|
||
| arkadaşlar çilekeş yetmiyor a klip çekti buyrun burdan izleyin: www.youtube.com/watch?v=Gj_VhcwNlyk | ||
|
||
| ben bu grubu da çok seviyorum şarkılarını çok beğeniyorum | ||
|
||
| off süperlerya onlar şarkı söylerken yerimde durmam mümkün bile değil.... süperler bence alternatif müziğin en iyilerindenler....onları çok beğeniyorum...gelecek vaadeden bi grup | ||
|
||
| gerçekten müzik kalitesi çok iyi albümün. kulağıma verdikleri haz ise tartışılmaz. bir gitar-davul-solit bu kadar uyumlu olur bütün şarkılarda favorilerim; Y.O.K, KENDİMDEN GERİYE, KÜRAR, YETMİYOR... |
||
|
||
| arkadaşlar çarşamba günü saat 17.00 ile 23.00 arası taksimde çilekeş'in klibi çekiliyormuş... | ||
|
||
| sarkılrı gerckten cok guzl dınlıyorm onlarıda:D | ||
|
||
arkadaşlar çarşamba günü saat 17.00 ile 23.00 arası taksimde çilekeş'in klibi çekiliyormuş... evet bende duydum, bir kaç arkadaşım gidiyor fakat geç saatte bittiği için ben gidemeyeceğim maalesef neyse, imkanı olan gitsin bence. ne de olsa kalıcı bir şey ve her zaman ele geçen bir fırsat değil
|
||
|
||
| ya bencede mükemmel bi grup çok başarılar hem çok güzel çalıyolar tek kelimeyle ''mükemmel'' | ||
|
||
| TÜRKÇ ROCK IN TARTIŞMASIZ EN İYİ GRUPLARINDAN BİRİ ALBÜM HARİKA ARTIK ŞU 2. ALBÜMÜ DE ÇIKARSALAR HİÇ DE FENA OLMAZ YAAA
|
||
|
||
| bencede şu ikinci albümler neden bu kadar geç geliyor.çok merak ediyorum! | ||
|
||
son klipleri tiksinç geldi. psikoloji kullanıraktan insanalrın beynine bişeyler kakılmasından tiksiniyorum . şu an benim yaptıgım gibi
|
||
|
||
| süper bir grup,şarkı sözleri çok hoş | ||
|
||
| albümleri süperr. dinliyorum dinliyorum bikmiyorum. | ||
|
||
| ankaranın iyi gruplarından.bence çilekeş bestelerini mor ve ötesi kadar kaliteli yapabilirse çok daha iyi işler çıkarabilir | ||
|
||
| Haytımda gördüğüm en gereksiz grup.Şarkıları hep aynı ve anlamsız.Anlamsız anlamsız zıplıyorlar ikide bir.Dinleyen arkadaşlara saygı duyuyorum... | ||