|
||
yav her şey tamam.davetiye de geldi süper...ama dönüş nasıl olucak Gece 2 ye kadar taksime minibusler varmıs ordan sonra buluruz bir yolunu donmenin sorun olmaz sanırım =) (tabi nerde oturduguna baglı ) o saaatte otobüs bulabilirmiyiz acaba?bilen var mı..yani konser 12'den önce bitmez heralde..
|
||
|
||
Olmadı otostop cekeriz, otostopta ustume tanımam ![]() |
||
|
||
yav her şey tamam.davetiye de geldi süper...ama dönüş nasıl olucak Gece 2 ye kadar taksime minibusler varmıs ordan sonra buluruz bir yolunu donmenin sorun olmaz sanırım =) (tabi nerde oturduguna baglı ) o saaatte otobüs bulabilirmiyiz acaba?bilen var mı..yani konser 12'den önce bitmez heralde.. |
||
|
||
| ya keşke benim de eve dönüş sorunum olsa. eve dönebilme diye bir sorunum yok konsere gidebilme diye bir sorunum var. davetiyem yok. onsekizden büyük de buldum. offff:/ | ||
|
||
bende davetiye var.ama denizli den istanbula nasıl gelirim bilmiyorum.her şey babama bağlı.
|
||
|
||
| arkadaşlar gördüğüm kadarıyla hepinizin kafasında çeşitli soru işaretleri var bildiklerimi size anlatayım da toparlamış olalım *konsere davetiye kazanmak için 19 haziran 2007 saat 23:59 a kadar siteye üye olmalısınız. *davetiye evinize(!) değil e-mail adresinize gönderilecektir size sadece o davetiyenin bir nüshasını yazıcıdan almak kalıyor. *davetiyesiz olarak konser alanına asla giriş yapamıyorsunuz. *18 yaşından küçüklerin velileriyle konser alanına girmeleri zorunludur (ailenizi getirmek istemiyorsanız artık bizden büyük olan üyeler bize velilik yapacak =) *konser saat 20:00 de Gripin'in sahneye çıkmasıyla başlayacak *kimlik kartı gereklimi bilmiyorum ama her ihtimale karşı getirmeniz iyi olur off yaa sinir oluyorum ben o konsere gidemeyeceğim şimdiden gidecek olan arkadaşlara iyi seyirler iyi eğlenceler dilerim hadi bakalım Mor Ve Ötesi döktür bir güzel de gözümüz gönlümüz açılsın =) |
||
|
||
benim bildiğim kadarıyla kimlik kartı gerekli.çünkü davetiyedeki bilgilerle uyuşup uyuşmadığı kontrol edilecek.bir de velisi gelmeyen arkadaşlar kararını versinler ve herhangi üyelerimizden birine(isteyenlerden tabiki de buna bende dahilim her şekilde yardımcı olmaya çalışırım)özel mesaj ya da herhangi bir şekilde geç kalınmadan bize ulaşsınlar
|
||
|
||
| ben yeni üye oldum direk davetiye geldi ama önemsiz e-posta da hatta 2 tane gönderdilerr!!!o tarihte istanbul da olacağım ama gelebilmem imkansız gibi birşey..ben genede davetiyelerimi çıkarıyım.belli olmaz belki dayılarımın falan götüreceği tutar...eğer isme özel olmasaydı birine verebilirdim davetiyelerden birini ama bilindiği gibi isme özel davetiyeler... | ||
|
||
| tekrar üye oldum ve anında geldi davetiyem hemde 10 mail atmışlaaaaar bana 1 taane gelseydi yeterdinys o tarihte ist.deyim ama geliş ve dönüş problem olucak off inş. akrabamız getirir tam dogum günü hediyesi olurrr inş. gidebilirimmmmm | ||
|
||
| davetiyem geldi ama gidemeyeceğim offf çok sinirliyim yaaa kahretsn minnacığız daha | ||
|
||
| ben gidemiyorum galiba. nedense bizim evde böyle şeyler son dönemlerde çok ağır bir bürokrasiyle yürüyor. sevgili annemden benimle konsere gelip gelemeyeceği konusundaki cevabını bekliyorum. daha varmış konsere aceleye gerek yokmuş. o olmazsa bir de halam ihtimali var. tabii bunlar düşük ihtimal ama bakalım. ufacık da olsa bir umut var sanki. | ||
|
||
| BeN 2. kez oldum üye 10 snye içinde geldi davetiye aktif etme mesajı ama ordaki ''buraya tıkla'' ya basınca You have an error in your SQL syntax near '' at line 1 diyor?? yardım edin yada ben İnternet cafeden bakarım ? | ||
|
||
| valla bir yerdeki bir hatadan bahsediyor ama nerdeki hata bilemedim. :/ | ||
|
||
| o banada oldu...hata veriyor tıklayınca.. | ||
|
||
| dexter ve ben davetiyemiz hazır geliyoruzzz pelinn alişş okannn ve diğerleri hepberaber olalım yinee |
||