davul çalarken coşan ve saçları ahenkle dans eden ayrıca davulun tepesine çıkan bir cumhur Grin Grin
vee.. gruba snradan gelmesine rağmen gelen gideni aratır felsefesini çürüten neşeli diğerlerine göre daa sakin(bass'tan olsa gerek Cheesy ) ama sahnede olduğu yerde duramayan bir gökhan Grin
İŞTE ÇİLEKEŞ!!! Wink Wink
çok güzel anlatmışsın ellerine sağlık Cheesy Wink

tam bir ÇİLEKEŞŞŞŞ HASTASYIM !!!

çok güzel bir grup yaa !

keşke görebilsem onları !!!

favori parçalrım

*gözaltı
*ardıma hiç bakmadan
*y.o.k.

morist 16.06.2006 10:39:44
ben çok beendim onları

uzun zamandır da dinliorum konserine gitmiştim

ardıma bakmadan adlı şarkıları bitirio benii...

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33