|
||
| Bence tam tersi.Coşmuşlar bu albümde,sınırları zorlamışlar hatta aşmışlar.Hem sözler olarak hem de enstrüman hakimiyeti olarak.Çağlan Tekil'in yorumuna son derece katılıyorum bu noktada.Evet,satmayacak bir albüm olduğu belli.Önceki albümün popülaritesinden çok uzakta olacağı da belli ama 10 yıl sonra dinleyenler bile ''Vay be zamanında ne albüm yapmışlar'' diyecek. Daha dışa dönük bir sound ve sözler...Mükemmel albüm
|
||
|
||
| pervazda tatil ve katil dans diyorum... | ||
|
||
| yeni albümlerini dinlemedim henüz. kendimden geriye, yetmiyor, y.o.k ve körpe sevdigim parcalar arasinda. nadir dinliyorum ama.. |
||
|
||
| sarkılarını begenıyorum hem de cokk | ||
|
||
| Ben çilekeşi çok beğeniyorum ve çoooooook seviyoruummm.Görkemin sesi mükemmel.ali,cumhur,sedat...hepsi çok iyiler.şarkıları çok güzel.ben bütün şarkılarını beğeniyorummm ama en sevdiğim şarkıları kendimden geriye,y.o.k,sorma,yetmiyor,ardıma hiç bakmadan,siyah...diğer şarkılarını da çok beğeniyorum ama bu şarkılar ayrılarr.yani çilekeşi çooookkk seviyorummm | ||
|
||
| kendimden geriye hakikaten güzel parça iyi işler çıkarırlar umarım | ||
|
||
yetmiyor şarkıları çok süper her dinleyişim de ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
|
||
|
||
| mvö den sonra en çok beğendiğimdir hakikaten kaliteli müzik yapıyorlar şarkılarıda çok güzel. | ||
|
||
Yeni albüm tam anlamıyla süper.Şarkıların hepsini ayrı ayrı söz ve müzik açısından değerlendirmek gerekiyor.Evet,bu albüm diğeri kadar satmaz.Ama Çilekeş'in bi röportajında da dediği gibi "Gerçek Çilekeş fanları belli olucak" Sonuna kadar katılıyorum çilekeşime
|
||
|
||
| ölürken bile yanımda ol sevgilim cennet bile çekilmez sensiz'''sözlere bak yaa ne kadar güzel..... | ||
|
||
Yeni albüm tam anlamıyla süper.Şarkıların hepsini ayrı ayrı söz ve müzik açısından değerlendirmek gerekiyor.Evet,bu albüm diğeri kadar satmaz.Ama Çilekeş'in bi röportajında da dediği gibi "Gerçek Çilekeş fanları belli olucak" Ben de kesinlikle katılıyorum ve son albümdeki favorilerimi düzenlemek istiyorum Sonuna kadar katılıyorum çilekeşime ![]() Pervazda Tatil(hele Şebo'nun girdiği bölümde insanın tüylerinin diken diken olmaması mümkün değil gibi)-Her Deniz-Akrep-Diril-Katil Dans-Sınır |
||
|
||
| "sınır"a taktım ben son günlerde.. her uyanışta ayrı çözümler ürettiysem de hep aynı zincirle sarıp uyuttular. üstüne diyecek söz bulamıyorum. |
||
|
||
| mvo ve haykodan sonra en çok dinlediğim 3..grup diyebilirim.Son albümleri mükemmel özellikle akrep ve hit dalaşı çok hoşuma giden şarkılar önleri açık bi grup olduğunu düşünüyorum birde konser ağlarını genişletseler türkiyede mükemmel olcak özellikle bahar şenliklerinde.... | ||
|
||
| bayağı severek dinlerim kendilerini..akustikleri de güzeldir. | ||
|
||
yeni albümde sözler oldukça iddaalı,güzel bi albüm olmuş,aynen devam ama eski albüme göre çok farklı olduğu ve daha farklı mesajlar verdiği için insanların Y.O.K albümü kadar ilgi gösterceklerini sanmıyorum..nitekim göstermediler de.sadece gerçek fanlar tarafından dinleniyor bnce..
|
||