|
||
mor ve ötesinin en sevdiğim şarkısı, küresel ısınmada var kışı özledik valla keşke gelse kış
|
||
|
||
| bambaşka bi şarkı daha insan dinlerken bi başka oluyor. | ||
|
||
| diğerleri gibi buda güzel insan dinlerken gerçekten bambaşka oluyor kış geliyor bağıra çağıraaaa sevmemki... |
||
|
||
| ayna ayna sihirli ayna neler söyledin bana? .. |
||
|
||
^^ kış geliyor bağıra çağıra ^^ mor ve ötesinin bütün şarkılarını severk dinliyorum ama bu şarkısı süper gerçekten
|
||
|
||
| artık kış gelse de bağıra çağıra söylesek dediğim şarkı... | ||
|
||
her sene kış gelmeden önce girdiğim bunalımı hafifleten, bana huzur veren şarkı muhteşem... ne de olsa bi mvö şarkısı.. ne söylenebilir ki
|
||
|
||
kış günü içimdeki hüzünü dışarı atan sözü ve müziğiyle muhteşem bir şarkı!!!
|
||
|
||
bu aralar biraz daha fazla dinleyecegim kış geliyoru hakikaten kış geliyor dilimde bu şarkı dolaşıcak gibi.
|
||
|
||
| bir kış günü yolda kulaklıklarımı takıp yürürken dinlediğim dinlerken içimi ısıtan mor ve ötesinin en güzel şarkılarından... |
||
|
||
bir kış günü yolda kulaklıklarımı takıp yürürken dinlediğim dinlerken içimi ısıtan mor ve ötesinin en güzel şarkılarından... öyle mi! benden bir tane daha olduğuna sevinirdim... bir de tam dinlerken walkmanimin pili bittiği zaman ayrı bir durum olurdu o zaman...şimdi de kış geliyor..nasıl geçireceğiz acaba ...
|
||
|
||
| harika bir şarkı ve kış kelimesi altında bir çok anlam barındıran bir şarkı. | ||
|
||
| acaip anlamlı ya.. bu havalarda okula giderken sabahın köründe okadar güzel gidiyorki(: seviyorum şarkıyı.. |
||
|
||
| albümdeki favori şarkım | ||
|
||
yav birkere diline düşünce birdaha uzun süre kurtulamayacağın cinsten şarkı
|
||