|
||
| Sözleri bence büyük ustalık..müzik de gayet iyi.çilekeşi beğenerek dinnliyor ve yeni albümlerini bekliyorum.. | ||
|
||
bende çilekeşi seviyorum en çok sevdiğim parçaları ise YOK
|
||
|
||
| çilekeşi bende çok seviyorum.... En çok sevdiğim parçası " KENDİMDEN GERİYE " | ||
|
||
| bende çok severim çilekeşi..gerçekten kendimden geriye harika bi şarkı | ||
|
||
| çilekeşin solo attığı bi şarkısı var mı sıkı dinleyicileri bilirler.eğer varsa şarkının ismini söyleyebilir mi lütfen merak ediyorum | ||
|
||
| yaaaaa en güzel rock gruplarından biri.en sevdiğim şarkıları ardıma hiç bakmadan;D | ||
|
||
| çilekeş harika zaten.ankaralı olduğum için limon barda gitmiştim:) siyah ve yok coook güzel |
||
|
||
sözleriyle.. besteleriyle..kişilikleriyle tam bi Türk rock grubu diyebileceğim nadir gruplardan biri..Albümlerinde dinlerken sıkılacağım 1 tane bile şarkı yok..1-2 parçayla çıkıp müzik yapıyorum diyenlere çok güzel bi cevap oldular..keşke herkes onlar kadar çabalasa..
|
||
|
||
| çilekeş çok sevdiğim bi grup gerçekten.. canlı performanslarıda bi harika bütün şarkıları birbirinden güzelll yeni albümlerini bekliyorum bende sabırsızlıklaa:) | ||
|
||
balfeste gidemeyip de Ali'yi görememek geliyor her çilekeş dendiğinde aklıma... şarkıları gerçekten çok güzel diğer gruplarla olan ilişkileri de o derece görkem'in eski saçlar unutulmaz Ali'nin yerçekimine karşı koyuşu..cumhur'un karizması apayrı ya bu grupp!!!
|
||
|
||
Y.O.K çok güzel en sevdigim şarkıları çilekeşi çok begeniyorum
|
||
|
||
bizim okula gelince canlı canlı dinleme fırsatım olduu ondan sonra belleğimde her zaman iyi bir grup olarak kaldı ve kalacak ..
|
||
|
||
yaaaaa en güzel rock gruplarından biri.en sevdiğim şarkıları ardıma hiç bakmadan;D evet benim deeeee.......ama siyah da güzel |
||
|
||
yaaaaa en güzel rock gruplarından biri.en sevdiğim şarkıları ardıma hiç bakmadan;D ewt benim deeeee.......ama siyah da güsel |
||
|
||
| bende çilekeşi pek dinlemem ama yetmiyor çok süper ötesi bir parça,ben hiç bıkmadan dinleyebiliyorum mesela... | ||