|
||
| Ayrıca bu hafta Yüxexes'te konuk Çilekeş.İlgilenenlere duyurulur. İzlemem lazım mutlaka
|
||
|
||
çok mutlu oldummmm .. çok özlemiştim onları ... uçtummm resmennn .... (: (: (:
|
||
|
||
Mersin'e,Antalya'ya geliyorlar ama biz yine gidemiyoruz ya.Kaçar mıydı Çilekeş?Eski şarkılar,Pervazda Tatil,Her Deniz,Katil Dans.... ![]() Arkadaşlarla plan hazırdı.Görkem ve Ali'yle konuşma hayallerimiz vardı ama konser tarihleri bitirdi bizi.
|
||
|
||
| akrep-klibi burdan seyredebilirsiniz... http://www.mtv.com.tr/mplay/detail.aspx?ClipId=4331 |
||
|
||
Mersin'e,Antalya'ya geliyorlar ama biz yine gidemiyoruz ya.Kaçar mıydı Çilekeş?Eski şarkılar,Pervazda Tatil,Her Deniz,Katil Dans.... ![]() Arkadaşlarla plan hazırdı.Görkem ve Ali'yle konuşma hayallerimiz vardı ama konser tarihleri bitirdi bizi. ![]() yarın mıydı konser tam hatırlamıyorum ama okuldan kaçıp gidin yada başka şekillerde işte, kaçmaz bu konser istanbul'dakiler için konser haberi vereyim: 25 nisan cuma yıldız teknik ünv. beşiktaş kampüsü'nde kırkaltı, çilekeş ve hayko cepkin konser verecekmiş.. |
||
|
||
seviyorum bu grubu ama mvö kadar değil
|
||
|
||
![]() 2005 yılında çıkardıkları ilk stüdyo albümleri olan Y.O.K ile Türk rock müziğine iyi bir giriş yapan ve yaptıkları kaliteli müzik ile büyük bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Çilekeş’in yeni albümü olan "Katil Dans" müzikseverlerle buluştu. Prodüktörlüğünü Tarkan Gözübüyük’ün üstlendiği albümün, kayıt ve mix aşamasında Berk Kula ve Tarkan Gözübüyük, mastering’inde ise Çağlar Türkmen imzası var... Katil Dans’ın düşünmeyenlerin, politikacıların, oy verenlerin, savaş çığırtkanlarının, televizyon karşısında uyutulanların kulağına kaçacak bir albüm olmasını amaç edinen Çilekeş, bu albüm ile herkesi "Bir Ses Yap"maya davet ediyor. Şebnem FERAH’ın da "Pervazda Tatil" isimli parçaya vokal yaptığı albümün içeriği şöyledir. 1. Akrep 2. Diril 3. Katil Dans 4. Her Deniz 5. Kulağakaçan 6. Hit Dalaşı 7. Sınır 8. Bir Ses Yap 9. Pervazda Tatil -Grup Üyeleri; Görkem Karabudak (vokal, gitar) Ali Güçlü Şimşek (gitar) Gökhan Şahinkaya (bas gitar) Cumhur Avcil (davul) Albümdeki tüm parçaların söz, müzik ve düzenlemeleri Çilekeş’e aittir. Konuk Sanatçılar: Korhan Futacı (Akrep, Saksafon) Şebnem Ferah (Pervazda Tatil, vokal) |
||
|
||
| Mor ve ötesinden sonra sevdiğim grup diye bilirim gelecek hafta bulunduğum şehirde konserleri var sabırsızlıkla bekliyorum. | ||
|
||
| 21 mayıs 2008 tarihinde İzmir Fuar Atlas Pavyon'da Çilekeş konseri var. fiyat:10 YTL (lösemiler yararına) |
||
|
||
| rockdream.net röportajı... http://www.rockdream.net/cileke-roportaj-vt4177.html |
||
|
||
| dökülsün birer birer içimdeki sesler, kurtulayım lanetten dön ve bak kendi haline neden bu kin, bu nefret? garez varsa beyninde beş para etmez lanetler dinmez inançsız kaldığında.. son zamanlarda sürekli myspace'ten dinliyorum albümü alacağım en yakın zamanda (: |
||
|
||
| katil dans süper olmuş çok başarılı bir albüm | ||
|
||
| severek dinliyorum:D |
||
|
||
| her deniz Gör bak, elin kolun bağlanmış Zehir olmuş dünya Yitirdiğin her şey ne uğruna? Kim demiş herkes aynı düşlerin gölgesinde? Dalarsan sen her deniz bir yol bulur özgürlüğe.. Tüm mezarlar aydın olmuş söylenmiş sana Aklananlar yüceltilmiş ardında Bak, güneşler sönmez bulutlar ardında Önüne geçseler ne fayda? Kim demiş onlar şeytan elçisi, zebanisi Sorarsan sen her gezmiş anlatır direnmeyi.. Tüm mezarlar aydın olmuş söylenmiş sana Aklananlar yüceltilmiş ardında Astılar sen ne dersen de Kestiler sen dirensende Vurdular sen ne dersen de Değişmezler… Astılar sen ne dersen de Kestiler biz dirensekte Vurdular sen ne dersen de Sen ne dersen de... Kalk, kanatlan sonsuza Kalk, yargıla cehaleti Kalk, kanatlan sonsuzluğa Kalk, bir son ver buna |
||
|
||
dökülsün birer birer içimdeki sesler, kurtulayım lanetten dön ve bak kendi haline neden bu kin, bu nefret? garez varsa beyninde beş para etmez lanetler dinmez inançsız kaldığında.. son zamanlarda sürekli myspace'ten dinliyorum albümü alacağım en yakın zamanda (: vee aldım sonunda albümü.. elimde çevirip çevirip duruyorum sound gümbür gümbür, sözler ilk albüme göre daha bir oturmuş sanki, ilk başta alışamasada insan git gide ısınıyor tüm şarkılara.. sevdim sanırım albümü evet evet sevdim..
|
||