|
||
kesin gelemicem galiba, dünden beri her saat basında bakıyorum mail galmiş mi diye hala yok öyle gözüküyorki hiç de gelmicek
|
||
|
||
kapı açılış 17:30 'da of 18 yaş sorunuda yok ama her zamanki gibi saat sorunu var oyunlar 18:30'da konser 21:00'da 18 yaşından küçükler velileriyle katılabiliyorlar kaçta biter acaba gecenin o saatinde nasıl dönücez ki..
|
||
|
||
| ben geliyorum davetiyem de geldi ama bi sorum olucak davetiyenin üstünde mor ve ötesine dair hiç bişi yazmıyor sadece gripinin resmi var acaba bu davetiye sadece gripin için mi_??? | ||
|
||
ben geliyorum davetiyem de geldi ama bi sorum olucak davetiyenin üstünde mor ve ötesine dair hiç bişi yazmıyor sadece gripinin resmi var acaba bu davetiye sadece gripin için mi_??? Davetiye de bir MvÖ nun resmi bir Gripin in resmi cıkıp duruyor..Degisiyor yani..Sorun olacagını hıc sanmıyorum..Bunlarla paşa paşa gireriz..
|
||
|
||
bende orda olacağım hele şükür davetiyem geldi
|
||
|
||
| bana davetiye bir türlü gelemedi. ben hala şu davetiyelerin neye göre gelip gelmediğini anlamadım.. | ||
|
||
ben siteye bile giremiyorum,%76 da takılıyor benim şansıma.
|
||
|
||
bana davetiye bir türlü gelemedi. ben hala şu davetiyelerin neye göre gelip gelmediğini anlamadım.. Elimizde fazladan biletler olacak sanırım en kotu ihtimal orada fanları bulursan alabilirsin ya da eminim burdan birilerinden alabilirsin..benimle gelecek 18 yaşından büyük bir veli bulamıyorum kendime! her işim böyle işte benim. mutlaka bir pürüz çıkıyor. neyse daha zaman var nasılsa,bekleyeceğiz..Yav Beleş Bu Biletler de annem yada babam gelmezse biriniz velim olsunmu yaş 15 de malesef Çagla ve burakpurple sizin için ben veya walkman veli olabiliriz tabi bu sizin bileceginiz bisi ![]()
|
||
|
||
bana davetiye bir türlü gelemedi. ben hala şu davetiyelerin neye göre gelip gelmediğini anlamadım.. Elimizde fazladan biletler olacak sanırım en kotu ihtimal orada fanları bulursan alabilirsin ya da eminim burdan birilerinden alabilirsin..benimle gelecek 18 yaşından büyük bir veli bulamıyorum kendime! her işim böyle işte benim. mutlaka bir pürüz çıkıyor. neyse daha zaman var nasılsa,bekleyeceğiz..Yav Beleş Bu Biletler de annem yada babam gelmezse biriniz velim olsunmu yaş 15 de malesef Çagla ve burakpurple sizin için ben veya walkman veli olabiliriz tabi bu sizin bileceginiz bisi ![]() ![]() yusi çok saol valla da siz veli olsanız da dönüş problem olcak, yani yine evden birinin bana veli olması gerek! :/ ama tekrar çok sağol..
|
||
|
||
bana davetiye bir türlü gelemedi. ben hala şu davetiyelerin neye göre gelip gelmediğini anlamadım.. Elimizde fazladan biletler olacak sanırım en kotu ihtimal orada fanları bulursan alabilirsin ya da eminim burdan birilerinden alabilirsin..benimle gelecek 18 yaşından büyük bir veli bulamıyorum kendime! her işim böyle işte benim. mutlaka bir pürüz çıkıyor. neyse daha zaman var nasılsa,bekleyeceğiz..Yav Beleş Bu Biletler de annem yada babam gelmezse biriniz velim olsunmu yaş 15 de malesef Çagla ve burakpurple sizin için ben veya walkman veli olabiliriz tabi bu sizin bileceginiz bisi ![]() ![]() yusi çok saol valla da siz veli olsanız da dönüş problem olcak, yani yine evden birinin bana veli olması gerek! :/ ama tekrar çok sağol.. ![]() görevliler yer herhalde.
|
||
|
||
göztepe köprüsünden sonra maltepeye kadar yol var ama! bu iş yatar yani. :/ şimdi büyük bir heyecanla dayımdan haber bekliyorum. o da haftaiçi zor falan diyor ama bakcaz artık..
|
||
|
||
Yeme meselesi degil ki zaten 18 ve ustuyuz Husam..Bırakmasına bırakılır herkes sorun degil yeterki anadolu da olsun Ben en iyisi walkman i evine bırakayım
|
||
|
||
ben kesin gidemicem off yaa hep böle oluyoor davetiyem gelmedi gelsede kimle gitcem hep kaçırıyorum böyle fırsatları off
|
||
|
||
yav her şey tamam.davetiye de geldi süper...ama dönüş nasıl olucak o saaatte otobüs bulabilirmiyiz acaba?bilen var mı..yani konser 12'den önce bitmez heralde..
|
||
|
||
yav her şey tamam.davetiye de geldi süper...ama dönüş nasıl olucak Gece 2 ye kadar taksime minibusler varmıs ordan sonra buluruz bir yolunu donmenin sorun olmaz sanırım =) (tabi nerde oturduguna baglı )
o saaatte otobüs bulabilirmiyiz acaba?bilen var mı..yani konser 12'den önce bitmez heralde.. |
||