|
||
yaşasınnn!!! 8 Aralıkta burda yani antalya da konseri varr
|
||
|
||
çok güzel zıplıyolar ![]() birkaç şarkılarını dinlememe rağmen çok beğendim |
||
|
||
geçen sene bahar şenliklerine gelecekti hesapta gelmediler yamuk çizdiler
|
||
|
||
| bence kategorilerinde türkiyede tekler alteernatif rock ta üstlerine Y . O . K | ||
|
||
| zıplayarak elektro gitar çalmaları ve hiç hata yapmadan bu işi halletmeleri çok hoşuma gidiyor | ||
|
||
| bence kurar şarkıları güzel | ||
|
||
ben çilekeşin bütün şarkılarını çok seviyorum ama özellikle siyah ve yetmiyor çok güzel geliyo kulağa
|
||
|
||
| ya ben tüm şarkılarını seviyorum ama en çok fuatla olan şarkıları güzel kelimelerii kısaltmayalım w kullanmayalım !!! |
||
|
||
her durumda şarkılarını dinleyebildiğim bir grup
|
||
|
||
| simsiyah yine her taraf.....................................................! çilekeş çok güzel...(biliyorum güzel kelimesi çok sıradan, ama şuanda yaratıcılığım pek çalışmıyor!) |
||
|
||
Dün konuşarock'a konuktular ve annemin dizileri yüzünden izleyemedim ![]() ayrıca elime sanatolia konserinde çektiğim fotoğraflardan biri geçti.koyayım buraya. ![]()
|
||
|
||
| türkiyede en iyi rock yapan gruplar arasında bnce kndileri bizzat tanışmş olduum menajerleri tolga abiden tutun fotoğrafçıları murata kdyr hepsi çok candan insanlar...çok klişe olcak ama seviyorum çilekeşiiii | ||
|
||
| Favori grupLarımdan.. 1 ay önce mi konserLerine gitmiştim.. Dehşettii! | ||
|
||
| birgün vega ile bir düetleri olmasını istediğim bir grup gerçekten çok başarılılar ve kendilerini kanıtladılar... günümüzde alterntif müzik adına birçok rock grubu çıktı bazıları gerçekten müzikçiydi bazıları müzikçicilik oynuyordu...çilekeş ise müzikçilerin ötesinde bir gruptu....!!! |
||
|
||
| gercektende cilekes süperr bi grup... albüm cok güzel, tabii sarkilarin sözleride
|
||