|
||
| ben müziklerini ve kendilerini çok seviyorum kendileri zaten çok sıcakkanlı insanlar ve şarkıları zaten süper;) | ||
|
||
hayatımın enleri sıralamasında yer alan bi grup:)çok çok çok seviyorum herşeyiyle mükemmel
|
||
|
||
çilekeş süper bi grup sarkıları sahne performansı cok güsel...
|
||
|
||
| kliplerinde fanlarını oynatmışlardı bu çok hoşuma gitmişti | ||
|
||
| çilekeş'in solistine(görkem)"müzisyen olmasaydın ne olurdun" diye sormuşlardı blue jean'de o da "yalan olurdum"demişti ve benim çok hoşuma gitmişti bu cevap. kendisini sanal da olsa kutlamak isterim buradan
|
||
|
||
| davulcuları da bizim okuldan mezun. ismi cumhur sanırım | ||
|
||
| severim ben baya valla.sahnede çok iyiler.ali de ii iş yapıyo hani. | ||
|
||
| şarkıları güzel yalnız çok ÇİLEKEŞLER... | ||
|
||
| her yer sihay şarkısı bitiriyo benii | ||
|
||
kliplerinde fanlarını oynatmışlardı bu çok hoşuma gitmişti gerçekten oyle benimde hoşuma gitmişti..dream dergisinden öğrenmiştim..ama gerçekten hoş bir fikir |
||
|
||
| süper bir albüm bence bütün şarkıları birbirinden güzel ama artık yeni albüm bekliyoruz çilekeşten sabırsızlıkla... | ||
|
||
| bence tek keLimeyLee müthişşşşş açıkça söyLemek gerekirse en sevdiğim sanatçı çiLEkeş daha sonra mor ve ötesi geLio... siyah.... yetmiyor... kendimden geriye...y.o.k..ardıma hiç bakmadan....körpe... hepsiimüthiş yha bayıLıyorum onLAra.. | ||
|
||
bence tek keLimeyLee müthişşşşş açıkça söyLemek gerekirse en sevdiğim sanatçı çiLEkeş daha sonra mor ve ötesi geLio... siyah.... yetmiyor... kendimden geriye...y.o.k..ardıma hiç bakmadan....körpe... hepsiimüthiş yha bayıLıyorum onLAra.. Yazdıkların Hepsine katılıyorum Siyah,Kendimden gerie,ardıma hiç en güzelleri ![]() hayatım da izledim ilk konser çilekeş..konserine gitmeden önce sadece ismini internette duymuştum..ne resimlerini ne yüzlerini ne şarkılarını dinlemişliğim vardı.Artık Çilekeş profösürü gibiyim..sonra mor ve ötesi geliyor..emin değilim yinede 2 side çok güzel. |
||
|
||
| y.o.k-siyah-yetmiyor şarkıları süper severek dinlerim | ||
|
||
yeni klip "siyah" |
||