|
||
sizce nasıl bu sarkı ben cok begendim ya nakaratı süper olmus ![]() kış geliyor kış geliyor bağıra çağıra sevmem ki kim geliyor yanıma yanıma bilmez ki kış ortasında kaç kere yakar güneş? kış geliyor bağıra çağıra sevmem ki kim geliyor yanıma yanıma durmaz ki durmaz ki yeni rüyam da güneşimle soldu yeni adamla yeni kadın doğmadan zordu ayna ayna sihirli ayna neler söyledin bana |
||
|
||
| mor ve otesinin şarkı nakaratları beni hep etkiler zaten..bıkmadan dinlenebilecek bir şarkı çok sevdim... | ||
|
||
mükemmel bir şarkı ya bence insanın ruhunu dinlendiriyor bugün 10-15 kez dinledim
|
||
|
||
| süper bi şarkı inşallah bu albümde bi önceki gibi piyasa olmaz.. | ||
|
||
| tüm şarkılar gibi buda güzel | ||
|
||
| ya bu albümdeki hiç bi şarkıya kötü diyemiyorum ki ben..hepsi birbirinden güzel..kış geliyor da mükemmel doğal olarak... | ||
|
||
| gitare solosu süper sondaki | ||
|
||
"kış ortasında kaç kere yakar güneş?" yakar mı bilmiyorum ama bu şarkı beni yaktı...
|
||
|
||
| yeni rüyamda güneşimle soldu.....ayna ayna sihirli ayna neler soyledin bana..şarkı çok güsel yaaa zaman geçince daha çok sevilcek bence | ||
|
||
| bana yakınlık hissi veren şarkı..sebebi bilinmez. yakın-uzak anlamsızlığını açıyor benim için.kapatıyor.açıyor...... |
||
|
||
| bugünlerde bıkmadan dinlediğim müthiş şarkı... | ||
|
||
bana yakınlık hissi veren şarkı..sebebi bilinmez. çok eski.çok yeni. yakın-uzak anlamsızlığını açıyor benim için.kapatıyor.açıyor......
|
||
|
||
harunun "bağıra çağıra" derken gerçekten de bağırdığı doğru yanlışı hatırlatan şarkıkış geLiyor bağıra çağıra sevmem ki kim geLiyor yanıma yanıma biLmez ki kış ortasında kaç kere yakar güneş? kış geLiyor bağıra çağıra sevmem ki kim geLiyor yanıma yanıma durmaz ki durmaz ki yeni rüyam da güneşimLe soLdu yeni adamLa yeni kadın doğmadan zordu ayna ayna sihirLi ayna neLer söyLedin bana |
||
|
||
| ;)bütün şarkılar gibi bu da mükemmel ,benim için çok özel bir sarkı..... | ||
|
||
müziğine ve sözlerine bayıldığım her mvö şarkısı gibi bundada kendimden bişeyler bulduğum son zamanlarda fazlasıyla dinlediğim olağan üstü güzellikte olan şarkı
|
||