|
||
kendimden geriye adlı şarkılarıda güzell bence ama genel olarak şarkılarının hepsi güzel..... 2. versiyonuda güzel..
|
||
|
||
evet bencede kendimden geriye nin ikinci versiyonu çok güzel,çilekeşcilere öneririm...
|
||
|
||
| albüm çıkarma zamanı geldi.. | ||
|
||
albüm çıkarma zamanı geldi.. bencedee
|
||
|
||
güzel şarkıları var yav,seviyorum az biraz! kendimden geriye'nin sözleri de çok hoş ayrıca,y.o.k. da öyle tabi.. ayrıca manga'dan ferman'la düetleri var senin gibi ben onu çok beğeniyorum!
|
||
|
||
evet ben de senin gibiyi çok severim :http://www.youtube.com/watch?v=PyGDM3Ptvno |
||
|
||
ölürken bile yanımda ol demek bir çok sözünyerini tutuyor bende.tek kelimeyle süper
|
||
|
||
Ali'nin HASTASIYIM şahsen
|
||
|
||
| Y.O.K.(yalnız olma korkusu) uzun süre açıklamadılar ama cok güzel bir durum yarattılar.yetmiyor sarkısı cook güzel...bu arada site cok güzel .. | ||
|
||
| tartışmaya bile gerek yok abicim bence tek kelimeyle süper kesinlikle sahne performansları harika onları büyük hayranlkla izliyorum... | ||
|
||
| sesleri ve duruşlarıyla mükemmeller... | ||
|
||
| fuatla söyledikleri parçayı çok beğendim.. | ||
|
||
| çok sevdiğim ve bence kendi tarzlarını yaratan imitasyon olmayan şahane gruplarımızdan birisi çilekeş.. onlarla tanışmam tv de çok yakından takip ettiğim FREKANS programı sayesinde olmuştu ve daha sonra bir çok dergi gazete röportajları veee karşınızda muhteşem bir grup ÇİLEKEŞ...isimleri benim çok hoşuma gitmişti uzun bir süre hatırlıyorumda arkadaşlarla tartışmışıtık... ![]() aylin aslım'la ses renklerinin çok yakıştığını düşünüyorum...saklıkent konser kayıtları çok güzeldi ve şirinlerdi... onları seviyorum ... en sevdiğim şarkılarının ismini hatırlamıyorum ama sözleri " HANİ GÖRMEK İSTER YA GÖZLERİN...." diye devam ediyor... forumdaki birçok arkadaşıma katılarak bencede yeni bir albüm lazım diyorum..ama şarkılarınız eskimiyor demektende kendimi alamıyorum..! |
||
|
||
| müzikleriyle grup üyelerinin kişilikleriyle olsun mükemmel bir grup sert müzikleriyle türk rock a öncülük ettiği söylenebilir en beğendiğim şarkıları siyah | ||
|
||
| bayılıom ben bu gruba |
||