mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: 20 Haziran Parkorman

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] 11 12

_cambaz_ 22.06.2007 17:14:11

_cambaz_ 22.06.2007 17:17:50

_cambaz_ 22.06.2007 17:21:17

_cambaz_ 22.06.2007 17:25:48

mvö_fann 22.06.2007 17:50:25
ne güzel bir konsermiş ya arkadaşlar çok şanlısınız Cheesy
fotoğrafların hepside çokk güzel ekleyen herkese teşekkür ederim Wink

rainbow 22.06.2007 19:37:55
her birinize ayrı ayrı teşekkürler, hem fotolar hem yorumlar için Smiley bende konsere gittim ama makinam olmadığından hiç bir şey kaydedemedim Cry uzakta oturduğumdan birde erkende çıktım, sizlerden kimseyide göremedim...
konserle ilgili birde şu aklımda kaldı baya kopmuştum o anda Cheesy müzik olmadan harun'un demesiyle herkesin bir anda zıp zıp zıplayarak büyük bir gürültü yaratmamız süperdi Grin

22.06.2007 22:48:32

22.06.2007 22:56:38

TheCoderBoy 23.06.2007 00:06:55
aha didem Grin mesut orda mıydı mesut??? özledim ya Grin

Limon 23.06.2007 09:56:26
aha didem Grin mesut orda mıydı mesut??? özledim ya Grin
Didem ordaki abLaysa mesuT sandığım kişide ordaydi. =) sazan gibi iyi aTLadım yanLız. =D

23.06.2007 10:00:58
Şimdi adama sorarlar konser alanına niye o kadar erken gittiniz diye? İşimiz yoktu gittik işte Grin Orada otururken tatmin olamayan bir kadının ne hallere dustugunu ve ne kadar uyuz birsey olabilecegini gormus olduk..Valla atlayacak ya da zıplayacak hiic halim kalmıyor cunku konser alanında cok bekliyoruz zaten gerek yok MvÖ de boyle seylere bence..Gripinin sahne poerformansını begendım ben..Burak bu konserde fazla enerjikti dikkatimi cekti amma velakin walkman bu konser de hic enerjik degildi o da dikkatimi cekti  Grin K. Kabadayı nın kac kolu var merak etmeye basladım cidden..Donme olayından tabiki korkmayacan walkman yanında ben varım  Grin Senin su donme fobin yuzunden kac konser kacırdık saymıyorum bile  Angry  Grin (diger anlamda donme olayına hic girmiyorum bile) Kulise aslında son anda girmekten vazgecmistim bazı nedenlerden dolayı son anda Alican ın ablası cagırdı o an da walkman aradı dayanamadım ısrarlara girdim  Grin  Alicanın eller cok seriydi hll olsun  Cheesy Oh be rahatladım valla Kerem Ö. ile foto cektirmek cok istiyordum bir de pena almayı dusunuyordum unuttum valla solemeyi  Undecided Alican almıs minibusle giderken bize nispet yapıyordu  Grin Bira senin neyine walkman o bir yudumdan olmedigine sukret  Grin Ayrıca Can bey den su istedim vermedi 1 yudum kalmıstı, kendisini kınıyorum  Angry Cehennem de yanarken o da benden su isteyecek aynı cevabı verecem Grin (susuzlugumu gideren K.Ö. ne tesekkur ediyorum =) ) Bu aralar cok konsere gittim imanım gevredi..Beleş olmadıkca ben de gitmem bir sure sanırım  Grin Herkese cook tesekkurler (bizi kulise sokanlara ayrıca tesekkurler  Wink ) Ayrıca walkman yazılarını o kadar uzun tutma lutfen kafa sisiriyorsun baska birsey degil  Angry

Dipnot 1: Nickini benden saklayan Sinem arkadasımızı kınıyorum  Grin
Dipnot 2: Donuste minibuste keshler kogusuna dustuk  Grin Gulmekten olduk resmen...Tabi şişede durdugu gibi durmuyor   Cheesy Minibuscu de onlara uyup İbo yu sonuna kadar acınca vay halimize dedim ben neredeyim  Grin
Dipnot 3: Pelin en onde izliyordun artık sana sozum filan kalmadı  Grin ( ne yer savası yaptık be Grin )
Dipnot 4: Nedense hic terlemedim o gun  Grin  Grin  Grin
Dipnot 5: Burak ın kulise girmesi manyaktı Cheesy Ayrıca dil cıkararak bir poz verdi walkmanlerle ama yakalayamadım ne yazıkki cok komikti ya  Cheesy
Dipnot 6: Biz o biletle 10 kisi girerdik ya hadi neyse Grin
Dipnot 7: walkman itiraf ediyorum senle tamamen menfaatlerim ugruna takılıyorum ,baska hicbir nedeni yok  yanlıs anlasılmasın,seni sevdigimden filan degil he, ıyy dusuncesi bile igrenc Angry  Grin

feyyaz 23.06.2007 14:08:46
son 2 fotoda harun yorulmuş

Limon 23.06.2007 15:16:04
Alıntı
Dipnot 6: Biz o biletle 10 kisi girerdik ya hadi neyse Grin

10 kişiden fazLasıyLa girerdiniz be. Yer oLayıda komikTi yavaş yavaş kenara kayma.  Cheesy

elma şekeri 23.06.2007 16:09:14
o biLet yokmu o biLet beni öLdürdü tek keLimeyLe yaa  Smiley bizim biLetLer onun yanında bayağ bi küçük kaLdı Grin

yer oLayıda kızLar kaLkıyor bi yere gidiyor yusuf bana kay kay diyor Grin birsürü yer tuttuk hepimiz sığarız öne dedik ama ben sinem peLin hüseyin vardı  Grin

23.06.2007 16:53:22
Forumda konu acacaktık bilet getirmeyin diye ama ne olur ne olmaz diye bisi demedik Grin
Yer olayının nedenini ben de anlayamadım oraya daha fazla kisinin sıgması lazımdı ya alla alla Grin O kadar da ugrasmıstık  Grin

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] 11 12