|
||
| çilekeş fanlarına güzel haberler var işte çilekeş mart turnesi... 2 MART CUMA ELAZIĞ – Fırat Üniversitesi A.K.M. Salonu Konser Saati: 19:30 Bilet satış noktaları: Ormanoğlu Kırtasiye, Desibel Müzik Market Bilgi tel.: 234 08 01 3 MART CUMARTESİ MALATYA – Sabancı Kültür Merkezi Konser Saati: 19:30 Bilet satış noktaları: ABC Kitabevi, Gonca Giyim Bilgi tel.: 212 46 61 5 MART PAZARTESİ GAZİANTEP – Devlet Tiyatrosu Konser Saati: 19:30 Bilet satış noktaları: YKM, Keskin Kırtasiye, Tiyatro Gişesi Bilgi tel.: 221 18 84 6 MART SALI ANTAKYA – Kültür Merkezi Konser Saati: 19:30 Bilet satış noktaları: Show Müzik, Saray Saatçilik Bilgi tel.: 213 00 67 7 MART ÇARSAMBA ISTANBUL - Balans Music & Performance Hall Blue Jean 20.Yıl Konseri maNga - Çilekeş - Yüksek Sadakat Konser saati: 21:00 10 MART CUMARTESİ ANKARA - Saklıkent Ogün Sanlısoy, Hayko Cepkin, Çilekeş, 4X4 Konser saati: 19:00 11 MART PAZAR İZMİR - Ooze Venue Ogün Sanlısoy, Hayko Cepkin, Çilekeş Konser saati: 18:00 19 MART PERŞEMBE KOCAELİ – Sabancı Kültür Merkezi Konser Saati: 19:30 Bilet satış noktaları: Colins Cafe (Fethiye Caddesi), Kelepir Kitabevi (Belsa Plaza) Bilgi tel.: 323 06 00 23 MART CUMARTESİ ZONGULDAK - A.K.M Konser Saati: 19:30 Bilet satış noktaları: Karaelmas Kırtasiye Bilgi tel.: 252 49 63 24 MART CUMA KARABÜK – Yenişehir Sineması Konser Saati: 19:30 Bilet satış noktaları: Sinema Gişesi 26 MART PAZARTESİ ÇORUM – Devlet Tiyatrosu Konser Saati: 19:00 Bilet satış noktaları: Şelale Cafe Bilgi tel.: 224 97 17 27 MART SALI SİVAS – Cumhuriyet Üni. Kültür Merkezi Konser Saati: 19:30 Bilet satış noktaları: Katipoğlu Levi’s Mağazası, Üniversite Merkez Kafeterya 29 MART PERŞEMBE SAMSUN - AKM 30 MART CUMA TRABZON - K.T.Ü. Kültür Merkezi Konser Saati: 19:00 Bilet satış noktaları: Akademi Kitap Evi ve K.T.Ü AKM Gişesi 31 MART CUMARTESİ ERZURUM – Halk Eğitim Merkezi Konser Saati: 19:30 Bilet satış noktaları: Vehip Atalay Kültür Sarayı Bilgi tel.: 214 08 64-65-66 |
||
|
||
Gene saklıkent gene saklıkent.
|
||
|
||
ohhh samsunuma da gelioooo...
|
||
|
||
| 17 mart uşakta olacaklarıda söyleniyor :S | ||
|
||
| çok kailteli bi grup.şarkılarını begeniyorum....özellikle ARDIMA HİÇ BAKMADAN ve GÖZALTI çok güzel | ||
|
||
| çok sevdiğim gruplardan biriside çilekeş süperler yaa kürar,sorma,kendimden geriye parçaları çok güzel. . . | ||
|
||
| değişik bir grup diye düşünüyorum çok dinlemem çlekş | ||
|
||
| çok çok çok sevdiğim grup kendisi.özelikle kürar şarkısı çok güzel.birilerine çok güzel atıfta bulunuyor. | ||
|
||
saklıkent çilekeş için tam bi faciaydı..mikrofon sehpasını seyirciye fırlatmak..ses düzeni aletlerini tekmelemek..mikrofona anlamsızca bağırmak..saklıkent görevlileri tarafından tartaklanmak ve bunu sahneye çıkıp seyirciye şikayet etmek..sanki yaptıkları marifetmiş gibi..ne oldu onlara hiç bişey anlamadım..yapmak istedikleri şeye anlam veremedim..aslında daha bi çok şey var..ama yazacak kelime yok
|
||
|
||
| ben seviyorum çilekeş i.en azından kendi adıma konuşayım,dinlediğim en iyi gruplardan biridir.siyah şarkısı albümdeki favorim. ayrıca gözaltı(bu şarkıyı gaspçılar tarafından öldürülen iki arkadaşları için yapmışlar ve şarkı içinde isimleri geçiyor''ADİL-CEM'' )dinlerken baya etkileniyorum çok sevdiğim bir grup,daha da başarılı olacaklarına inanıyorum |
||
|
||
| gerçekten çilekeş çok başarılı..ardıma hiç bakmadan müthiş...yeni albüm ne zaman bilen var mı? | ||
|
||
çilekeş harika bir grup albümleri çıktığında iyi midir acaba diye düşünmeden gidip hemen alıcam nadir gruplardan ve gözaltı şahane olmuş bence siyah da çok güzel ve kendimden geriye ya bütün şarkılar güzel ya
|
||
|
||
başarılı bir grup ve severek dinlediğim grup
|
||
|
||
| gecenlerde yüxexes te dinlemiştim yok u o zamandan beri delisi olduğum bir grup. | ||
|
||
| kendimden geriye ve yetmiyor bayıldığım şarkıları...hele ki kendimden geriye sınıfta bas bas bağırarak sölediğim şarkı!ali favorim;)ilk albüm ama manga gibi onlarda iyi çıkış yaptılar...yani en azında 84 gibi değiller!başarılılar yolları açık olsun... | ||