|
||
| 20/06/2007 istanbul - parkorman 21.30 ücretsiz (davetiye ile giriliyor.) (gripin ile) davetiye için: http://www.8x4.com.tr/makeyourmove/ |
||
|
||
| çok yoğun olduğu için ilk günlerde girmesi lazımdı gitmek isteyenlerin. üye olan herkesin yeri hazır. iyi alıştık bedava konserlere. |
||
|
||
alışılsın azıcık mor ve ötesi nin konserleri o kadar da uygun fiyatlarda değil normalde nasıl olsa
|
||
|
||
çok yoğun olduğu için ilk günlerde girmesi lazımdı gitmek isteyenlerin. üye olan herkesin yeri hazır. Alısmıs kudurmustan beterdir iyi alıştık bedava konserlere. Ordayım =)
|
||
|
||
ya bende üye oldum ama herhangi bir cevap maili gelmedi geç mi kaldım acaba
|
||
|
||
| bende üye oldum ama oyu oynayıp davetiye kazanılıyor diye biliyorum ben. birde o 8x4 ürününü alıcaksın şifreni giriceksin oyunlardan yüksek puan alıcaksın öyle davetiye kazanıcaksın diye biliyorum. yoksa neden belelş bilet versinler ki?? | ||
|
||
Yav Beleş Bu Biletler de annem yada babam gelmezse biriniz velim olsunmu yaş 15 de malesef
|
||
|
||
iyi alıştılar parkormanda konser vermeye
|
||
|
||
Hem kendi adıma hemde tanıdıklarım benim adıma üye oldu ama hala mail yok
|
||
|
||
| Acaba ürün alıp oyunu oynayanamı veriyolar.Bir türlü gelmedi cevap maili.Birde parkormandan dönüş çok da kolay olmuyor. | ||
|
||
| bende üye oldum mail filan geldiği yok ,büyük ihtimal ürün almamız gerekiyoor Acaba ürün alıp oyunu oynayana mı veriyorlar.Bir türlü gelmedi cevap maili.Birde parkormandan dönüş çok da kolay olmuyor. aynen parkormandan gecenin yarısında dönüş çok zor oluyoo keşke daha ulaşımı koly olan bi yerde yapsalar konserii
|
||
|
||
bende üye oldum..sadece üye olan herkes davetiye alabiliyomu yani ne zaman cevap gelir acep..
|
||
|
||
bende üye oldum..sadece üye olan herkes davetiye alabiliyomu yani oyunlar farklı hediyeler için konser için öyle birşey yazmıyor üye olmak yeterli gözüküyor şu anda. ne zaman cevap gelir acep..Nasıl gitcem bilmiyorum zor da artık şans işte. |
||
|
||
evet yav yazmıyor öle bişey.üye olun davetiye kazanın diyor sadece...davetiyenin gelmesini bekleyelim bakalım.. 20:00 da başladığına göre 22:00 de falan biter heralde gece dönmek zor oluyor of gelse de davetiye kesinleşse konser yaaa öss sonrası da süper moral olur
|
||
|
||
evet yav yazmıyo öle bişey.üye olun davetiye kazanın diyor sadece...davetiyenin gelmesini bekleyelim bakalım.. 20:00 da başladığına göre 22:00 de fln biter heralde gece dönmek zor oluyo Bu konserde 24 ten aşağıya bitmez merak etmeyin of gelse de davetiye kesinleşse konser yaaa öss sonrası da süper moral olur ![]() dönüşte yollar rezil olma ihtimali yüksek gece gece zor ama şanslı olmak da var.
|
||