|
||
Ben yine babamla orada olucam bir aksilik çıkmazsa. BeN 2. kez oldum üye 10 snye içinde geldi davetiye aktif etme mesajı ama ordaki ''buraya tıkla'' ya basınca You have an error in your SQL syntax near '' at line 1 diyor?? yardım edin yada ben İnternet cafeden bakarım ? Sanırım, önceden aktif ettiniz diyor. Bana da olmuştu, sonra tekrar "buraya tıkla" ya basınca "aktif edilmiştir, teşekkürler" dedi. O hata geçici sanırım.
|
||
|
||
walkman de babasıyla geliyormus ![]() Bu arada sanırım forum dısından birini getiricem yası tutmuyor diye ben velisi olacam, insallah sorun olmaz giriste
|
||
|
||
Ben yine babamla orada olucam bir aksilik çıkmazsa. ya o hata geçici gibi görünmüyo valla BeN 2. kez oldum üye 10 snye içinde geldi davetiye aktif etme mesajı ama ordaki ''buraya tıkla'' ya basınca You have an error in your SQL syntax near '' at line 1 diyor?? yardım edin yada ben İnternet cafeden bakarım ? bu hata isimde depişik karakterler varsa oluyo sanırım.ben de bikaç kişi adına yaptırdım.türkçe karakterli olunca bu sorunu çıkardı. ayrıca yahoo adresi çalışmıyo hotmail ve mynet te çalıştı bende. Sanırım, önceden aktif ettiniz diyor. Bana da olmuştu, sonra tekrar "buraya tıkla" ya basınca "aktif edilmiştir, teşekkürler" dedi. O hata geçici sanırım. ![]()
|
||
|
||
| yaaaa evet geleceğiz didem abla biraz önce ben uğur abiyi unuttum nasıl olur..._ben ablamla oradayım tabii sonra onu görmemek mümkün...neyse...buluşmak dileğiyle....(pelin yusi walkman mesut okan ahmet ahmetcan abi....zeynep(morkız...)...daha fazlası. |
||
|
||
yaaaa evet geleceğiz didem abla biraz önce ben uğur abiyi unuttum nasıl olur..._ben ablamla oradayım tabii sonra onu görmemek mümkün...neyse...buluşmak dileğiyle....(pelin yusi walkman mesut okan ahmet ahmetcan abi....zeynep(morkız...)...daha fazlası. alican güzel bağlamış pelin yusi walkman mesut ..... sonu abi Pelin abi ![]() ordayız inşallah |
||
|
||
| Ya Delircem ya başka mail adresine gndrdim ama yine o hatayı veriyor lütfennn yardımcı olun .... | ||
|
||
| belki türkçe karakter sorunu olabilir arkadaşlar yada çok yoğun olduğu için girermiyor olabilirsiniz üzülmeyin sıkmayın canınızı asıl olsan gönderecekler | ||
|
||
ordayım galiba. haydi bakalım..
|
||
|
||
bende ordayım galiba süper geçicek eminim bir de önlerde olursak tamamdırr
|
||
|
||
| şimdi konseri ve kulisi anlatayım fotoları ve videoları sonra ekleyeceğim arkadaşlar. siteden arkadaşlarla birlikteydik ve bayağı kalabalıktık. 17 kişi civarındaydık ki bence hepberaber olmamız konseri daha da eğlenceli kıldı. en öndeydim, konserin sonlarına doğru arkadaşları öne geçirdim çünkü hafızam bitti onlar resim çeksin diye geçtim arkaya, hem hazal kırılmıştı bana onun da gönlünü aldım böylece, yanına giderek neyse gelelim konsere gerçekten muhteşemdi. 9 haziran'dan daha iyiydi. hatta harun abi sürekli "siz süper bir kalabalıksınız, sizi çok seviyoruz, çok eğleniyoruz" falan dedi. kuliste bile içeri gelir gelmez dediği ilk şey "biz çok eğlendik ya siz?" gibisinden bir şey oldu. tek kötü şey hava çok sıcaktı, çok terledik. harun abi bile "parkorman'a klima istiyoruz" gibisinden bir espri patlattı. neyse o kadarı da cabası olsun ayıp olmaz mı'ya dün klip çektik dedi. darbe'den önce yine konuşmasını yaptı, "tarihte kalması gerekirken hala etkilerinin sürdüğünden" bahsetti. güzel konserdi pek zıplamadım foto çektiğim için. yalnız ablam bizim fan grubunun çok komik gözüktüğünü söyledi. diyor ki yanımızdakiler sürekli hopluyor zıplıyormuş bir biz sabit durup sürekli eller havada foto çekiyormuşuz arada durgun kalmışız neyse konser bayağı hoştu anlayacağınız... kulise girebilmemiz de çok sevindiriciydi tabi. gerçi en son bizi aldılar ama değdi... ilk önce harun abi girdi içeri az önce söylediğim sözüyle. çok güleryüzlüydü. herkesle sıradan el sıkıştı. hemen konuşmaya çalıştık tabi. "harun abi neden 1945'i çalmıyorsunuz" dedim, "çok zor oluyor" dedi. "ama çok güzel oluyor" dediğimde e"vet daha önce bir kere çalmıştık" dedi, "harbiyede" diye ekledim hemen, "izlemiş miydin" dedi, "kayıtlarını izleyebildim" dedim, "evet güzeldi ama zor" dedi. eski şarkılardan konuştuk onları çalmak da zormuş. mesela hayat'ı hiç çalamıyorlarmış. anca akustik olursa... sonra burak abi geldiğinde bayağı alkış aldı burak abi yine çok tatlıydı gülümseyerek girdi içeri eller havada böyle. tabi herkes albüm imzalatma ve foto çekilme moduna girdi. ben albümü önce harun abiye imzalattım (kalemim onda kaldı), sonra burak abinin yanına geçtim, burak abi imzalarken "siz nerdendiniz mor ve ötesi ney?" diye sordu bana, ben de "morveotesifan.com bekleriz" dedim güldü sonra keröz'ün yanına geçtim bir daha da oradan ayrılmadım zaten. allahım ne kadar cana yakın ve sempatik biri kerem abi ya! albüm imzaladı sonra foto çekildik. hatta bir tek onla çekildim kerem abinin yanından ayrılmak hiç aklıma gelmedi de "kerem abi tekrar siteye sohbete gelir misiniz?" dedim, "düşündüğüm bir şey, mümkün olursa tabi" dedi. harun abi çok komikti "gelin gelin başka foto çekilcek var mı?" falan diyordu. sonra giderken harun abide kalemim kalmıştı ya elindeydi tam da "harun abi kalemimi alabilir miyim?" dedim uzattı "buyrun" dedi. ben de "o kaleme siz dokundunuz da ondan istiyorum dedim" estagfurullah dedi kibarca. sonra bir kız "yaaaaa kalemi verir misin" dedi. ben de "olmaz, o en başından beri benim kalemimdi" dedim. canıma değsin sonra can abiyle konuştum ayaküstü 5 dakika site hakkında. sonra da mutlu mutlu döndük evimize. açıkcası ben mutlu olunca pek şey hatırlamam harbiden de şu anda pek bir şey hatırlamıyorum oysa ki kuliste öyle az da kalmadık yani neyse benden bu kadar.... hatırladıklarım ve anlatabildiklerim bu.
|
||
|
||
arkadaşlar ben aslında her konser haberini duyduğumda gidemediğim için çok üzülüyorum ama sonra siteye gelip sizin konser yorumlarınızı okuduğumda bütün üzüntüm geçiyor sanki orada sizinleymişim gibi hissediyorum her zaman kendimi... pelinciğime ve diğer konserlerde bizimle konser anılarını paylaşan herkese çok çok teşekkür ederim
|
||
|
||
konser çok güzeldi orada olanlar çok eğlendi ama ben o kadar eğlenemedim. moralimin bozuk olması buna da eklenmişti zaten. zaten peline de kızmıştım ama kulise girince affettim dys ve büyük düşler albümünü çaldılar bir tek ek olarak da daha mutlu olamam. kulise girmemiz güzeldi ama ben ilk içeri kerem geldi diye hatırlıyorum hatta harun en son değil miyidi? bende yanlış hatırlıyor olabilirim.harun abi ile çok fazla konuştuk ya da zorunlu kaldım diyelim konserlerde hayat ve geceyi çalmasını istedim çok zor ama yaa dedi akustik oluyor ancak dedi bende dedim akustiğe de biz gelemiyorun hafif bir gülümseme attı. harun abi ile konuştuktan sonra kerözün yanına gittim pelin adamı esir almış bile kerem abiyi bir kez görüp yolda benimle konuşmaya zorlamıştım kulise girdiğinde de hatırlatınca adam hatırladı beni foto çektirirken ya ben senin adını yine unuttum dedi galiba o sırada pelin çekiyordu fotomuzu ben "yine " sözcüğüne takılaark hazal dedim. sonra ablam ile harun abinin fotosunu çektim harun abi ablama çok konuştuğu için galiba sen ikizler misin demiş keröz abi tam çıkarken dedim ki harun'a sordum ama olumsuz cevap aldım bir de sana sormak istiyorum konserlerde hayat ve geceyi çalar mısın kerözünde cevabı aynı gibi oldu çok zor oluyor o konserde çalmak ama düşünürüz dedi.umarım onserlerde hayat ve geceyi dinleriz bu şarkılara çok ihtiyacımız var. |
||
|
||
konser mükemmel ötesiydi.çok eğlenceli ve keyifliydi.siteden tam olarak kimlerin geleceğini bilmiyordum ve ceren ile konserin ortasında tanışma muhabbetimiz çok komikti.sadece nicklerden ve msn den birbirimizi tanıyorduk ve ilk defa konserin ortasında birbirimizi bulduk.gerçekten çok sevinmiştim pelinciğim sağolsun ki konser öncesi kulis için izin alındığını söyledi.hepsi çok sıcakkanlıydı konserden en az bizim kadar zevk aldıkları belli oluyordu. burak abi banada sordu sen hangi fandansın diye bende mor ve ötesi fan tabiki de dedim ve pelin in de dediği gibi bir kalem savaşına girdi bazı arkadaşlar,çıkışta kerem abi kalemimi bana uzatmaya çalışırken bir ara bütün kızlar hayır bana hayır bana diye çığlık atıyordu.kerem abi de bende pek anlam veremedik bu tavıra ama kerem abi sahibinde kalsa daha iyi olur deyip uzattı herşey mükemmeldi herkese teşekkürler..bu arada bende kerem özyeğen ilk harun tekin son girdi diye hatırlıyorum..hatta ilk kerem özyeğen içeri girdiğinde bir alkış koparmıştık
|
||
|
||
alla alla çok ilginç ben ilk harun girdi diye hatırlıyorum. uçmuşum anlaşıldı. benim hafızama güvenilmez siz haklısınızdır kulis işini çağlaya (cagico) borçluyuz, o ayarladı çünkü çok teşekkür ediyorum tekrar burdan ona. herkesten çektikleri resimleri istiyorum ona göre ben yarın hepsini ekleyeceğim ha bir de bundan sonra ne yapıyormuşuz, konserlerde eski şarkılar için ve 1945 için bağırarak boşuna çenemizi yormuyormuşuz
|
||
|
||
| yaaa Bende Geldim ama sizi bulamadımmm en çok ona üzüldüm.Konser cok harikaydı valla zıplaya zıplaya tavşana döndümmm. HATTA PANKART BİLE YAPTIM YAv morveotesifan.com yazıyordu altında çok sinir oldum
|
||