|
||
| Yetmiyor Y.O.k siyah Dinlemelik şarkılar... |
||
|
||
| http://www.cilekes.com.tr/ "akrep"in klibini sağ taraftan seçip izleyebilirsiniz.. | ||
|
||
http://www.cilekes.com.tr/ "akrep"in klibini sağ taraftan seçip izleyebilirsiniz.. teşekkürler (: |
||
|
||
| bir diğer linkimiz Çilekeş Akrep http://www.dreamtv.com.tr/videolar/194 adresinden izleyebilirsiniz. |
||
|
||
| çilekeş konser tarihleri: 3 Nisan Perşembe - Adana Pink, Saat: 19:00 4 Nisan Cuma - Mersin Salon Paris, Saat: 20:00 5 Nisan Cumartesi - Antakya Kültür Merkezi, Saat: 19:00 6 Nisan Pazar - Gaziantep Büyükşehir Bld. DT Salonu, Saat: 17:00 10 Nisan Perşembe - Çanakkale Lodos Bar, Saat: 20:00 11 Nisan Cuma - Bursa Resimli Bar, Saat: 21:00 12 Nisan Cumartesi - Ankara AnkaMall Sanatolia Sahnesi, Saat: 19:00 13 Nisan Pazar - İzmit Halk Eğitim Merkezi, Saat: 20:00 19 Nisan Cumartesi - Antalya The Wall, Saat: 21:00 24 Nisan Perşembe - Eskişehir Hayal Kahvesi, Saat: 22:00 |
||
|
||
| süper albüm..süper şarkılar...süper klip.. çok güzel şarkı..klibide beğendim.. sonunda yani yeni albüme kavuştuk... teşekkürler..
|
||
|
||
akrep çok güzel olmuş çok beğendim bu albümlerini
|
||
|
||
| bu emo grubu seviyorum özellikle y.o.k adlı şarkılarını ... kalite bir grup çok fazla dinleyerek gothic bir insan olabilirsiniz |
||
|
||
| Bunlar kendilerine ne yapmışlar ya :S Hiç beğenmedim yeni imajlarını. Kliplerini de öyle ! | ||
|
||
| yeni şarkılarından bazılarını myspacelerine koymuşlar. ilk dinlemede katil dans'ı sevdim gibi gibi (: | ||
|
||
![]() ![]() ALBUM : KATİL DANS Vokal/Gitar: Görkem Karabudak Gitar: Ali G. Şimşek Bas Gitar: Gökhan Şahinkaya Davul: Cumhur Avcil Konuk Müzisyenler: Korhan Futacı: Sax (Akrep) Şebnem Ferah: Vokal (Pervazda Tatil) Prodüktör: Tarkan Gözübüyük Stüdyolar: Flat, 101 (mix) Kayıt ve Mix: Tarkan Gözübüyük, Berk Kula, Murat Bulut(Pervazda Tatil, Şebnem Ferah vokal kayıtları) Mastering: Çağlar Türkmen Söz-Müzik-Düzenleme: Çilekeş 2005 yılında çıkardıkları ilk stüdyo albümleri olan Y.O.K ile Türk rock müziğine bomba gibi düşen ve yaptıkları kaliteli müzik ile büyük bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Çilekeş'in yeni albümü olan "Katil Dans" çok yakında müzik marketlerde olacak. Prodüktörlüğünü Tarkan Gözübüyük'ün üstlendiği albüm merakla bekleniyor. Grup, resmi sitesinden yaptığı açıklamada albümün Mart ayının sonunda www.pimuzik.com internet adresinden satışa sunulmaya başlanacağını söyledi.Albümün kayıt ve mix aşamasında Berk Kula ve Tarkan Gözübüyük, mastering'inde ise Çağlar Türkmen imzası var... ADRESİNDEN DİNLEYE BİLİRSİNİZ ---- >> www.pimuzik.com |
||
|
||
| şarkı adı Akrep Diril Katil Dans Her Deniz Kulağakaçan Hit Dalaşı Sınır Bir Ses Yap Pervazda Tatil _________________________________________________________________ Akrep KAYGISIZ GÖZLER NEDENSİZ KATİL OLMUŞ KARARMIŞ BİR ANDA KAYITSIZ ADALET İFADESİZ SURATLARDAN SORULMUŞ NEDEN? AKREP BEYİNLİLER DÜŞMANLIĞI DOST BİLMİŞLER VE İNSANLIK ÇIKARLARIN SAADETİ İÇİNDE KAVRULMUŞ KÜLLERİ YENİDEN YANMAZ ASLA! VARLIĞIN YENİLMEZ GÜCÜNDEN SANRILARLA BİR DÜNYA YARATTINIZ İRADESİZ BEDENLER KİMLERE VEKİL OLMUŞ DUR DURAK BİLİNMEZ AKREP BEYİNLİLER KALLEŞLİĞİ ÖĞRETMİŞLER VE İNSANLIK ÇIKARLARIN SAADETİ İÇİNDE KAYBOLMUŞ NE AHLAK NE İNANÇ KALMIŞ BEN ÖLDÜM, İZLERİM KALMIŞ PERVASIZ TEK BİR YANGINLA KÜLLERİ YENİDEN YANMAZ ASLA! BİR SEN GÖÇERSİN BİR BEN ANLA KİMSEYE KALMAZ DÜNYA BİR BAKMIŞSIN DAR GELİR OLMUŞ BİTMİŞ ANLA… SEL OLSAN RÜZGAR OLSAN YAR OLMAM İNANCINA “DAL” OLSAN DİKEN OLSAN BAĞLANMAM FERMANINA |
||
|
||
sağol ziya bu daha iyi oldu hepsini dinleyeyim ben bir (:dipnot: yok yok en çok katil dans'ı sevdim ben.. |
||
|
||
"Pervazda Tatil " şarkısı Şebnem Ferah düeti galiba. Pervazda Tatil , Her Deniz,Akrep beğendim ben.
|
||
|
||
| şunları çilekeş'in resmi sitesinden aldım 10 nisan'dan sonraki tarihler için konser programları böyle görünüyo.. Bursa - Resimli Bar - 11 Nisan 2008, Cuma Konser saati: 21:30 Biletler: Resimli Müzik Market -------------------------------------------------------------------------------- Ankara - ANKAmall Sanatolia Sahnesi - 12 Nisan 2008, Cumartesi Konser saati: 19:30 Biletler: Biletix -------------------------------------------------------------------------------- İzmit - Dafne Kültür Merkezi (Eski Star Sineması) - 13 Nisan 2008, Pazar Konser saati: 20:00 Biletler: Kitap Market (Sanat Sok.) - Kilim Cafe (Belta Plaza) - Sabancı Gişe - İroni Org. Tel: 323 06 00 -------------------------------------------------------------------------------- Antalya - The Wall - 19 Nisan 2008, Cumartesi Konser saati: 21:30 Biletler: Belediye Pasajı Altı – Biletix -------------------------------------------------------------------------------- Konya - Clube Cafe - 20 Nisan 2008, Pazar Konser saati: 17:30 Biletler: Clube Cafe, Doğan Çanta (Kampüs), Favori Gümüş (zafer cd.) -------------------------------------------------------------------------------- Mersin - Salon Paris - 21 Nisan 2008, Pazartesi Konser Saati: 20:00 Biletler: Salon Paris - Kültür Merkezi Gişesi Tel: 237 19 03 -------------------------------------------------------------------------------- Adana – Pembe Köşk Müzikhol - 23 Nisan 2008, Çarşamba Konser Saati: 19:30 Biletler: Karahan Kitabevleri - Çakmak Plaza - Papağan Pizza -------------------------------------------------------------------------------- Eskişehir - Hayal Kahvesi - 24 Nisan 2008, Perşembe Konser saati: 22:00 Biletler: Ezgi Müzik - Ada Müzik (320 00 71) - Hayal Kahvesi (320 82 20) |
||