Şimdi adama sorarlar konser alanına niye o kadar erken gittiniz diye? İşimiz yoktu gittik işte Orada otururken tatmin olamayan bir kadının ne hallere dustugunu ve ne kadar uyuz birsey olabilecegini gormus olduk..Valla atlayacak ya da zıplayacak hiic halim kalmıyor cunku konser alanında cok bekliyoruz zaten gerek yok MvÖ de boyle seylere bence..Gripinin sahne poerformansını begendım ben..Burak bu konserde fazla enerjikti dikkatimi cekti amma velakin walkman bu konser de hic enerjik degildi o da dikkatimi cekti K. Kabadayı nın kac kolu var merak etmeye basladım cidden..Donme olayından tabiki korkmayacan walkman yanında ben varım Senin su donme fobin yuzunden kac konser kacırdık saymıyorum bile (diger anlamda donme olayına hic girmiyorum bile) Kulise aslında son anda girmekten vazgecmistim bazı nedenlerden dolayı son anda Alican ın ablası cagırdı o an da walkman aradı dayanamadım ısrarlara girdim Alicanın eller cok seriydi hll olsun Oh be rahatladım valla Kerem Ö. ile foto cektirmek cok istiyordum bir de pena almayı dusunuyordum unuttum valla solemeyi Alican almıs minibusle giderken bize nispet yapıyordu Bira senin neyine walkman o bir yudumdan olmedigine sukret Ayrıca Can bey den su istedim vermedi 1 yudum kalmıstı, kendisini kınıyorum Cehennem de yanarken o da benden su isteyecek aynı cevabı verecem (susuzlugumu gideren K.Ö. ne tesekkur ediyorum =) ) Bu aralar cok konsere gittim imanım gevredi..Beleş olmadıkca ben de gitmem bir sure sanırım Herkese cook tesekkurler (bizi kulise sokanlara ayrıca tesekkurler ) Ayrıca walkman yazılarını o kadar uzun tutma lutfen kafa sisiriyorsun baska birsey degil 
Dipnot 1: Nickini benden saklayan Sinem arkadasımızı kınıyorum  Dipnot 2: Donuste minibuste keshler kogusuna dustuk Gulmekten olduk resmen...Tabi şişede durdugu gibi durmuyor Minibuscu de onlara uyup İbo yu sonuna kadar acınca vay halimize dedim ben neredeyim  Dipnot 3: Pelin en onde izliyordun artık sana sozum filan kalmadı ( ne yer savası yaptık be ) Dipnot 4: Nedense hic terlemedim o gun  Dipnot 5: Burak ın kulise girmesi manyaktı Ayrıca dil cıkararak bir poz verdi walkmanlerle ama yakalayamadım ne yazıkki cok komikti ya  Dipnot 6: Biz o biletle 10 kisi girerdik ya hadi neyse  Dipnot 7: walkman itiraf ediyorum senle tamamen menfaatlerim ugruna takılıyorum ,baska hicbir nedeni yok yanlıs anlasılmasın,seni sevdigimden filan degil he, ıyy dusuncesi bile igrenc
|