|
||
| çıkarsalar artık şu 2. albümü yaaa beklemekten sıkıldım bea |
||
|
||
| bence de ama 2. albüm gelmeden önce siyah a klip gelse iyi olur... | ||
|
||
| bence çilekeş çok iyi bir grup.görkemin sesi zaten tartışılmaz | ||
|
||
çok seviyoruuum çilekeş'i, müzikleri çok hoş.tabi bunların yanında ankaralı olmalarıda özel bi sebep sevmem için:D ankaralı grup olarak tanınmalarının nedeni grup üyelerinin ankaralı olusuyla ilgili değil. ilk hayran kitlesini ankarada kazandıkları için ve ilk konserlerini burada verdikleri için.
|
||
|
||
yaa ankara'daki son performansları süperdi... hele de harun t. nin sahnede onları övmesi ve kulislerini çilekeşle paylaşmak istemeleri...
|
||
|
||
mvö sayesinde izlemiş oldum t.o.b.b de fena değildi performansları .özellikle bazı parcaları baya costurdu. evet bestecim son yazdıgın işin güzel kısmıydı bence
|
||
|
||
| ayrıca gözaltı sarkılarında adı gecen adil ve cem çilikekeş grubu üyelerinin öldürülen arkadasları. bu sarkıda adlarının gecme nedeni ise adil in gözaltı parcasını çok sevmesinde dolayı. |
||
|
||
yaa ankara'daki son performansları süperdi... hele de harun t. nin sahnede onları övmesi ve kulislerini çilekeşle paylaşmak istemeleri... ![]() kesinlike büyük bir incelik... performans olarak çok iyilerdi... coşturdular..ki Görkem'in sesi umduğumdan daha güzel çıktı... harikaydı.. |
||
|
||
| evet ve hakkaten kendimden geriye,y.o.k.,ve gözaltı parçalarını çok seviyorum..kaliteli müzik yapıyorlar | ||
|
||
| 11 mayıs antalya konseri harikaydı..kankamla gitmiştik.. çilekeş i canlı canlı dinlemek apayrı. en başarılı performans grubu bence.. | ||
|
||
| kendimden geriye ve y.o.k.şarkıları çok iyi zaten kaliteli bi grup ses de çok iyii | ||
|
||
| altenatif müzğiin bence türkiyedeki en başarılı temsilcilerindendir. ankaralı oldukları içinde pek bi severim. ankaralı rockçıların övünç kaynağı. | ||
|
||
| çilekeşi anlatmaya keleimeler yetmez bana göre iddia ediyorum türküyenin en büyük çilekeşçisi benim kimse benimle yarışamaz | ||
|
||
bunu bilemezsin bence arkadaşım sevgi ölçülemezki..
|
||
|
||
| bence bütün şarkıları yıkılıyoo özellikle yetmiyor harika siyah ,yok ,yeniden ,kendimden geriyede öyle hepsi cook güzel ali çook yakışıklı harun kadar olmasada | ||