|
||
| Acı ama gerçek... | ||
|
||
Acı ama gerçek... evet malesef |
||
|
||
| ya kusura bakmayın genç kız ve kadınların sünnet edilmesi ne demek?cidden bilmiyorum | ||
|
||
yorumsuz
|
||
|
||
ya kusura bakmayın genç kız ve kadınların sünnet edilmesi ne demek?cidden bilmiyorum törenle kızlıklarının bozulması ya da cinsel organlarından bir parça alınması diye biliyorum ama doğru olmayabilir |
||
|
||
ya kusura bakmayın genç kız ve kadınların sünnet edilmesi ne demek?cidden bilmiyorum yanLız o benimde kafamda çok büyük bi soru işareti bıraktı? ?
|
||
|
||
çok aptalca, barbarca, saçma , acı ve gerçek. anlatacak kelime bulamıyorum
|
||
|
||
dünya yalan söylüyor.............
|
||
|
||
| sadece bi tanesini normal kaarşıladım oda 9. madde eşcinseller için söylenenler bence daha fazla yapılmalı diğerleri hakkattende ilginç şeyler | ||
|
||
vay be dünya nasıl bir yermiş!!!!!!!! ![]() |
||
|
||
dünya yalan söylüyor............. kimler yalansız ki onlar ağlasın ![]() kimler günahsız ki onlar saklasın yalandan kim ölmüş, zamandan kim korkmuş elinde güller varmış, üstün başın kan olmuş dünya yalan söylüyor. |
||
|
||
| amerıkalıların 3 te 1 inin uzaylılara inanması cok komık ama onun dısındakıler yorum yapılamıycak kadar kötü | ||
|
||
hepsi de berbat şeyler gerçekler hep acı olmak zorunda mı?
|
||
|
||
| YORUM YOK | ||
|
||
| çok saçma be lak lak gereksiz bilgiler bnce biz kendi ülkemize bi bakalım da ondan sonra bunlarla kafa yormaya kalkalım | ||