|
||
beklenen klip sonunda yayına girmiş ![]() çilekeş zaten fazlasıyla sevdiğim bir grup ayrıyetten klipte hayranlarıda oynamış alinin gitar çalmasına bitiyorum zaten tek kelimeyle süper vazgeçersen kaybedersin...
|
||
|
||
| cidden güzel müzik yapıyorlar.sözleri de çok anlamlı,normalde ben sözlere pek önem vermem müzik yeterli ama ikisi birleişnce daha güzel bir şey çıkıyor ortaya ve bence çilekeş de bunu beceriyor. | ||
|
||
| Yüxexes yayın koordinatörü Eren Erdem'in hazırlayıp sunduğu Ayak Kaydıran Şarkılar'ın bu haftaki (11 Kasım 2007) konuğu Çilekeş! Yüxexes'in Kasım ayı sayısında röportajı yer alan ve derginin kapağını süsleyen Çilekeş'in ayağını kaydıran şarkıları dinlemek için adres K-Rock 94.5! Ayak Kaydıran Şarkılar her pazar 20.00-22.00 arası K-Rock 94.5'te! |
||
|
||
| bir türlü yaptıkları müzikten hoşlanamıyorum sanki başakasımdan gördüklerini yapıyorlar YOK parçalarının klibi biraz daha dikkatli izleince hayko cepkinin yarası saklı klibine çok benziyor | ||
|
||
| Bence Türkiyenin en iyi gruplarindan biri..Yeni albümlerini sabirsizlikla bekliyorum.. Keske onlarda Mor ve Ötesi gibi Almanyaya gelsee... |
||
|
||
| Son zamanlarda çok abartılan bi grup.. | ||
|
||
klibi yeni gördüm. çok güzel bir şarkılarına çekmişler.
|
||
|
||
"kürar" bgm konserindeki canlı performanstan video hazırlanmış. güzel olmuş bence, izleyin derim (: |
||
|
||
| seviyorum ben çilekeşi şarkılarında çoğu zaman ruh halimi buluyorum görkemin sesi tartışılmaz zaten | ||
|
||
| off ya çok güzel şarkıları var ben bayılıyorum bu gruba... herkes düşman,herkes riyakar bir tek sen kaldın yanımda.. |
||
|
||
çilekeş gibi 'yok' kelimesini güzel söyleyen başka kimse tanımam
|
||
|
||
çilekeş gibi 'yok' kelimesini güzel söyleyen başka kimse tanımam offf aynen ya ![]()
|
||
|
||
| Eskiden çok seviyordum ama artık hiç dinleyemiyorum.Çok sıkılıyorum! | ||
|
||
| Hayatımda izlediğim ilk konser çilekeş ve harikaydı..Konserinden sonra fanı oldum..Mor ve ötesinden sonraki 2.favorim Çilekeş..3'te vega . Siyah Kendimden Geriye Körpe şarkıları çok güzel...özellikle konserinde Siyah,Kendimden Geriye Şarkılarından biraz değişiklik yapıyor Kasabian gibi ses efekteleri veriyor.. |
||
|
||
| Ne olur girme artık gecelerime Yanlızlıgım bile yine hep senınle Ellerim ellerini tutmuyor Gözlerin beni sana hapsediyor Bilmek yetmiyor,görmek yetmiyor Varlıgın beni kahrediyor Farketmiyor sensiz olmuyor Yoklugun bıle benı terkedıyor Sen vardın sadece sen varsın Yınede ben hıc yoktum aklında Sen gordun bırtek sen gordun Yınede ben hıc yoktum aslında Bilmek yetmıyor gormek yetmıyor Varlıgın benı kahredıyor Farketmıyor artık olmuyor Yoklugun bıle benı terkedıyor Sevmek yetmıyor ölmek yetmıyor Yoklugun bıle benı terkedıyor |
||