mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: 20 Haziran Parkorman

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9 10 11 12

gülelif 12.06.2007 13:21:24
kesin gelemicem galiba, dünden beri her saat basında bakıyorum mail galmiş mi diye hala yok  Cry öyle gözüküyorki hiç de gelmicek Cry Cry

aci 12.06.2007 13:28:42
kapı açılış 17:30 'da
oyunlar 18:30'da
konser 21:00'da
18 yaşından küçükler velileriyle katılabiliyorlar
of 18 yaş sorunuda yok ama her zamanki gibi saat sorunu var Embarrassed  kaçta biter acaba Huh gecenin o saatinde nasıl dönücez ki..

chatinrock 12.06.2007 18:27:50
ben geliyorum davetiyem de geldi ama bi sorum olucak davetiyenin üstünde mor ve ötesine dair hiç bişi yazmıyor sadece gripinin resmi var acaba bu davetiye sadece gripin için mi_???

12.06.2007 22:36:46
ben geliyorum davetiyem de geldi ama bi sorum olucak davetiyenin üstünde mor ve ötesine dair hiç bişi yazmıyor sadece gripinin resmi var acaba bu davetiye sadece gripin için mi_???
Davetiye de bir MvÖ nun resmi bir Gripin in resmi cıkıp duruyor..Degisiyor yani..Sorun olacagını hıc sanmıyorum..Bunlarla paşa paşa gireriz..

red_sky 12.06.2007 23:56:17
bende orda olacağım hele şükür davetiyem geldi Grin

charmed 13.06.2007 09:53:19
bana davetiye bir türlü gelemedi. ben hala şu davetiyelerin neye göre gelip gelmediğini anlamadım..

styx 13.06.2007 10:00:47
ben siteye bile giremiyorum,%76 da takılıyor benim şansıma. Sad

13.06.2007 12:08:31
bana davetiye bir türlü gelemedi. ben hala şu davetiyelerin neye göre gelip gelmediğini anlamadım..
Elimizde fazladan biletler olacak sanırım en kotu  ihtimal orada fanları bulursan alabilirsin ya da eminim burdan birilerinden alabilirsin..
benimle gelecek 18 yaşından büyük bir veli bulamıyorum kendime! Sad her işim böyle işte benim. mutlaka bir pürüz çıkıyor. neyse daha zaman var nasılsa,bekleyeceğiz..
Yav Beleş Bu Biletler de annem yada babam gelmezse biriniz velim olsunmu yaş 15 de malesef   Tongue
Çagla ve burakpurple sizin için ben veya walkman veli olabiliriz tabi bu sizin bileceginiz bisi   Wink

cagico 13.06.2007 12:11:23
Elimizde fazladan biletler olacak sanırım en kotu  ihtimal orada fanları bulursan alabilirsin ya da eminim burdan birilerinden alabilirsin..
benimle gelecek 18 yaşından büyük bir veli bulamıyorum kendime! Sad her işim böyle işte benim. mutlaka bir pürüz çıkıyor. neyse daha zaman var nasılsa,bekleyeceğiz..
Yav Beleş Bu Biletler de annem yada babam gelmezse biriniz velim olsunmu yaş 15 de malesef   Tongue
Çagla ve burakpurple sizin için ben veya walkman veli olabiliriz tabi bu sizin bileceginiz bisi   Wink

yusi çok saol valla da siz veli olsanız da dönüş problem olcak, yani yine evden birinin bana veli olması gerek! :/  ama tekrar çok sağol.. Wink

13.06.2007 12:18:50
Çagla ve burakpurple sizin için ben veya walkman veli olabiliriz tabi bu sizin bileceginiz bisi   Wink

yusi çok saol valla da siz veli olsanız da dönüş problem olcak, yani yine evden birinin bana veli olması gerek! :/  ama tekrar çok sağol.. Wink
Göztepe köprüsüne kadar veli olunur Grin görevliler yer herhalde.

cagico 13.06.2007 12:21:17
göztepe köprüsünden sonra maltepeye kadar yol var ama! Cheesy  bu iş yatar yani. :/ şimdi büyük bir heyecanla dayımdan haber bekliyorum. o da haftaiçi zor falan diyor ama bakcaz artık..

13.06.2007 12:23:11
Yeme meselesi degil ki zaten 18 ve ustuyuz Husam..Bırakmasına bırakılır herkes sorun degil yeterki anadolu da olsun  Smiley Ben en iyisi walkman i evine bırakayım  Grin

gülelif 13.06.2007 17:06:35
ben kesin gidemicem off yaa hep böle oluyoor davetiyem gelmedi gelsede kimle gitcem hep kaçırıyorum böyle fırsatları off          Cry Cry

aci 13.06.2007 17:19:15
yav her şey tamam.davetiye de geldi süper...ama dönüş nasıl olucak Huh o saaatte otobüs bulabilirmiyiz acaba?bilen var mı..yani konser 12'den önce bitmez heralde..

13.06.2007 17:20:56
yav her şey tamam.davetiye de geldi süper...ama dönüş nasıl olucak Huh o saaatte otobüs bulabilirmiyiz acaba?bilen var mı..yani konser 12'den önce bitmez heralde..
Gece 2 ye kadar taksime minibusler varmıs ordan sonra buluruz bir yolunu donmenin sorun olmaz sanırım =) (tabi nerde oturduguna baglı )

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9 10 11 12