|
||
o çocuk var ya yanımızdaki yeşiLLi o da senin gibi durmadan sağa geLiyordu ondandır. ahahaha ama gerçekTen komikTi be.
|
||
|
||
hangi yeşiLLi yaa hatırLamadım=)evet yaa hepimizin sığması Lazımdı oraya noLdu anLamadım=S hiç yaa o kadar çaba sarfetmiştik hepimiz en önde oLaLım diye ama oLmadı napaLım=)bidaki sefere:)yarımız oLdu oda yeter=) =D ;Dbide benm yanımda bi ara cantaLı bi kız vardı ya heLe o iki kişiLik yer kapLıyodu vaLLa=D;D
|
||
|
||
Herkes bu konuda dolmus desenize ![]() Yesilli Limon un yanındaki erkekti sanırım..Hatta bir ara Limon kalktı cocuk direk cullandı pardon ben oraya gececektım dedim yeri geri verdi Onları iyi itebiliyordum da Elma Şekerinin yanındaki cantalı kız saglam cıktı valla pek itemedim Konser esnasında walkmanı de cok zorladı dıkkatımı cektı Bir sonraki sefere daha yuzsuzce davranırsak herkes onde olabilir
|
||
|
||
| uyan şarkısındaki fotoğraflar inanılmaz olmuş harun la kerem ve denk gelmiş olan başka bütün görüntülerle ilgili olarak,en beğendiğim resimler oldular sanırım | ||
|
||
en onde pankart açan bızdık.bunu yenımelekte açmıstık. bu konser gerçek anlamda hem muzuk dınledıgımız hemde dıbıne kadar eglenebıldıgımız bı konserdı.ızleyıcı çok ıyıydı mekan fefkalade:) ıyıydı mor ve ötesı zaten FEFKALADENINDE FEFKINDEYDI.çok ıyı bır konser oldu.kulıste harıkaydı.zaten ben yarısmayla kulıse gırmeye hak kazanmıstım.ızleyenler bılır ılk çıkan 3 çıftın aedından sonra çıkan tek çıfttekı çocugum ben.burdanda herkese selamlar.konser sırasındada kulıstede gerçekten sonderece keyıflı anlar yasadık.Harun abı yıne bana ''ABI SEN NIYE KONSERDE GOZLERINI PATLATARAK SARKI SOYLUYOSUN DEDI'' her zamankı gıbı sıcak kanlılardı
|
||
|
||
Alıntı Yesilli Limon un yanındaki erkekti sanırım.. eveT eveT oydu. =Dlegend hatıRLıyorum ben tanışma fıRsaTı kazanmiş kişi. =D Biz sizi fandan değiL sanıyorduk. |
||
|
||
vaLLa bende sizi fandan değiLsiniz sanıyodum.çünkü çağLa orda bağırdı burda kimLer fandan değiL diye senin arkadaşında biz değiLiz dedi :S iyide yeşiLLi nasıL senin yanında oLuyor yaa :S senin bi yanında ben bi yanındada peLin vardı =D ![]() |
||
|
||
Seren gercekten öle miydi ? Sanırım hepimiz icmeden sarhos olduk ![]() Herkes farklı hatırlıyor bu ne ya İkide bir yer degistirmemizden olsa gerek biri kalkıyordu hemen baskası atlıyordu onun yerine İyi grup calısması yaptık ama ekmegini yiyemedik ![]() Sanki bir ara ordaki erkek cocuk Sinem i itiyor diye ben onun yerine gectim yer actım sonra Pelin le yer degistirdim kızı itmek icin ya da senle kızı pek itemedim..Hatta o kızla bayagı bogustu walkman konserde ![]() Konser esnasında bile durmadan yerler degisiyordu Bu kadar yer degistirilirse olacagı buydu
|
||
|
||
eğer hüseyinin boğuştuğu kız cantaLı kızsa varya.. o kız harbiden cok sinir yaa yeni meLektede vardı o bi cantası var kendınden fazLa yer kapLıo yaa =D
|
||
|
||
| aynısı bendede | ||
|
||
Alıntı iyide yeşiLLi nasıL senin yanında oLuyor yaa :S senin bi yanında ben bi yanındada peLin vardı =D iLk başta yer kapma sırasından bahsediyor. Hani ben bir başta peLin bir başta sende orTadaydın. Alıntı Sanırım hepimiz icmeden sarhos olduk ![]() keşke içip oLsaydık.-en azından seren=) - =Pp Hayır tamamen Seren'in yanLış anLayışı. =) Alıntı aynısı bendede ne sende de.?
|
||
|
||
| can bey'le kuliste konser mevzularını konuştuk. harbiye'de ve kuruçeşme'de konser yokmuş. belki istanbul arena'da olcakmış, yeni mekan dedi. bostancı'ya eylül ya da aralık'ta gelceklermiş. tshirtler de idefixeden çekilmiş, rakun etiketiyle yakında tekrar satışta olcakmış. | ||
|
||
ÇOK GİTMEK İSTİYODUM AMA GİDEMEDİM
![]() |
||
|
||
ben izmirden geldim konsere konser müthişti ya.. kulisin kapısının önünde beklerken kerem özyeğeni aradı annem keremde şuan soyunma pozisyonundayız 5dk sonra alırım ben sizi içeri dedi fanlarla birlikte kulise girdim aşağıda harun ve kerem önceki konserlerden beni hatırladı özellikle denizli konserinden harun abi beni görünce oo begüm naber dedi hem çalışkansın hemde her konsere geliyorsun dedi izmire ne zaman geleceksiniz diye sordum harun abi kilo aldım ya kilolarımı vermem lazım ondan sonra..yanaklarım tombiş tombiş oldu hiç sevmediğim halde gıdığım çıktı dedi ne alakaysa keremde nasılsın begüm dedi hepsi hatırlıyor beni neyse burak abinin yanına gittik burak abi beni görünce aa hatırladım seni seninle biz denizlide termal havuzda yüzmüştük dedi sıcakkanlı insanlar yaa kerem kabadayı ile konuşamadım meşguldu ama herşeye rağmen süper bi konserdi
|
||
|
||
aha didem hep beraber ordaydıkk canım bizde seni özledimm yanlız resime koptum:: mesut orda mıydı mesut??? özledim ya ![]()
|
||