mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: 20 Haziran Parkorman

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12

Limon 23.06.2007 16:59:58
o çocuk var ya yanımızdaki yeşiLLi o da senin gibi durmadan sağa geLiyordu ondandır. Tongue ahahaha ama gerçekTen komikTi be. 

elma şekeri 23.06.2007 19:09:52
hangi yeşiLLi yaa hatırLamadım=)evet yaa hepimizin sığması Lazımdı oraya noLdu anLamadım=S hiç yaa o kadar çaba sarfetmiştik hepimiz en önde oLaLım diye Smiley ama oLmadı napaLım=)bidaki sefere:)yarımız oLdu oda yeter=) =D ;Dbide benm yanımda bi ara cantaLı bi kız vardı ya heLe o iki kişiLik yer kapLıyodu vaLLa=D;D

23.06.2007 19:38:49
Herkes bu konuda dolmus desenize Grin
Yesilli Limon un yanındaki erkekti sanırım..Hatta bir ara Limon kalktı cocuk direk cullandı pardon ben oraya gececektım dedim yeri geri verdi Grin Onları iyi itebiliyordum da Elma Şekerinin yanındaki cantalı kız saglam cıktı valla pek itemedim Grin Konser esnasında walkmanı  de cok zorladı dıkkatımı cektı   Cheesy Bir sonraki sefere daha yuzsuzce davranırsak herkes onde olabilir  Grin

re. 23.06.2007 22:32:28
uyan şarkısındaki fotoğraflar inanılmaz olmuş harun la kerem  ve denk gelmiş olan başka bütün görüntülerle ilgili olarak,en beğendiğim resimler oldular sanırım

legend 24.06.2007 02:03:08
en onde pankart açan bızdık.bunu yenımelekte açmıstık. bu konser  gerçek anlamda hem muzuk dınledıgımız hemde dıbıne kadar eglenebıldıgımız bı konserdı.ızleyıcı çok ıyıydı mekan fefkalade:) ıyıydı mor ve ötesı zaten FEFKALADENINDE FEFKINDEYDI.çok ıyı bır konser oldu.kulıste harıkaydı.zaten ben yarısmayla kulıse gırmeye hak kazanmıstım.ızleyenler bılır ılk çıkan 3 çıftın aedından sonra çıkan tek çıfttekı çocugum ben.burdanda herkese selamlar.konser sırasındada kulıstede gerçekten sonderece keyıflı anlar yasadık.Harun abı yıne bana ''ABI SEN NIYE KONSERDE GOZLERINI PATLATARAK SARKI SOYLUYOSUN DEDI''Smiley  her zamankı gıbı sıcak kanlılardı

Limon 24.06.2007 08:51:09
Alıntı
Yesilli Limon un yanındaki erkekti sanırım..
eveT eveT oydu. =D

legend
hatıRLıyorum ben tanışma fıRsaTı kazanmiş kişi. =D  Biz sizi fandan değiL sanıyorduk.

elma şekeri 24.06.2007 09:02:54
vaLLa bende sizi fandan değiLsiniz sanıyodum.çünkü çağLa orda bağırdı burda kimLer fandan değiL diye senin arkadaşında biz değiLiz dedi :S   iyide yeşiLLi nasıL senin yanında oLuyor yaa :S senin bi yanında ben bi yanındada peLin vardı =D Grin

24.06.2007 17:04:47
Seren gercekten öle miydi ?  Grin
Sanırım hepimiz icmeden sarhos olduk  Cheesy
Herkes farklı hatırlıyor bu ne ya  Grin İkide bir yer degistirmemizden olsa gerek biri kalkıyordu hemen baskası atlıyordu onun yerine  Grin
İyi grup calısması yaptık ama ekmegini yiyemedik  Undecided  Cheesy
Sanki bir ara ordaki erkek cocuk Sinem i itiyor diye ben onun yerine gectim yer actım sonra Pelin le yer degistirdim kızı itmek icin ya da senle kızı pek itemedim..Hatta o kızla bayagı bogustu walkman konserde  Grin
Konser esnasında bile durmadan yerler degisiyordu  Grin
Bu kadar yer degistirilirse olacagı buydu Grin

elma şekeri 24.06.2007 18:44:01
eğer hüseyinin boğuştuğu kız cantaLı kızsa varya.. o kız harbiden cok sinir yaa Smiley yeni meLektede vardı o Smiley bi cantası var kendınden fazLa yer kapLıo yaa =D Grin

vermillion 24.06.2007 18:44:38
aynısı bendede

Limon 24.06.2007 19:14:18
Alıntı
   iyide yeşiLLi nasıL senin yanında oLuyor yaa :S senin bi yanında ben bi yanındada peLin vardı =D

iLk başta yer kapma sırasından bahsediyor. Hani ben bir başta peLin bir başta sende orTadaydın. Tongue

Alıntı
Sanırım hepimiz icmeden sarhos olduk Cheesy

keşke içip oLsaydık.-en azından seren=) - =Pp Hayır tamamen Seren'in yanLış anLayışı. =)

Alıntı
aynısı bendede
ne sende de.? Tongue

cagico 24.06.2007 21:51:55
can bey'le kuliste konser mevzularını konuştuk. harbiye'de ve kuruçeşme'de konser yokmuş. belki istanbul arena'da olcakmış, yeni mekan dedi. bostancı'ya eylül ya da aralık'ta gelceklermiş. tshirtler de idefixeden çekilmiş, rakun etiketiyle yakında tekrar satışta olcakmış.

25.06.2007 18:55:58
ÇOK GİTMEK İSTİYODUM AMA GİDEMEDİM Sad

begum 26.06.2007 09:26:41
ben izmirden geldim konsere Grin konser müthişti ya.. kulisin kapısının önünde beklerken kerem özyeğeni aradı annem  Grin keremde şuan soyunma pozisyonundayız 5dk sonra alırım ben sizi içeri dedi Grin fanlarla birlikte kulise girdim aşağıda harun ve kerem önceki konserlerden beni hatırladı özellikle denizli konserinden Tongue harun abi beni görünce oo begüm naber dedi  Grin hem çalışkansın hemde her konsere geliyorsun dedi  Grin izmire ne zaman geleceksiniz diye sordum harun abi kilo aldım ya kilolarımı vermem lazım ondan sonra..yanaklarım tombiş tombiş oldu hiç sevmediğim halde gıdığım çıktı dedi Undecided ne alakaysa Huh keremde nasılsın begüm dedi  Grin hepsi hatırlıyor beni  Tongue  neyse burak abinin yanına gittik burak abi beni görünce aa hatırladım seni seninle biz denizlide termal havuzda yüzmüştük dedi  Grin sıcakkanlı insanlar yaa Tongue kerem kabadayı ile konuşamadım meşguldu ama herşeye rağmen süper bi konserdi  Smiley

didem süslü 29.06.2007 16:21:22
aha didem Grin mesut orda mıydı mesut??? özledim ya Grin
   hep beraber ordaydıkk canım bizde seni özledimm yanlız resime koptum::Tongue

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12