|
||
| buraya bildğiniz güzel anlamlı sözleri yazın..GÜZEL olur yani | ||
|
||
| HİÇKİMSE MÜKEMMEL DEGİLDİR AMA BEN HİÇKİMSE DEĞİLİM. BEN FİKİRLERİMİN SAHİBİYİM KÖLESİ DEĞİL. GEVEZELER MECLİSİNDE EN ZARİF NÜKTE SUSMAKTIR. ENGELLER GÖZÜNÜ HEDEFTEN AYIRDIĞIN ZAMAN ORTAYA ÇIKAN KORKUNÇ ŞEYLERDİR. BİRİ SENİN GİBİ OLAMADIĞI İÇİN SANA ÇOK İMRENİYORDUR,SENİN BİR GÜLÜMSEMEN SANA BAKAN BİRÇOK YÜZÜ AYDINLATIYORDUR,HER GECE MUTLAKA BİRİSİ UYKUYA DALMADAN ÖNCE AKLINDAN SENİ GEÇİRİYORDUR,BİRİSİ İÇİN DÜNYALARA BEDELSİNDİR,SEN OLMADAN YAŞAYAMAYAN EN AZ BİR KİŞİ VARDIR,VARLIĞINDAN HABERİNİN BİLE OLMADIĞI BİRİ SENİ SEVİYORDUR. İNSANLARIN SADECE İLTİFATLARINI AKLINDA TUT KABALIKLARINI UNUT. BÜTÜN DÜNYANIN SANA SIRTINI DÖNDÜĞÜNÜ DÜŞÜNÜYORSAN,ETRAFINA BİR BAK,BELKİ DE SIRTINI DÖNEN SENSİNDİR. |
||
|
||
| Keşke noktalama işaretleri kadar insaflı olsaydı,parantez içine sığdırmaya çalıştığımız hayat her noktanın ardından cümleler kurabilseydik yeniden yaşamı virgülle uzatabilseydik keşke tırnak içine alınmış hayatlarımız olsaydı ve üç nokta koyabilseydik tüm sevgilerin ömrüne | ||
|
||
ben balık kız yani hilal sana güzel söz yazayım bana da sevgilim göndermişti: "geceyi dinle sesimi duyacaksın, karanlığa bak yüzümü göreceksin, elini kalbine koy beni hissedeceksin, gözlerini kapat 1dakika sonra öpüleceksin........." bence sen de sevgiline yolla ben çok sevinmiştim bu mesaj bana gelince................![]() |
||
|
||
| dünya yalan söylüyor... | ||
|
||
| Aşk bir çamur , {!###!} ne sür otur. | ||
|
||
| biz büyür dünya deişirkn birbirmizi düşünüp başkalarıyla sevişirkn.. | ||
|
||
| siyasiler gerçeği örtmek,sanatçılar gerçeği göstermek için yalan söylerler.. |
||
|
||
| Artık nefret eder oldum senden....Yaptıkların ve hatta yapamadıkların yüzünden Senin için bütün zaferlerim... |
||
|
||
| gerçeğin gücüyle yaşadığım sürece kainatı bile alt edebilirim!goethe-faust | ||
|
||
| dizlerimin üzerinde yaşamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim - che | ||
|
||
| Güzel olan sevgili değildir, sevgili olan güzeldir. (Tolstoy) Kaderin amansız oluşu değilidir sorun; çünkü insan birşeyi inatla isterse onu elde eder. Korkunç olan istediğimiz şeyi elde ettikten sonra ondan bıkmamızdır. O zaman sucu kaderde değil, kendi isteğimizde bulmalıyız. Yaşamı anlamaya başladığın andır durabilmek ayak üstünde... Sorun bu zaten ... Başkasıyla olmak, başkasının olmak değil. Kendi başına başkasıyla, başkasıyla kendin olmak... Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim. MONTAIGNE Hayatta kimse için ağlamaya değmez Ağlamaya değenler zaten ağlatmaz Birgün ağlaman gerekirse basını dik tut ki Gözyaşların seni ağlatan kişi kadar alçalmasın |
||
|
||
| şeytanının iki adı vardır,biri şeytan,biri yalan-VİCTOR HUGO İnsanlara kendilerini nankörlüğe mecbur edecek kadar büyük hizmetlerde bulunmayınız. (H. de Balzac) Hiç kimse geçmişini geri alacak kadar zengin değildir. (Oscar Wilde) Yalana borçlu olduğumuz mutluluk, gerçek mutluluk değildir. (Heinrich Heine) Herkesin kendine göre bir takim dertleri vardır, ama bu kimin de gramladır, kimin de kiloyla. (Cervantes) |
||
|
||
| >vücudumla beynim arasındaki şiddetli geçimsizliği sebep gösterip boşanmaları için mahkemeye başvuracağım(ada4-4910) >Ya ağlıyordu yada halime kıs kıs gülüyordu da ben gözlerimi perdeleyen iki damla yaş arasından onu ağlar görüyordum(neyzen tevfik) >Biz ölürüz,mezarımızı yapmak için üzerine toprak ve tuğla koyarlar.Başkaları ölür,onların mezarlarına tuğla yapmak için bizim mezarlarımızdan toprak alırlar(neyzen tevfik) >her oyun ölümsüzlüğe özlemdir her ölüm ise özlemsiz bir oyun(harry crosby) >insan kendini yalnızca insanda tanır(goethe) |
||
|
||
| *nedeni olan nasıla katlanır *ölümün son iyililği bir daha ölümün olmamasıdır *seni seviyorsam sana ne bundan *ruh arayanda hiç ruh yoktur Nietzsche |
||