|
||
bu sayı galeri bölümünde murat akçay dan fotoğraflar var ve tabi ki mor ve ötesi de....
|
||
|
||
| Bu sayı kapağından belli harika olacağı.Mor ve Ötesi ve en çok merak ettiğim müzik gruplarından biri olan daha bir dergide bile elime geçmediki okuyayım görünce sevindim böyle bilmediğim bir çok şeyi vardır diye düşündüğüm Arctic Monkeys de var . | ||
|
||
| MOR VE ÖTESİ DE VARMI? | ||
|
||
| mor ve ötesi de var o yüzden koyduk zaten haberimiz olsun diye | ||
|
||
| http://www.muratakcay.com/fotodetay.asp?fotokimlik=205 dergide bu fotoğraf bulunmakta öyle büyük değil ama interaktif ortamdaki bir fotoğrafın kuşe kağıda elinize geçmesini isterseniz kaçırmayın bayağ dolu dolu dergi birde öykü onur tanyel köşe yazısında rock n dark express i anlatmaya devam etmiş ki biliyorsunuz içinde mor ve ötesi de vardı en hoşuma giden denizli konserinde kuliste japon bir kafile varmış burak güveni görünce kapıdaki afişlerden tanıyıp imza almaya başlamışlar burak abimizden ayrıca rock star diye tanıtmışlar onu ![]() ıspartada da sahnedeki grup mor ve ötesi ni çağırmış sahneye ...öykü onur tanyele göre mor ve hödesi olmuş çünkü vokalde harun tekin gitarda kerem özyeğen ve davulda can sertoğlu varmış ![]() gerisi dergide efendim ... |
||
|
||
çok hoş ya demek davulda can sertoğlu varmış.ve de rock star burak abimiz ![]() merak ettim devamını
|
||
|
||
| bu adam çok yetenekliymiş yahu.. | ||
|
||
çok güzel fotoğrafalr var yahu şebo falanda var benim mor ve ötesi olduğundan haberim yoktu aldıkta sonra gördüm kalbim temizmiş
|
||
|
||
Ben alamadım ama mükemmel bi sayı. Hayko'ma bak be
|
||