|
||
| çok dinlediğim bi grup ve çok seviorum kurar şarkısı en sevdiğim şarkılarından biri hmm bi de fermanla yaptıkları şarkısınıda çok beğeniorum | ||
|
||
| görkemin sesi süüüüüüüüüüüüüüperrrr çok güsel ben öle ses duymadım hele ardıma bakmadan şarkısı süper | ||
|
||
| görkem yerine eskiden ali solistlik yapıyormuş acaba alinin sesi nasıl ?? çok merak ettim... | ||
|
||
| şahsen ben çilekeş sevmem |
||
|
||
niyet ettik ya bakalım konserlerine gitmeye.ilk gittiğimizde hayran kalmıştım.inşallah gideriz buna da.üstelik otururuz bu sefer.
|
||
|
||
| "hani bir gün özlersen..geri dönmek istersen gel..!hiç düşünme bi an bile..bi bakışın yeter!!!" en çok bu şarkısı güzel(körpe),kendimden geriye ve ardıma hiç bakmadan da çok güzel.çok başarılı bi grup bence.. | ||
|
||
Her şarkısı birbirinden güzel,Görkem'in sesine ise laf y.o.k.
|
||
|
||
8 Kasım'da yani bu çarşamba yüxexes'in konuğu kendileri,akustik performans sergileyeceklermiş ilgilenenlere duyurulur
|
||
|
||
herzamanki gibi harika bir canlı performans sergilediler.görkem'in saçı çok hoş olmuştu.çok yakışmıştı.ali zaten yine kendi alemindeydi.cumhur'un seyirciyle olan iletişimi çok hoşuma gidiyor.insanın gözünün içine bakıyor ve harbiden güzel bişey bu.seviyorum çilekeş'i ben.
|
||
|
||
süperler süperler süpperlerrrrrrrrrrr.... ''vazgeçersen kaybedersin'' varmıdır bu kadar anlamlı bi söz yaa!! bütün şarkıları harikaa..
|
||
|
||
| fan sitesini elemanlarından daha çok sevdiğim gruptur.. | ||
|
||
| migros sanatolia konserine gittim sevmesemde canlı performansları süper...görkemde baya iyi kısada olsa konuşabildim ama elektrogitar solosunda bir grup üzerimize atladı en önde olduğumuz için onlarımı döveyim görkeme mi bakıyım kaldım öyle | ||
|
||
| 13kasımda adanadalardı harikaydı canlı perdormansları..zaten albumlerinde de boş şarkıları yok hepsini gerçekten emek sarfederek yaptıkları belli.bence turkiyede gercekten iyi yerlere gelebilecek bi altyapıya sahipler ilk albumden bu kadar iyi alyapı kurmak ve bu kadar profosyonel olmak her yigidin harcı degil. | ||
|
||
| 18 kasımda da balıkesırde sahne alacaklar ılk gunden yerımı ayırttım bıle umarım albumdekı performanslarını konserde de gosterırler cunku onları canlı ızleme fırsatını ılk defa yasıyorumm |
||
|
||
| çok daha başarılı olması gerektiğini düşündüğüm grup | ||