mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: 20 Haziran Parkorman

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 11 12

burakpurple 21.06.2007 23:02:08
Siz Planlamadınızmı Buluşmayı???ben Gripinin in son 4 şarkısından  sonra geldim Anneciimle  Grin  baya bi kalabalıktı baktım herkesin suratına falan bunlarmı acaba diye Shocked Huh Roll Eyes  Ama gerçcekten çok üzüldüm sizleri bulamıyınca.         KOSKOOCAAAAAAAAA KONSERDE Bİ TEK PANKART YAPAN 1 BEN vardım yav.insan bi fan club pankartı falan yapar belli etmek için Angry Angry Angry

red_sky 21.06.2007 23:04:17
tamam yahu sinirlenme  Wink o zaman sen pek uzakta değildin hatta yan tarafımızdaydın da diyebilirim.çünkü konserde en önde pankkartlı bir genç grup vardı(eğer siz onlar iseniz).yalnız o kalabalıkta ne yazdığını net göremediğimiz için farkedemedik herhalde..

burakpurple 21.06.2007 23:09:29
hayır ya bn 10 kişi falan arkdaydım  kendim yaptım 1tane pankart üstünde mor ve ötesi yazıyodu altındada morveotesifan.com yazıodu.Harun abi baktı ama hiç bişi demedi  Cry Undecided Lips Sealed

burakpurple 21.06.2007 23:26:19
Arkadaki Perdede ki filmlerde çok güzeldi. Re ve Cambaz çok güzel olmuştu.

21.06.2007 23:40:08
konser alanına ilk ayak basan bizdik Grin konser girişine daha doğrusu aya ayak bastık sanki.işte kapıdaki görevli gözleri çok güzel olup saçları kızıl olan görevli insanların başı olan kadın çok göze batıyordu bir insan bu kadar mı sadist olur görevlilere onu böyle yap şunu burdan ger ya oldu işte niye uğraştıyorsun milleti yazık değil mi? nasıl görevli oluruz dedik al tshirti veriyim sen ol benim yerime dedi adam bu kadar mı bıktınız ya ver abi ver Grin fan club olarak bence çok oturaklı bir grubuz eller havaya deliler gibi zıplamıyor ama şarkıları istisnasız eşlik edip eğlenebiliyoruz gayet de güzel eğleniyor(pelin ablana söyle komik durmuyoruz 18 yaş üstü olanlar zaten zıplamıyor grupta e sizde çok abartmıyorsunuz bizde ablan fotoğraf çekmemize güldüyse ben çok seviyorum valla hem söyleyip hem çekmeyi kel fotoğrafçı eleman da nasıl söylüyordu şarkıları dikkat edenin gözünden kaçmamıştır adam hem foto çekiyor hemde söylüyordu profesyonel ana bende ona güldüm ablan haklı bizde komik duruyorduk haklıymış ya Cheesy )
gripin e her şarkısını bilmiyorum bildiklerime eşlik ettim en önde durup sakin duran adam göze batar mı yok hiç bakmadılar bile Grin baba mesleğine mühim şarkı dediler böyle kahpedir dünya'yı neden tekrarladılar hiç gelme gideceksen gibi güzel bir şarkıyı yalan ettiler.coverları güzel yani . çok etkilenmedim ama gruptan böyle bazen bakarım bir grup ilk konserinden lan yusi buna bidaha gidelim derdim ıı buna demedim.mor ve ötesi fena enerjikti ne kadar çok eğlendiler iltifatlar seyirciler burak bir ayak kaldırıyor hareket çeker gibi ama çok iyiydi ya kerem'in mikrofondan söyledi sevgi yumağı yaptılar diycemde her zaman farklı oluyor cambaz hariç toplaşma olayı , daha mutlu olamam'da kerem'in harika solosuna harun mikrofon tuttu güzel anlardı kerem k. arkada izlemek çok güzel ya ona bakınca ne kadar güzel çalıyor aa bu arada unutmak olmaz o kadar çok sevindim ki anlatamam megavizyon var dı 9 unda yoktu sinir olmuştum yıldız'da yoktu neyse çok severim onlarıda izlemeyi.ışıksız ve renksiz mimarlar sürünür Grin uzun sokaklar büyümek isterdim Sad kasıtlı değiştirdiği çok açıktı güzelde olduğunu düşünüyorum gülüyorlardı sürünme olayına hiçte hay allah çekmediler Grin neyse kulis nasıl ama ya sabır işi işte gitsek diyordumda hiçte isteğim yoktu artık dönme olayından da korkmuyorum yusi dönme derken eve dönme abi başka birşey anlamayın. işte neyse kuliste niye arzu'ydu ya bana giderken bu gece en çok sen konuştun dedi ya kızların sesi çok çıkmıyordu ve imzalatacak şeyleri vardı resim derdi bende ortada aklıma geleni söyledim e gülmüş olduk mirket olayına yoruma bak harun'un mirket'le ilgili yazı var bu bir hayvan işte mirket dedim evet hayvan felan yazı var bir tane anlatırken hayvan yazı mı yazıyor abi dedi koptu zaten Grin yok portresi var hayvan anlatılıyor çok siyasi olmuş e okuyuncada kasıtlı olarak yaptınız gibi duruyor dedim hadi ya ilginç dedi resmi site iletişime yollarım dedim mirket konusu kapandı  Grin yollıyımda görsünler haberi yok kasıtlı yapmadılar duyrula.siteden bir arkadaşın babası geçen sefer birşeyler sormuştuda bende hatırlatıp ekledim aklımız karışık chp ve akp'de birşey olmaz harun kafa salladı yok canım ne yapalım 3. yolu sorduk kadıköy bölgesi ufuk uras 1. bölge 2.bölge beyoğlu Baskın Oran bu insanlar var dedi.grup üyeleri çok uyumlu bunu tastikledim alican sağolsun bağcılardaki konsere gelmiş birde dergide resmi bulmuş işe bak bizim fandakiler ve bende oradayım arkadada yazıyor küresel barış istiyoruz harun'a uzattım küresel barış istiyoruz bizde abi güldü o zaman yanına imzalarmısın dedim.burak abi aldı havaya kaldırdı abi bu nerden ya diye o da bizde istiyoruz imzaladı güldü kerem ö aynı şekilde hepside kelimeler aynıydı Grin neyse gayet anlamlı bir yere imza attırdım alican bide abi bütün albümleri imzallatın helal olsun Grin  yusi sende kerem abiyle fotonu çektirdin türkiye'nin en iyi gitaristiyle fotomuz var diyince güldü baya Grin neyse işte kulisimizde oldu can a azcık bişiler sorma imkanı ya gayet rahattı hatta çıkarken iyi geceler hadi ben gidiyorum Cheesy çokta iyi ilgilendiler kerem abi birasını verdi yusi ya abi bir yudum aldım ağzım yara nedeni nedir bilmiyorum ama ondan olması ilginç olurdu.ben çok konuşmadım Grin arzu valla bak ya birdahakine söz sadece foto imza tamam biradanda geçtik zaten içmiyorum alla alla.birde fotoları ekliyemiycem kötü bir şansızlık yüzünden egoistliğimden değil oturup ağlıycaktım neyse bir dahakine o da geçer bir süre artık 1 ay gitmeyiz konserine bedava olmadıkça Grin fandaki arkadaşlara teşekkürler. herkese hatta ya kime gelirse artık. kerem kabadayı ya bir kere çık hocam kulis ortamına nolur yaaa.akustiği dinlerken yazdım uzun oldu kafa şişirdiysem affola

burakpurple 21.06.2007 23:48:30
Ben bunları sizle beraber yaşasaydım eve gidemezdim kesin.Taaaaaaaaaa Sefaköyden geldim çünkü

cenuz*23* 22.06.2007 09:38:18
çok güzel geçmiş konser ve kulis..çok mutlu oldum valla bende sizin adınıza..ne güzel istediğiniz soruları sorabilmişiniz ,resim çektirmişiniz,imza almışsınız fln baya bi eğlenceli geçmiş....

_cambaz_ 22.06.2007 11:16:04

_cambaz_ 22.06.2007 11:16:47

_cambaz_ 22.06.2007 11:19:37

_cambaz_ 22.06.2007 11:23:39

22.06.2007 11:25:01
 Cry Cry Cry Cry Cry Cry

pardon da ağlamak istiyorum
ulan benim ne günahım var da bunları kaçırıyorum ben ühüüüüüüüü
koyun koyun resimde koyun içimi yakıyorsunuz valla iki parkorman konseri Grin
yeter size konser kulis falan artık oturun oturduğunuz yere hıh Grin

_cambaz_ 22.06.2007 11:29:10

_cambaz_ 22.06.2007 11:29:55