|
||
yav birkere diline düşünce birdaha uzun süre kurtulamayacağın cinsten şarkı Kesinlikle öyle..Zaten Mvö albümlerinde hep bu özellik var.Dönem dönem sırasıyla tüm şarkılara takıyorsun kafayı..![]() Ve Kış Geliyor da bu kategoride en öne çıkanlardan birisi.. Hele Kasetçalar performansı..muhteşem |
||
|
||
| bugün yağmurun altında defalarca dinledigim bir mor ve ötesi klasigi. | ||
|
||
mor ve ötesinden en sevdigim sarkisidir
|
||
|
||
benim için cok özel bir şarkı özellikle bu aralar mvö nin bütün sarkıları gibi buda cok güzel
|
||
|
||
| kış geliyor bağıra çağıra ' böyle diyor harun abi ama kış geliyor bayıra çayıra ' sesler çok yakın olduğu için böylede anlıyorum ![]() her iki türlüde anlamlı
|
||
|
||
| yeni rüyam da güneşimle soldu yeni adamla yeni kadın doğmadan zordu.. defalarca durmadan dinleyebilirim... süperr....
|
||
|
||
| sözler, müzik ve hatta daha fazlası ile mükemmel bi' parça bu.. her dinlediğimde felaket bi' duygu yoğunluğuna kapılıyorum.. şarkının herhangi bir bölümünde benimle özdeşleşmiş bi'şey olsa gerek, ya da tüm olarak. |
||
|
||
| beni ben yapan şarkılardan birisi..kış geliyor bağıra çağıra... | ||
|
||
| Her dinledigim'de icimi huzurlatan bir sarki.. ayna ayna sihirli ayna neler söyledin bana..? Sarki'da her sarkilari gibi tarifini veremedigim cok güzel birsey var. Bir kere dinledikten sonra diline öyle dolaniyor'ki^^ Asigim bu sarkiya kisaca
|
||
|
||
| "yeni rüyam da güneşimle soldu yeni adamla yeni kadın doğmadan zordu ayna ayna sihirli ayna neler söyledin bana.." harun burayı yaşayarak söylüyor.. |
||
|
||
| yeni adamla yeni kadın doğmadan zordu ?? ? bu sözden çok şey anlıyorum.doğru yanlış orası bilinmez =) dünya da gerçek aşk o kadar az ki .aşk içindeyken kendinizi ve sevdiğinizi dünyanın merkezinde hissediyorsunuz.sanki aşk dünyaya dönem dönem ve çok az geliyor.hep aşıkların hikayeleri vardır leyla-mecnun ,kerem-aslı v.s burada sanki o anlatılıyor....bayrak devir teslim töreni gibi bir şey .inandığınız,direndiğiniz,acılar içindeki göreviniz yeni adamla yeni kadın doğana kadar devam ediyor ....(bu süreçte siz aradığınızı bulmuş oluyorsunuz )sihirli ayna çok şey söylüyor) sonrası hep aydınlık ... | ||
|
||
| MİDİSİ HOŞ ŞARKININ İSMİ SAÇMA GELDİ DİYE İLK BAŞTA DİNLEMEDİM AMA ARTIK ÇOOOK SEVİYORUM BU ŞARKIYIDA AMA DAHA ÇOK YENİ RÜYAMDA GÜNEŞİMLE SOLDU YENİ ADAMLA YENİ KADIN DOĞMADAN ZORDU BÖLÜMÜNÜ SEVİYORUM ÇOOOK TATLI SÖYLÜYOR ÖZELLİKLE BURALARI |
||
|
||
pek özel bir anlami yok benim icin ama süper her sarkilari gibi..
|
||
|
||
| ayna ayna neler söyledin bana süper seslendirmişler bayıldım doğrusu... | ||
|
||
| sanki farklı nakaratlar birleşmiş gibi çok güzel ya bayılıyorum o şarkıya (diğerlerine de) | ||