|
||
| bunlar insanlara yapılan şeyler..o ülke yada bu ülke diye ayırmak doğru değil.. | ||
|
||
vay be dünya nasıl bir yermiş!!!!!!!! ![]() ya aslinda dünya nasil bir yermis degil, dünyayi kötü yapan insanlardir, dünyanin bir dili yok ve kendisini savunamiyor,tabikide ondan sonra ahhh böyle kahpedir dünya diyoruz, kendi yaptiklarimiz kötülükleri üsütne atiyoruz, peki neden ne kadar kötü insanlar var demiyoruz, yada kendimize kontrol edip ve herkes kendisini kontrol etse ve her insan böyle düsünse, yani her insan dese: artik ben iyi biir olucam, seytana uymuyacam, buna izin vermeyecem, acaba her insan böyle düsünse inithar sayilari azalir mi? yada insanalr bunlarlada mi memnun kalmazlar, yani bu 50 gercegi okdudugma her okdudgum sey sonrasi: ooooou kaldim
|
||
|
||
| Çin'de 44.000.000 kadın nasıl kayboluyor ben onu anlayamadım? Konuyu açan ya da bilgisi olan varsa yazsın... 44 milyon ya abartıdır ya da yanlış yazılmıştır... | ||
|
||
| herkes ve hersey yalan.. | ||
|
||
EN BÜYÜK GERÇEK ÖLÜM..........................
|
||
|
||
| Ya hepsi birbirinden igrenc seyler hangi birine kizasinki....saniyede 148 dolar kazanan adamami, avrupaya satilan kadinlarami, döverek öldürülen kadinlarami yoksa calismak zorunda kalip cocukluklarini yasamayan hintli minikleremi? Inanin tüyler ürpertici ve degismesi gereken konular...ama sanirim degismeyecek gibi! Bir yanda saniyede askeri ücret kazananlar dururken diyer yandan acliktan sefillikten ölenler var. Simdi bana söyleyin hangisi insan? Insan nedir? Umarim azda olsa bu gercekler gözlerini acmistir milletin. Soke edici ve ürkütücü bu gercekleri bizlerle paylastigin icin tesekkürler derin miray! Daha iyi bir dünya icin el ele!
|
||
|
||
| dünyayı sarstığını hiç sanmıyorum hatta dünya tınlamıyodur bile sırf araştırma yapmış olmak içindir kesin | ||
|
||
çok ilginç.dünya harbiden de çok kötüye gidiyor.
|
||
|
||
| amerikalılar uzaylılara inanıyorla rçünkü nasa yakalamış sanırım hatta bir aralar nasadan emekli olan bir adam türk tv konuşmuştu.Ama gerçekten de acı durumlar bunlar | ||
|
||
Acı ama gerçek... maalesef |
||
|
||
malesef gerçek...
|
||
|
||
çok ilginç.dünya harbiden de çok kötüye gidiyor. tamamen katılıyorum ya gerçekten çok ilginç ![]()
|
||
|
||
| Ya gerçekler hayat o kadar zor ki aslında arada bazı güzel şeyler olmasa(bu yazdıklarım arasında değil) yaşanacak yer değil aslında hepsi olmak zorunda burası dünya 7 milyar insan yaşıyor 7 milyar insan 7 milyar karakter demek kısacası herşey insanlar için ---Bu gerçekleri değiştirmekte bizim elimizde--- |
||
|
||
dünyaya bak ya böyle giderse bunlar değişmeyen gerçekler olacak
|
||
|
||
offfff offffff nolcak bu insanların hali
|
||