|
||
| bu konser çok güzeldi harun bizi görünce oo hiç bir konseri kaçırmıyorsunuz dedi.(son 3 senedir istanbuldaki bütün konserler gidiyorumda) kerem kabadayının kız arkadaşıda ordaydı bayağa bi muhabbet ettik çıkışta hep birliktede dogzstar a gittik.muhteşemdi | ||
|
||
http://www.8x4.com.tr/makeyourmove/ bu adrese bakın derim süper fotoğraflar var
|
||
|
||
| ya ben bakamadım, açılmıyor. | ||
|
||
biraz bekledikten sonra açılması gerekiyor. olmadıysa sayfayı yenile bence. yada ben hepsini tek tek upload etmeye çalışırım şayet görülmediyse ama baya zaman alır şimdiden söyleyeyim. çünkü baya fotoğraf var
|
||
|
||
tmm sağol
|
||
|
||
Açılıyor fotoğraflar 74 fotoğraf içerisinde benim 1tane bile fotoğrafım yok
|
||
|
||
| ya benim hala açılmadı % 33 den sonra açılmıyor. | ||
|
||
Açılıyor fotoğraflar 74 fotoğraf içerisinde benim 1tane bile fotoğrafım yok benim var ünlü olmuşum çok mesudum ![]() ![]() ben bir kaç tanesini upload ediyorum gözüme kestirdiklerimi. şayet hala açamıyorsanız söyleyin hepsini ederim ![]() ![]() ![]() devamı geliyor.. |
||
|
||
| bi benim açılmadı. 74 tane resmi tek tek uğraşma sonra benimde açılır nasıl olsa. yinede çok sağol. | ||
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 74 fotoğrafın hepside mvö değil zaten, bu kadarını upload ettim ben rica ederim bu arada
|
||
|
||
upload etmene gerek yoktu resme sağ tıklayıp özelliklerden url'sini alabilirdin belkide öyle yapmışsındır ukalalık olmasın
|
||
|
||
upload etmene gerek yoktu resme sağ tıklayıp özelliklerden url'sini alabilirdin belkide öyle yapmışsındır ukalalık olmasın önceden deseydin ya canım upload ettim ben ![]() neyse ya çabuk oldu zaten en azından çok uğraşmadım. keyifli bakmalar artık size, ne diyeyim başka ![]() edit: bu arada flash playerlı olduğundan url adreside yokmuş zaten upload etmem yararlı olmuş
|
||
|
||
| resimler çok güzel burak abi de çok güzel çıkmış. | ||