|
||
| şunları çilekeş'in resmi sitesinden aldım 10 nisan'dan sonraki tarihler için konser programları böyle görünüyo.. Bursa - Resimli Bar - 11 Nisan 2008, Cuma Konser saati: 21:30 Biletler: Resimli Müzik Market -------------------------------------------------------------------------------- Ankara - ANKAmall Sanatolia Sahnesi - 12 Nisan 2008, Cumartesi Konser saati: 19:30 Biletler: Biletix -------------------------------------------------------------------------------- İzmit - Dafne Kültür Merkezi (Eski Star Sineması) - 13 Nisan 2008, Pazar Konser saati: 20:00 Biletler: Kitap Market (Sanat Sok.) - Kilim Cafe (Belta Plaza) - Sabancı Gişe - İroni Org. Tel: 323 06 00 -------------------------------------------------------------------------------- Antalya - The Wall - 19 Nisan 2008, Cumartesi Konser saati: 21:30 Biletler: Belediye Pasajı Altı – Biletix -------------------------------------------------------------------------------- Konya - Clube Cafe - 20 Nisan 2008, Pazar Konser saati: 17:30 Biletler: Clube Cafe, Doğan Çanta (Kampüs), Favori Gümüş (zafer cd.) -------------------------------------------------------------------------------- Mersin - Salon Paris - 21 Nisan 2008, Pazartesi Konser Saati: 20:00 Biletler: Salon Paris - Kültür Merkezi Gişesi Tel: 237 19 03 -------------------------------------------------------------------------------- Adana – Pembe Köşk Müzikhol - 23 Nisan 2008, Çarşamba Konser Saati: 19:30 Biletler: Karahan Kitabevleri - Çakmak Plaza - Papağan Pizza -------------------------------------------------------------------------------- Eskişehir - Hayal Kahvesi - 24 Nisan 2008, Perşembe Konser saati: 22:00 Biletler: Ezgi Müzik - Ada Müzik (320 00 71) - Hayal Kahvesi (320 82 20) |
||
|
||
süper ya! sözlere bak!
|
||
|
||
klipte 70'ler solcu bıyıgı bırakmışlar Güldüm epey....Nostaljik olmuş |
||
|
||
Çıkış parçalarını ve klibi hiç beğenmedim.Ama geri kalan şarkılar önce garip gelse de şimdi alıştım,sevdim En çok da Pervazda Tatil'i beğendim.(İçinde Şebo olmasından da kaynaklanabilir,bilemiyorum)Ayrıca emo laflarına da en güzel cevabı Yüxexes Nisan sayısında Ali vermiş.Düşüncelerimi dile getirmiş resmen.
|
||
|
||
| ilk albümlerindeki bütün o ağlayan şarkıları güzeldi...y.o.k ' u hala severek dinlerim .ama arabesk kafaya rock soundu eklenmiş diye düşünüyorum bazen ... yeni imajları, kabarık saç stilleri 80ler koktu .. yeni albümlerini sevmedim...biraz isyan etmeye karar vermişler ama beni kesmedi doğrusu.. ağlamak güzeldir orası ayrı...ama saklamayacaksın ağlamıyorum dersen emo 'sun demektir... |
||
|
||
yeni albümündeki şarkılarıda güzelmiş, benim hoşuma gitti. Ziya (Let-Go) sayesinde dinleyebildim, teşekürler
|
||
|
||
Yeni albümdeki favorim ikiye çıktı ![]() Pervazda Tatile ek olarak muhteşem sözleriyle Her Deniz. Gör bak,elin kolun bağlanmış Zehir olmuş dünya Yitirdiğin her şey ve uğruna Kim demiş herkes aynı düşlerin gölgesinde Sanarsan sen her deniz bir yol bulur özgürlüğe Tüm mezarlar aydın olmuş söylenmiş sana Aklananlar yüceltilmiş ardından Bak,güneşler sönmez bulutlar ardında önüne geçseler ne fayda Kim demiş olmaz şehzan elçisi,zebanisi Sorarsan sen her gezmiş anlatır direnmeyi Tüm mezarlar aydın olmuş söylenmiş sana Aklananlar yüceltilmiş ardından Astılar sen ne dersen de Kestiler sen dilensen de Vurdular sen ne dersen de Değişmezler... Astılar sen ne dersen de Kestiler biz dilensek de Vurdular sen ne dersen de Sen ne dersen de... Sen ne dersen de... İsyan etsen de... Sen ne dersen de... Kanatlan sonsuza,Yargıla cehaleti Kanatlan sonsuzluğa ve kalk bir son ver buna ----------- Ne denilebilir ki? |
||
|
||
yeni albümündeki şarkılarıda güzelmiş, benim hoşuma gitti. Ziya (Let-Go) sayesinde dinleyebildim, teşekürler Rica ederim.. Ben 2-3 şarkısını beğendim ama Çilekeş albümü olmamış bence. ![]()
|
||
|
||
| bugün bursadalar demek. fazla sevmiyorum ama izlemeye girerim belki. | ||
|
||
akrep'i ilk dinleyişte sevmemiştim ama git gide ısınıyorum (: şarkıları bir kez dinleyip bırakmayın bence defalarca dinleyince anlaşılıyor, ayrıca ilk albüme göre söz ve müzik olarak dahada oturmuş çilekeş'in becerisi bence.. sevdim yahu ben ayrıca evet her deniz ayrı bir güzel katılıyorum,deniz gezmiş'e yazılmış..
|
||
|
||
| hiç dinlemedim çilekeşi hiç de merak etmiyorum mor ve ötesi ve duman yetiyor bana
|
||
|
||
| Çilekeş ortalığı yıkmaya hazır! İlk albümleri ile Türk Rock müziğinin yükselişine bir basamak daha ekleyen Çilekeş, yoluna devam ediyor. Prodüksüyonunu kendilerinin üstlendiği, müzikal prodüksüyonu Tarkan Gözübüyük tarafından gerçekleştirilen, resmi internet siteleri ve kendi plak şirketleri tarafından satışa sunulacak 2. albümleri 16 Nisan 2008’de piyasada. Düşünmeyenlerin, politikacıların, oy verenlerin, savaş çığırtkanlarının, televizyon karşısında uyutulanların kulağına kaçacak bir albümle geliyorlar. “Katil Dans” herkesi “Bir Ses Yap”maya davet ediyor. Alışkanlıklarınızı değiştirin. “Katil Dans” ta çoktan seçmeli soru yok. Beyniniz, sadece kafanızın içini dolduran bir organ değildir, korkmadan özgürce kullanın! Bu albüme tepkisiz kalamayacaksınız. Damarlarınızda hissedeceğiniz adrenaline hazır olun... ---- Gaza gelmelik yazı
|
||
|
||
| Ben albümlerini beğenmedim açıkcası... | ||
|
||
| ilk albümleri çok daha güzeldi solist görkemin doğal hallerini göremedim klipte çok kasmış tarzları zaten iyiydi yinede başarılar. | ||
|
||
| müzikLerini sevmedim.. ne bileyim ısınamadm pek.. | ||