|
||
bence çilekeş iyi bir grup.mor ve ötesi gibi onları da dinlemekten zevk alıyorum.ama mor ve ötesini daha çok seviyorum
|
||
|
||
çilekeş manyak yaa!!!çok iyiler kesinlikle....ayrıca yeni klipleride hepimize hayrlı olsun!çok iyi olmuşş..hayırlı uğurlu olsun yeiden!!
|
||
|
||
| bir şey sormak istiyorum..acaba o klipte bağıran kadın aylin aslım mı???çok benziyorda ses ve yüz olarak!!! nick için onlardan esinlendim diyebilirim.sayelerinde keş'çi olduğumu keşfettim!!! |
||
|
||
| gerçekten çok iyi bir grup... | ||
|
||
| Kötü bir grup... | ||
|
||
| ÇİLEKEŞ ÇOK GÜZEL BİR GRUP ŞARKILARI DA BİRBİRİNDEN GÜZEL AMA BU ARALAR PEK SESLERİ ÇIKMIYOR ONLARDAN YENİ ALBÜM BEKLİYORUZ BİZLERİ FAZLA BEKLETMESİNLER KALİTELİ ŞARKILAR BEKİLİYORUZ ONLARDAN | ||
|
||
| çilekeşin 4 üncü videosu siyah parçasına çekilicekmiş mayısın sonuna doğru olması gerekiyo | ||
|
||
| yha süper olur valla | ||
|
||
| cilekeş süper bir grup yahh..! | ||
|
||
çilekeşin 4 üncü videosu siyah parçasına çekilicekmiş mayısın sonuna doğru olması gerekiyo çok güzel bir haber en çok sevdiğim şarkılarından biri zaten
|
||
|
||
| çok seviyoruuum çilekeş'i, müzikleri çok hoş.tabi bunların yanında ankaralı olmalarıda özel bi sebep sevmem için:D | ||
|
||
çilekeşin bugün denizli de konseri var.maalesef gitmeyi çok isterdim ama malum öss
|
||
|
||
çilekeşin bugün denizli de konseri var.maalesef gitmeyi çok isterdim ama malum öss ![]() zaten ben ne zaman yaz tatilinde denizlide olsam tek bir konser yakalayamam. yine ben yokum, konser var. hemde cilekes. en sevdigim gruplardan biri. |
||
|
||
ben çilekeşin denizli konserine gittim. çok da güzeldi ya. bir daha gelsin bir daha gitcem.
|
||
|
||
| süper şarkıları var diyarbakıra gelceklerdi konserlerini iptal ettiler olmadı buluşamadık |
||