|
||
| çilekeşe laf yok benden bir numara süper mükemmel her girişimde yazıyorum e daha ne olsun |
||
|
||
Nasıl görmemişim ben bu başlığı ya kızdım kendime şimdi Kendimi vererek(sadece dinlemek değil anlamaya çalışarak) dinlediğimde şarkı sözlerinin ne kadarda beni anlattığının farkına vardım. Y.O.K albümleri çok süper,boş geçen tek bir şarkı yok. Türkiye'nin en iyi gruplarından biri olma yolunda hızla ilerliyorlar,hatta oldular bile denilebilir Severim,hatta bayılırım... fazla söze gerek y.o.k
|
||
|
||
| geçen gün dersanede tabi doğal olarak ders işlerken birden çilekeş şarkıları çalmaya başladı..baştan sona kadar hemde e tabi ben de doğal olarak dersi bıraktım şarkıyı dinlemeye çalıştım |
||
|
||
bende çilekeşe bayılıyorum.görkemin sesi çok güzel.hepsi sahneye çok yakışıyorlar.hele o zıplamaları varya,beni bitiriyo..
|
||
|
||
| türkiyede rock gerçekten gelişiyor... yollarını açmalarına neden olduğu için ilk olarak özlem tekin'e ardından biricik ŞEBOMUZA çok çok teşekkürler... ancak en önemli bir diğer teşekkür ise bu yola başvurmuş gençlerin önünü açmak için plak şirketlerine güven veren MOR VE ÖTESİne... ve bunun en güzel örneği olan gruplarından biri olan çilekeş iyiki varsın, görkemin sesi çok hoş.... arkadaşlar dinleyin derim ben size!!! |
||
|
||
çilekeş çok iyi ya şarkıları falan bitiriyor bni
|
||
|
||
| cılekes gercekten cok farklı 1 sey tarzları cok hosuma gıdıyoo ben turkıyenın en ıı grublarından 1 i gorkemın sesı cok mukemmel ya canlı performansını ızledım super favorı parcam : kendımden gerıye |
||
|
||
| çilekeş bugünlerde beni içimdeki vega'ya yakınlaştıran tek grup...! ve sesleri süper hatta şarkıların sözlerindeki anlam derinliği benim çok hoşuma gidiyor.... öss'ye hazırlanıyor bile olmama rağmen bir çok şeyde ödün verdim ama ÇİLEKEŞTEN ASLAAAAA!!!!!!!!!!! beni çok güzel ifade ediyorlar kendimden geriye,siyah,yok,ardıma hiç bakmadan, birde şarkının adını tam bilmiyorum ama sözleri hani bir gün özlersen geri dönmek istersen gel,bir an bile düşünme bir bakışın yeter....di!!!! dinlemek çok keyif aldığım gruplardan biri..... |
||
|
||
| canlı performansları oldukça güzel hatta süper bi grup kaçırmayın eger yakınınızda bi yerde konseri varsa mutlaka gidin derim... | ||
|
||
| şuan itibariyle saatler 16:12 ve ben son sesle çilekeş dinliyorum.......çok güzelllllll!!!!!! HANİ BİR GÜN ÖZLERSEN..... GERİ DÖNMEK İSTERSEN.... GEL, HİÇ DÜŞÜNME BİRAN BİLE BİR BAKIŞIN YETERRRRR!!!!!!!! |
||
|
||
| şarkıları, yorumları, müziklerii harika..... | ||
|
||
çilekeş mükemmel valla ben bizzat çok severim iyi ki kurmuşlar ya |
||
|
||
çilekeş fazla söze gerek yok çokkk iyiylerrr harikalar en çok kendimden geriyeyi beğeniyorum
|
||
|
||
| bende hep SİYAH diyorum ÇİLEKEŞ diyorum.....!!!!! ya çok ötesi çalıyorlar!!!!!muhteşem grup.... |
||
|
||
| Beğendiğim bir grup, mor ve ötesi'yle de dayanışma halinde. Başarılı bir şekilde, rock ı başka türlerle(pop-arabesk) sentezlemeden yapıyorlar. Zamanla çok daha iyi şarkılar yapacaktır kendini yenileyerek.. | ||