|
||
| bu şarkının tam olarak teması ne ''yeni adamla yeni kadın doğmadan zordu'' ''ayna ayna sihirli ayna neler söyledin bana'' ne??? Pek anlamadım... |
||
|
||
kesinlikle güzel şarkı ya
|
||
|
||
bu albümdeki favorilerimden..yine mükemmel bir şarkı..
|
||
|
||
| bu şarkı büyük düşlerdeki diğer şarkılara göre daha az sewildi sanki...ama ben albümü ilk dinlediiğimde en beğendim şarkılar arasına girdi...solosu çokçok güzel özellikle | ||
|
||
çok güzel bir şarkı ya çok seviyorum sözleri çok güzell
|
||
|
||
bu şarkı büyük düşlerdeki diğer şarkılara göre daha az sewildi sanki...ama ben albümü ilk dinlediiğimde en beğendim şarkılar arasına girdi...solosu çokçok güzel özellikle ben sanmıyorum az sevildiğini. bence büyük düşlerde değeri bilinmeyen başka şarkılar var bundan önce (saklama, durma öyle)benim büyük düşlerdeki en sevdiğim ilk 3 şarkıdan biridir. sözleri de çok güzeldir ayrıca. |
||
|
||
neden bu albumde kotu bı sarkı yoq hayret bıse ya eheuhe
|
||
|
||
Babamın "Şirket" ve "Darbe"den sonra Harun Tekin'e eşlik etmeye başladığı parça.. 'Ayna ayna sihirli ayna neler söyledin bana?..'
|
||
|
||
| insanın ruhunu dinlendiren,dinlendirirken düşündüren bir şarkı.şarkının temasında hüzün olmasına rağmen nedense bana umut veren bir şarkı.'ayna ayna sihirli ayna neler söyledin bana.'.... | ||
|
||
valla ne diyim benim en sevdiğim şarkı oldu ama klip çekilme ihtimali düşük...dinledikçe sevilir belki.....
|
||
|
||
| galiba kışın biten bir aşkla ilgili şarkı güneş eskilerden bir kişiyi simgliyor olabilir bi de MvÖ aşşk şarkılarına klip çekmesin bunlar bize özel kalsın aşk böyle güzel oluyor çünkü |
||
|
||
| albümün en güzel şarkısı bu..tek kelimeyle mor ve ötesi burda.. | ||
|
||
| Kış Geliyor Albümde en beğendiğim 3. şarkı.Bu şarkıyı canlı dinlemekte mükemmel bi duygu.Bence Albümdeki en siyah şarkı bu diyebilirim. | ||
|
||
Kesinlikle kış başlangıcında klip gelsin dediğim parça. Ne de güzel soloları ve nakaratı var bu parçanın
|
||
|
||
| kış aynda bu şarkıya klip bekliom | ||